stari roker 4655 Napisano pre 2 sati motoras, 2565 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije resenje je da se poveze na vod od pozicije. Ona ti svakako radi kad upalis motor,a kad je kljuc napolju u tom vodu nema struje. Takodje imas mogucnost da ako kljuc okrenes u "parking" polozaj dobijes struju i u te potrosace ako ti treba na ugasenom motoru. Ja sam kod mene tako spojio usb punjac,punim telefon samo u voznji. Maglenke nemam,ali i njih mozes da spojis preko iste zice. Na kljuc pustis struju u prekidac,sa prekidaca na relej. Relej pali maglenke koje dobijaju struju sa aku preko osiguraca. Relej treba staviti obavezno da se rasterete brava i prekidac. Mozda malo izgleda komplikovano ali nije. Sve se to lepo poveze i radi. I bezbedno je sto je najvaznije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6537 Napisano pre 2 sati Svakom po zasluzi, 12490 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eх...није то баш тако једноставно, сваки мотоЈ је другачији да биХ вам о'ма каз'о где да се прикључите. Углавном, најбоље узети пробну лампу и боцкати да се види на ком конектору има струје када дате контакт и да ли се ламипичица малена угаси када искључите контакт. Ја се већином качим на кутиче осигурача, нађем неки згодан осигурач а да није онај од бензинске пумпе, ЕФИ, АБС... и ту залемим жичку која окида реле а реле даје струју геџетима разним. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 907 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Sada mi je drugar koji će to povezivati rekao da se on samo brinuo da bi takvo spajanje moglo da utiče na garanciju jer je motor 2024 godište. @Arakis tačno sam znala da je sve to prekomplikovano za nekoga ko se boji varnica , šalim se - nešto će da zbudži pa ako usput dobijem i raketni pogon ima bar da budem jednom najbrža na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6537 Napisano pre 2 sati Svakom po zasluzi, 12490 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ништа не брините, најгоре што може да се деси је да се нешто запали али са мотора је лако бегање 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1291 Napisano pre 2 sati Drug član, 1189 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor 2024 godište onda se vrlo lako može desiti da već ima pripremljenu instalaciju. Obično budu 2 dzeka, jedan sa stalnom strujom a drugi preko kontakta. Proveri u uputstvu za upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...