kepo 4527 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nezelim da me pogresno shvatite ali Bole je imao tesku i komplikovanu operaciju i nebi smeo da se izlaze nikakvom riziku da se prehladi ili zarazi kozna cime. Bilo bi jako lepo da se posalje neka cestitaka s nekim poklonom a da se vidjenje stavi za neke toplije trenutke. Njegov imuno sistem je sada dosta osetljiv. Puno Pozdrava Bole i dobro nam dosao. Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjena informacija Bole stize u petak 20 Novembra u vecernjim casovima na Beogradski aerodrom. Sada mozemo tacno da se organizujemo. Prevoz do Titela je obezbedjen od strane njegovog kuma tako da necu ja da ga vozim. Ja idem mojim autom u svakom slucaju. Ko je zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo drago da sam deo ove akcije. Ne verujem da cu moci da ga sacekam... ali opet mi drago sto je covekk dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Novembar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo drago da sam deo ove akcije. Ne verujem da cu moci da ga sacekam... ali opet mi drago sto je covekk dobro. Takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas ja mala, ali odabrana ekipa u sastavu Crna Mrlja, Nighthawk, Peki, Shejtan, Gremlin & Greminka, na putu do NS-a svratila do Titela i pozdravila Boleta, dosuse kroz staklo, jer je jos na posebnom rezimu zastite od infekcije. Bole odlicno ozgleda, mnogo bolje nego kad sam ga video dan pred odlazak u Moskvu. Slike ocekujemo cim ih Shejtan postavi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa nek' mu je nazdravlje! A i odabranoj ekipici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Boletu želimo da se što pre oporavi, pa da se sledeće sezone srećemo na putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrica 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Bosko vole te, pozdrav;ljaju i zele da ozdravis Zorica i Bambus iz Cacka( mi oboje imamo O RH +, i dobrovoljni davaoci smo, pa ako zatreba tu smo, samo recite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan hvala za sliku ljudi divni ste što ste ga obišli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I krupan plan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6494 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Bole. Mnogo nam je drago da sve ide kako treba. A i prolepsao si se ;D ;D Samo guraj, matori, puno pozdrava od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vladice, sto mi ne sredi malo ovu sliku u PS-u ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vladice, sto mi ne sredi malo ovu sliku u PS-u ??? A sto ti nisi iskljucio blic kad slikas kroz staklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vladice, sto mi ne sredi malo ovu sliku u PS-u ??? A sto ti nisi iskljucio blic kad slikas kroz staklo Zato sto sam taj drljavi Olympus uzeo prvi put u ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vladice, sto mi ne sredi malo ovu sliku u PS-u ??? A sto ti nisi iskljucio blic kad slikas kroz staklo Zato sto sam taj drljavi Olympus uzeo prvi put u ruke... aha,jezik mrznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bole, drzi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 23, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo smekeru, samo ne kloni duhom... Dolaze lepi dani !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bole odlicno izgleda..pozdrav bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bole, puno srece u oporavku i vidimo se na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel se bole oglasio na forumu, daj napisi kakve su ruskinje u bolnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Bole - dobro dosao ;D! Želim ti brz opravak i da se u prolječe ili ljeto nekde sretnemo i upoznamo. Tada češ več na veliko voziti pa možemo sa društvom i na kakav izlet. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava svima , kao sto ste svi culi tranmsplatacija je zavrsena uspesno !!!! Zeleo bih da se zahvalim svima na VELIKOJ POMOCI ! koja mi je pruzena!!!! Ovih dana sam imao jurnjavu oko lekova pa nisam mogao da sredim i internet tako da tek sada to cinim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...