gavrolini 2754 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu i moram da kazem i ako sam vec vecinu motora video na slikama da sam se poprilicno iznenadio dizajnom skoro svih vodecih proizvodjaca. Najvise su me razocarali skoro svi proizvodjaci R-ova. Honda cbr1000rr nikad ruznija,prednji kraj nesto sprcen,skracen....bzv. Yamaha R1 bar 10x ruznija od prethodnog motora,takodnje prednji deo najvise strci. Kawasaki zx10r takodje ruzniji, JEdino su mi Aprilia i Suzuki izmamili bas sirok osmeh i stvarno su mi i k9 i rsv4 prelepi. Sta se desava sa motorima,zasto ih prave sve manje i sitnije(kao da mi preko 180cm ne treba da ih vozimo) i zasto sve ruznije...ili je to samo moj los ukus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nova honda isto mnogo ruzna,kao i kawasaki..Yamahu sto duze gledam zanimljivija mi je;) Aprilia je pun pogodak,stvarno vrh izgleda.. Za hondu stvarno greota jer mi je prosli model najlepsi od svih R-ova:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na sajmu i moram da kazem i ako sam vec vecinu motora video na slikama da sam se poprilicno iznenadio dizajnom skoro svih vodecih proizvodjaca. Najvise su me razocarali skoro svi proizvodjaci R-ova. Honda cbr1000rr nikad ruznija,prednji kraj nesto sprcen,skracen....bzv. Yamaha R1 bar 10x ruznija od prethodnog motora,takodnje prednji deo najvise strci. Kawasaki zx10r takodje ruzniji, JEdino su mi Aprilia i Suzuki izmamili bas sirok osmeh i stvarno su mi i k9 i rsv4 prelepi. Sta se desava sa motorima,zasto ih prave sve manje i sitnije(kao da mi preko 180cm ne treba da ih vozimo) i zasto sve ruznije...ili je to samo moj los ukus? K9 ti nijedan R nije bio na sajmu, mozda jedino ona 600ka, nisam siguran. CBR-ka mi je najruznija od novih R-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da su ruzni ruzni su,,,meni su najlepse linije motora od 90tih do 97..98... :) naravno volim i golace starije proizvodnje,al cbr kinu liniju,stari gsx r.......nis nemoze novo da zameni,naravno to je samo moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to ovdje o ukusima raspravljate? ;D Ja sam isto bio na sajmu i nisam vidio ni jednog ruznog R-a. Cak sta vise ostao je trag sline za mnom od preko nekoliko metara pored svakog standa. Elem, one mrcine, tipa Harley i to, nisam ni gledao, tako da je rezultat 0 ruznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to ovdje o ukusima raspravljate? ;D Ja sam isto bio na sajmu i nisam vidio ni jednog ruznog R-a. Cak sta vise ostao je trag sline za mnom od preko nekoliko metara pored svakog standa. Elem, one mrcine, tipa Harley i to, nisam ni gledao, tako da je rezultat 0 ruznih. pa dobro sve je stvar ukusa...ni ja ne volim chopere i castume ali mislim da je Micka iz sapca preradjeni harli stvarno svima oduzeo dah....mislim da se zove gladijator ili tako nesto...a k9 je bio 100% i mislim da jeste od 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini, slazem se u potpunosti sa tobom u vezi navedenih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi to ovdje o ukusima raspravljate? ;D Ja sam isto bio na sajmu i nisam vidio ni jednog ruznog R-a. Cak sta vise ostao je trag sline za mnom od preko nekoliko metara pored svakog standa. Elem, one mrcine, tipa Harley i to, nisam ni gledao, tako da je rezultat 0 ruznih. Pa da samo estetski pricamo. Meni je na primer ona CBR-ka 600 limitirana serija imala zanimljivu saru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan k9 1000 nije bio a bas sam imao zelju da ga vidim > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 14, 2009 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da se samo meni ništa nije sviđalo na sajmu (od motara, naravno). Motori su sve manji i manji, kraći... Više nemožeš da ih prepoznaš ko je ko. Svi su mi nekako isti. Jedini koji mi je upao u oko je suzana gixxer k8 1000 rizla. I R6, sa onim ustima kao predator, i BMW k1300r, i cb1000 sa prednjom maskom kao glava stršljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja nevide ni jednog ruznog BMW-a....a i medju ostalim modelima je bilo dosta toga sto mi se svidelo ( KTM-ovi, V-STROM, VARADERO, V MAX je fenomenalan.......) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan zasto ih prave sve manje i sitnije(k E, bas zbog toga se meni nijedan nije svideo. Pre nego sto sam ih video uzivo, bili su mi strava na slikama... a onda od toga "strava"... R6 mi se licno svidja mnogo, ail kada sam je ugledao onako malu... bilo je kao "super je... dobro... lepa..." i to je to, stavio bih sliku na desktop . Dok recimo kada sam stao pored K1300S, bilo je woooow, i ako je lep, ali ako gledam slike (ne uzivo) r6 mi je mnogo lepsi i atraktivniji, ali jbiga... deluje kao igracka, dok ovaj deluje mnogo "jako". Imam utisak da ce za par godina postati kao pocket bike. Kawasaki mi se dosta svideo, bio mi je mnogo lepsi uzivo nego na slikama i Honda, koja mi je inace bila odvratna, jos mi se i svidela, dok Yamaha (koju licno najvise volim) mi je bila kao... super, ali to je to, nije ostavila neki poseban utisak na mene i gsxr mi je isto prelep, ali nije bilo tog wow efekta . Naravno, Ducati i F4 su van konkurencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hondu necu da komentarisem, mnoogo ruzna, evo sad pokusavam da zamislim sta su pokusali ali nikako da dodjem do resenja. R1 na slikama izgleda ruzno ali u stvarnosti skroz drugacije i mou reci da mi se bas svidela! Za RSV4 necu trositi reci jer svako ko je video zna da za to nema potrebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ova Honda mi je jedan od najruznijih primeraka. Dok je Ducati prica za sebe, jednom recju, prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi bili dobri japanci, samo su kinezi ruzni...i odmah se vidi da su nekvalitetni...shrot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vremenom pocinju da lice jedni na druge, to je tehnoloskka neminovnost, kod automobila to je odavno prisutno, a kod motora, sve cesce i sve vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sve to sto Japanezi rade mozda ima smisla za njih? Manji motori,manje oklopa,laksi,brzi... Ali dzaba sve to kad se pored njih osecam kao da stojim pored igracke. Volim da vidim pune oklope,da bude masivniji.. Nadr_ak! A i dizajn im je sve gori. Valjda im ponos ne dozvoljava da zaposle italijane da im to odrade. Mene je jedino K1300S odusevio! Motor VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ Slazem se! Jos malo pa kao pocket bike Jedino BMW vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Моја пријатељица је дизајн ових нових модела мотоцикала упоредила са патикама. ;D А ја сам приметио неки "Трансформерс" стил у дизајну. Ти дизајнери као да у паузама за кафу гледају само то. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek nastave da smanjuju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Do slicnog zakljucka sam i ja dosao. Kada sam video FZ1S i FZ6S nisam mogao da verujem. Sto nagrdise onako lep proslogodisnji model? Nema vise hiljadarke na koju kada sednes imas utisak da si na hiljadarci. Razmaknuta kolena,sirok rezervoar,odise snagom i bez da ga startujes. Seo sam na CB 1000 F, BAS SAM SE RAZOCARAO, rezervoar kao na 500ccm,kao da se ne sedim na tureru koji treba da zahvati 22-23 lit. CB 1000R koji je kao naslednik Horneta 900 blago receno dizajnerski promasaj. Na slici je mnogo prijemciviji nego uzivo. Jedino sam uzivao na standu BMW-a, Bavarci su ostali verni koncepciji pravih,muskih motora sa povecim gabaritima. Imam utisak da cu za 5 godina videti na sajmu Hajabusin agregat u ramu za biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do slicnog zakljucka sam i ja dosao. Kada sam video FZ1S i FZ6S nisam mogao da verujem. Sto nagrdise onako lep proslogodisnji model? Nema vise hiljadarke na koju kada sednes imas utisak da si na hiljadarci. Razmaknuta kolena,sirok rezervoar,odise snagom i bez da ga startujes. Seo sam na CB 1000 F, BAS SAM SE RAZOCARAO, rezervoar kao na 500ccm,kao da se ne sedim na tureru koji treba da zahvati 22-23 lit. CB 1000R koji je kao naslednik Horneta 900 blago receno dizajnerski promasaj. Na slici je mnogo prijemciviji nego uzivo. Jedino sam uzivao na standu BMW-a, Bavarci su ostali verni koncepciji pravih,muskih motora sa povecim gabaritima. Imam utisak da cu za 5 godina videti na sajmu Hajabusin agregat u ramu za biciklu. Definitivno za mene su mnogo ljepsi modeli K6 - K7 sto se tice japanaca u R klasi.Yamaha R1 K9 mi je definitivno bljak sa novom maskom. Jedino je Aprillija napredovala u dizajnu, a BMW: Ehhh da bi jednoga K 1300 S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam...nekome je nesto lepo, a nekome ruzno...ukusi su razliciti...treba gledati samo sta je dobro...a svi japanci sad valjaju...samo kinezi su shrot... Eto, ja to mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @KDX: Naravno da su ukusi razliciti ali kao se dosta ljudi pozali na tendenciju smanjenja gabarita motora i nekreativnost u dizajnu onda to nije samo razlika u ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mene ubise nalepnice...tuga.. R motori imaju svoju svrhu i usku namenu pa su zato manji i laksi. k13oos je prelep ali je daleko od R-a. husqvarne su mi prelepe, i tuono naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...