wice 77 Napisano Octobar 21, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc,drugar je na svom gpz 600 nepaznjom izvukao sve zice iz konektora od cdi kako mi je objasnio stoji na ramu sa desne strane iznad cepa ulja.dali iko ima sluku tog dzeka da po boji vidim gde koja zica ide da mu vratim u dzek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan snasao sam se vec.reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsel 5 Napisano Octobar 27, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR F3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,potrebna mi je neka preporuka za vinklovanje namotaja, okolina panceva bg-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Octobar 27, 2016 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Inap u Zemunu. 011 2614 245 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8466 Napisano Novembar 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jutros ulazim u Kosovsku i motor krene da se gasi, jedva ima struje. ostavim ga ispred firme da radi 5 minuta na leru i sv ok. Opet se dešava ista stvar kao pre, a zamenio sam buksne, sve išmirglao, sklopio. Arakis mi premerio svu struju... danas samo da stignem lući i onda po kontaktima sve iz početka. Ne mogu da verujem da se opet isto dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 7, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Konektori, kontakti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8466 Napisano Novembar 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan još pre neki dan kada me opet zezala struja, dođem kući, skinem rep, premerim, sve puni kako treba. Ipak, očistim sve vidne kontakte, poprskam, vratim, stegnem, opet premerim, sve ok. Nekad pri naglom dodavanju gasa ide punjenje na 15v. Ali sve u svemu se vrti oko 14v, upaljena, ugašena svetla, sirena, ler, pun gas...I juče mi se ugasi na semaforu na uglu J.Gagarina i Nehruove. Mrtav, nema struje. Gurnem ga po trotoaru, na ravnom upali na gurku na prvu. Odem po decu i do kuće, ne gasim ga. Probam, pali nekoliko puta na pipanje. Jutros upali , ali bukvalno na pipanje dugmeta. Da je aku bio prazan, ne bi se toliko napunio za desetak minuta posle paljenja na gurku. Sad pomišljam da je problem i u samom akumulatoru, da je pred crkavanje.I nešto sam još primetio, a onda i ponovio nekoliko puta. Sirena mi dosta slabije radi na motornom kočenju. Primetim kada sam svirao nekom izgubljenom pešaku i onda ponovim na pravcima, ponavlja se simptom. na akumulatoru mi se drma + stubić (ne baš drma, ali se vidi pomeranje pri stezanju kleme). Mislim da sam uspeo da ga sjebem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 11, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si nasao uzrok svojih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8466 Napisano Novembar 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan stubić u akumulatoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pametno puniti akumulator bez skidanja,onako preko uticnice za upaljac?Imam onaj pametni punjac al me mrzi da stalno skidam sediste pa bih molio ove strucne da mi kazu kako je bezbedno...hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8466 Napisano Decembar 16, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ugradiš utičnicu, onda uštekaš taj punjač u nju, a + i - vežeš na kleme i puni se, prazni se, sve u krug, perpetum mobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 16, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Народски речено , може Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano April 5, 2017 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc,uzeh dominatora sa budzenim svim i svacim.Bombina je od opela suze a komutator od juga...e sada bih ja vratio sve originalni cdi i bombinu ali ko da se snadje u tim prepravkama..kakooo.Evo kako sada izgleda a bombinu nisam slikao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 5, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neki dan sam primetio da neće da upali kad je u brzini sa stisnutim kvačilom, samo vergla. Ranije je palio. Prekidač ćopave je eliminisan (em otkačen i prespojen em kad je u brzini palim sa sklopljenom ćopkom). Moram da izbacim u N i onda pali. A to mi nikako ne odgovara kad vozim off i zaglavim se negde. Meni se sve čini da je prekidač na ručki kvačila rikn'o? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano April 5, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da verglaš u brzini bez kvačila. Ako neće, prekidač ti je ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 5, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vergla, napisao sam. Tako je fabrički. Samo ne pali dok ne stisnem kvačilo. A sad neće tako da pali, moram da izbacim u neutral. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano April 8, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ponoć oko sijalica. Vozim Malaguti Madison S250 i na njemu su HS1 12V 35/35W PX43t. Heo bih da ih zamenim sa Osram Night Racer 90 koji nosi iste oznake. Jel to moze u fazonu, samo izvadis i zamenis? Akumulator je 12V 9ah. Nisam hteo na PP da nesmaram majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Riddler 4 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba pomoc, drugari jel ima neki majstor koji bi hteo da mi montira novi sat na ducati monster, posto je cika Rajko zauzet ovih dana pa da ne davim coveka bzv, a malo mi se zuri da ga stavim posto su najavili lepo vreme, a meni sve stoji rascerupano u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1882 Napisano April 9, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ponoć oko sijalica. Vozim Malaguti Madison S250 i na njemu su HS1 12V 35/35W PX43t. Heo bih da ih zamenim sa Osram Night Racer 90 koji nosi iste oznake. Jel to moze u fazonu, samo izvadis i zamenis? Akumulator je 12V 9ah. Nisam hteo na PP da nesmaram majstora Ako su iste oznake zasto ne bi moglo. Ako su jace sijalice onda postoji mogucnost da ponesto crkne, pa bi valjalo da se ugradi rele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano April 9, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Ponoć oko sijalica. Vozim Malaguti Madison S250 i na njemu su HS1 12V 35/35W PX43t. Heo bih da ih zamenim sa Osram Night Racer 90 koji nosi iste oznake. Jel to moze u fazonu, samo izvadis i zamenis? Akumulator je 12V 9ah. Nisam hteo na PP da nesmaram majstoraAko su iste oznake zasto ne bi moglo. Ako su jace sijalice onda postoji mogucnost da ponesto crkne, pa bi valjalo da se ugradi relePa i ja kapiram ako je gurao one dve valjda će i ove. Sad čitam Alternator flywheel - 12V 85W. Moraće to ipak majstor da odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1882 Napisano April 9, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je potpuno isto kao sto si imao. Stavi slobodno i ne beri brigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano April 11, 2017 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije moto, ali sasvim bi moglo i da bude. Svaki put kad izlazim iz automobila posle vožnje pecne me nešto. Nije do mene, pecne svakoga. Samo jednom, nebitno da li je upaljen ili ugašen. QUE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nije moto, ali sasvim bi moglo i da bude. Svaki put kad izlazim iz automobila posle vožnje pecne me nešto. Nije do mene, pecne svakoga. Samo jednom, nebitno da li je upaljen ili ugašen. QUE? Uzmi gumenu traku i zasrafi je za pod vozila,za sasiju tako da slobodno pada i dodiruje tlo,ne i da se vuce po istom,samo da dodiruje. To ce resiti tvoj problem. Staticnki elektricitet je normalan zbog upotrebe materijala za enterijer i odece ljudi. Nekada su vozila imala to "uzemljenje" ali trendovi u autoindustriji su doveli do toga da je ono izbaceno iz estetskih razloga. P.S. To je ono sto je visilo na zadnjem kraju Mercedesa 123 npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.amazon.com/uxcell-Vehicle-Earth-Static-Ground/dp/B0087Z9XEO http://www.supercheapauto.co.nz/Product/SCA-Anti-Static-Strap/291886 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...