b0ris28 15 Napisano Septembar 22 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Boris, imam 30 godina i dolazim iz Petrovaradina. U Novi Sad sam se doselio pre nekih 10 godina. U suštini, uhvatio sam poslednji voz da polažem po starom PSP-u, još u osnovnoj školi. U srednjoškolskim danima vozio sam Tomose, APN i ATX, turpijao kanale i čačkao sve što je moglo da se čačka. Nakon toga sam imao dve Aprilije: RX 50 (1999) i RX 125 (2001). Pre otprilike 5 godina sam batalio celu priču, pošto je poslednja Aprilija ostala na selu. Međutim, ove sezone se konačno nakanim da položim za A kategoriju i uzmem nešto za početak – CFMOTO 450MT. A pošto sam od malena bio sklon čačkanju, prilagođavanju i tuningu, naravno da ni ovaj CF nije mogao da prođe bez posledica. Hahahah 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanBRE 20 Napisano Septembar 22 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i dobrodošao! Što se čačkanja tiče, trebaće mi tvoji saveti, ali o tom potom. Promenio Septembar 22 član SlobodanBRE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10193 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 3424 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Borise, baš ti lep ovaj motor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1448 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 275 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Borise i dobro došao na forum! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7023 Napisano Septembar 22 Drug član, 1671 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
314ki 12 Napisano Septembar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1518 Napisano Septembar 22 Drug član, 624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 147 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mariojla 112 Napisano Septembar 22 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10890 Napisano Septembar 22 Drug član, 2091 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 11221 Napisano Septembar 22 BJB Maxi Scooter Club, 6875 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16721 Napisano Septembar 22 Integrisan, 3405 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 95 Napisano Septembar 23 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Borise! Dobar i lep motor si izabrao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2542 Napisano Petak u 07:30 Drug član, 577 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 1004 Napisano pre 23 minuta Drug član, 874 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...