Lug 1378 Napisano Jun 1, 2015 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma to ti samo prazna baterija il ti se olabile kleme Promenio Jun 1, 2015 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da javim, operacija uspela, pacijent preziveo. Za celo zezanje mi je trebala oko 2 sata. I sad svira za sve pare. Moram reci da vredi, i da neznam zasto ranije nisam odradio. Hvala na pomoci. Odlicno. Sad mozes da ih budis kad zaspu za volanom . Strasno je koliko su sirene na motorciklima pateticno slabe. Od svega sto sam ikad vozio jedino je MZ imao krsten zvuk i jacinu - sve ostalo je zvucalo kao one lutke sto cvile kad ih stisnes . Elem, ako ima prostora (a skoro uvek ima) obavezno dve krstene sirene - po mogucstvu jedna niski jedna visoki ton. Najbolje je ipak Stebel Nautilus ili slicna kompresor sirena, to bi i mrtve probudilo . Drugari imam muku sa skuterom (Honda CN 250). Taman platih osiguranje i tehnicki, zamenih zadnju gumu, te uradih redovan servis, i sedoh da ga upalim kad ono Kada se stisne taster sa paljenje cuje se cudno zujanje. Nece in blizu da upali. Da li ne u pitanju anlaser? Da li moze da se remontuje ili da pazarim drugi? Proveri prvo akumulator, napon i snagu. Ako ti ne svira (ispravna) sirena, znas da nema dovoljno struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jun 2, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam muku sa skuterom (Honda CN 250). Taman platih osiguranje i tehnicki, zamenih zadnju gumu, te uradih redovan servis, i sedoh da ga upalim kad ono Kada se stisne taster sa paljenje cuje se cudno zujanje. Nece in blizu da upali. Da li ne u pitanju anlaser? Da li moze da se remontuje ili da pazarim drugi? Proveri prvo akumulator, napon i snagu. Ako ti ne svira (ispravna) sirena, znas da nema dovoljno struje. Akumulator je dobar. Inace taj skuter koristim svakodnevno preko dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 2, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Onda je rele anlasera ili neki kontakt oko njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jun 2, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je rele anlasera ili neki kontakt oko njega. Molim te objasni malo detaljnije. Kako da utvrdim da je to u pitanju? Ako jeste da li moze samo taj relej da se zameni? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 2, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad daš kontakt i stisneš 'start' dugme da upališ motor, rele prespoji ona dva velika šrafa na njemu na koja idu dve vrlo debele žice i zavrti anlaser. Znači, uzmi parče debele žice, izbaci iz brzine, daj kontakt i prespoj ta dva šrafa. Ako anlaser zavrti menjaj taj rele ili proveri tanke žice koje idu u isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jun 3, 2015 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad daš kontakt i stisneš 'start' dugme da upališ motor, rele prespoji ona dva velika šrafa na njemu na koja idu dve vrlo debele žice i zavrti anlaser. Znači, uzmi parče debele žice, izbaci iz brzine, daj kontakt i prespoj ta dva šrafa. Ako anlaser zavrti menjaj taj rele ili proveri tanke žice koje idu u isti. Blagodarim kolega. Probacu za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 3, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Pokvarila mi se brava na r6ici ,pa me zanima da li u Bgu ima bravar koji bi mogao da je sredi.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5807 Napisano Jun 6, 2015 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravar Ristć u Zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, Brat ima problem sa TTR-om 2000g, motor najnormalnije radi i vuče do pola gasa, čim se odvrne malo jače počne da trokira, jedostavno ne vrti preko npr 3500-4000 obrtaja? karbovi sredjeni, usisi dobri, uradio servis, majstor mu je rekao da verovatno elektronika pravi problem, ima neko neki predlog, iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Mošda probila kapa na svećici, kabal do nje, sama svećica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mošda probila kapa na svećici, kabal do nje, sama svećica.. pa teško da je išta od toga, bukvalno ko da ima blokadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iza picerije Orao u bulevaru, auto bravar Elezovic. Probaj sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje imam Beverly 200 i naravno pokvario se onaj mali kompijuter koji pokazuje kilometrazu i spoljnu temperaturu ali mi ne radi ni brzinomer jer ide preko njega. Da li je moguce prespoiti nekako zice da mi bar pokazuje kojom brzinom idem ili da li neko popravlja te kompijutere za Piaggio Beverly 200? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 12, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje imam Beverly 200 i naravno pokvario se onaj mali kompijuter koji pokazuje kilometrazu i spoljnu temperaturu ali mi ne radi ni brzinomer jer ide preko njega. Da li je moguce prespoiti nekako zice da mi bar pokazuje kojom brzinom idem ili da li neko popravlja te kompijutere za Piaggio Beverly 200? Hvala Mozda da probas neki bicikl brzinomer kao prelazno resenje? Relativno su jeftini, laki za instalaciju i vrlo tacni. Recimo nesto ovako: http://www.dx.com/p/sunding-2-8-lcd-electronic-bike-bicycle-computer-speedometer-1-x-cr2032-113036 Ima vise funkcija nego bilo koji originalni motorcikl instrument Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje imam Beverly 200 i naravno pokvario se onaj mali kompijuter koji pokazuje kilometrazu i spoljnu temperaturu ali mi ne radi ni brzinomer jer ide preko njega. Da li je moguce prespoiti nekako zice da mi bar pokazuje kojom brzinom idem ili da li neko popravlja te kompijutere za Piaggio Beverly 200? Hvala Mozda da probas neki bicikl brzinomer kao prelazno resenje? Relativno su jeftini, laki za instalaciju i vrlo tacni. Recimo nesto ovako: http://www.dx.com/p/sunding-2-8-lcd-electronic-bike-bicycle-computer-speedometer-1-x-cr2032-113036 Ima vise funkcija nego bilo koji originalni motorcikl instrument Nisam o tome razmisljao nije losa ideja mozda i kupim ovo pa namontiram. Odlican predlog hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje imam Beverly 200 i naravno pokvario se onaj mali kompijuter koji pokazuje kilometrazu i spoljnu temperaturu ali mi ne radi ni brzinomer jer ide preko njega. Da li je moguce prespoiti nekako zice da mi bar pokazuje kojom brzinom idem ili da li neko popravlja te kompijutere za Piaggio Beverly 200? Hvala Mozda da probas neki bicikl brzinomer kao prelazno resenje? Relativno su jeftini, laki za instalaciju i vrlo tacni. Recimo nesto ovako: http://www.dx.com/p/sunding-2-8-lcd-electronic-bike-bicycle-computer-speedometer-1-x-cr2032-113036 Ima vise funkcija nego bilo koji originalni motorcikl instrument Nisam o tome razmisljao nije losa ideja mozda i kupim ovo pa namontiram. Odlican predlog hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se (dok sa vozio Bevkicu sa istim problemom) nosio mišlju da stavism sličnu takvu "napravu" alibsam zbog prodaje odustao... Vodi računa o tome za koju veličinu točka je senzor inače ti neće raditi pravilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se (dok sa vozio Bevkicu sa istim problemom) nosio mišlju da stavism sličnu takvu "napravu" alibsam zbog prodaje odustao...Vodi računa o tome za koju veličinu točka je senzor inače ti neće raditi pravilno.Hocu hvala videcu to a ima i univerzalnih da se nadju za motore nesto cu nabudziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Motorcycle-LCD-Digital-Speedometer-Odometer-7-color-adjustable-Backlight-motorcycle-computer-Odometer-speed-sensor/32353263758.html Narucio sam ovo nadam se da ce biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se (dok sa vozio Bevkicu sa istim problemom) nosio mišlju da stavism sličnu takvu "napravu" alibsam zbog prodaje odustao... Vodi računa o tome za koju veličinu točka je senzor inače ti neće raditi pravilno. Nema veze sa senzorom. Na svakom krstenom bicikl brzinomeru/kompjuteru se velicina tocka podesava po potrebi. Ako je pravilno uneta velicina, tacnost merenja brzine i rastojanja je blizu one sa GPS-om. Moj relativno jeftini bicikl kompjuter mozes da podesis prema velicini tocka ili obimu gume. Obim gume je narocito precizan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Motorcycle-LCD-Digital-Speedometer-Odometer-7-color-adjustable-Backlight-motorcycle-computer-Odometer-speed-sensor/32353263758.html Narucio sam ovo nadam se da ce biti ok To izgleda bas fino. Zivo me zanima kako ce da se pokaze u praksi i narocito kako mu radi obrtometar. Javi kad ga montiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Motorcycle-LCD-Digital-Speedometer-Odometer-7-color-adjustable-Backlight-motorcycle-computer-Odometer-speed-sensor/32353263758.html Narucio sam ovo nadam se da ce biti ok To izgleda bas fino. Zivo me zanima kako ce da se pokaze u praksi i narocito kako mu radi obrtometar. Javi kad ga montiras. Ima podesavanje po dimenziji gume e sad ja nemam fabricki obrtomer na mom tako da ne znam ni da li ce raditi obrtomer. Verovatno moze da se nekako poveze i da pokazuje posto sam video na netu da vezuju i na 50cc bez obrtomera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha bv200 1 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Motorcycle-LCD-Digital-Speedometer-Odometer-7-color-adjustable-Backlight-motorcycle-computer-Odometer-speed-sensor/32353263758.html Narucio sam ovo nadam se da ce biti ok To izgleda bas fino. Zivo me zanima kako ce da se pokaze u praksi i narocito kako mu radi obrtometar. Javi kad ga montiras. Ima podesavanje po dimenziji gume e sad ja nemam fabricki obrtomer na mom tako da ne znam ni da li ce raditi obrtomer. Verovatno moze da se nekako poveze i da pokazuje posto sam video na netu da vezuju i na 50cc bez obrtomera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...