jovantt 4 Napisano Septembar 16 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Gledam novi motor da uzmem (ili dobar i povoljan polovan, noviji) nesto u klasi NC 750, Versys 650 i sl. Otvoren sam i za predloge motora u toj kategoriji. Probao sam razne kineze, japance i sve dam uspeo do Versysa, nemaju u salonu testni model i tu sam stao. Deluje mi zanimljivo ali bez probe nema uzimanja. Da li neko na forumu ima novijeg Versysa i da li je voljan da se nadjemo i popricamo o motoru, probam i naravno sta god da se dogovorimo regulisemo, placanja i sl? Razmisljam ozbiljno o tom motoru a u isto vreme ne bih se zaletao pa posle sve ispocetka Unapred hvala i pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2645 Napisano Septembar 17 Drug član, 1476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor, odlican motor, imao sam ga i bio super zadovoljan. Obavezno probaj i na kraju sacekaj dobar komad i kupi ga. Mislim da je odnos ulozeno dobijeno najpovoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2061 Napisano Septembar 17 Drug član, 2994 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima stromić imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6773 Napisano Septembar 19 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovantt 4 Napisano Septembar 19 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, hvala na odgovorima! Sto se tice Versysa u oglasima pratim ga i motor je odlican! Ono sto ja gledam da ako mi je nov motor 500-1000e razlika uvek cu se pre odluciti za nov, jasna su mi i ulaganja i oprema ali novo je novo. Svakako pratim oglas i dalji razvoj situacije i neka je srecna prodaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 91 Napisano Septembar 19 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Већина половних версиса на огласима су у цени новог версиса који је тад те године толико коштао пошто га сад продају, нереално високе укључујући тај од малог томића, без љутње! ја те од 2015 до 2021год. не бих платио више од 5000 до 5500е Мој савет ти је да за 8050е у аутопромету купиш гланц нов. Одмах после првог сервиса одеш у аду код Иштвана да скине катализатор направи човек патент да фабрички на 2 шрафа вратиш назад и када идеш на сервис само вратиш фабрички да не изгубиш гаранцију. Зашто би ово радио??? Разлог је тај да мотор трза у ниским обртајима у граду и не никад неће престати до елиминације катализатора, м ашта д ачипујеш и правиш трзаће само кат офф помаже. А мотор је врхунски вози се ко бицикла, троши 3,5 литра нормалном вожњом. Госпођа и ја и 3 пуна кофера трошио је 3,9 додуше ишли смо локалним путевима по Србији брзином до 100 и потрошња није прешла 4 литра. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 91 Napisano Septembar 19 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Као што рекох на конто напумпаних цена одеш у рубрику продаја и видиш версис за 7400е две године стар док нов не вожен 8050е 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25515 Napisano Septembar 20 Integrisan, 8319 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Kod Culeta, kupis nov i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10416 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Master Z-ed said: Као што рекох на конто напумпаних цена одеш у рубрику продаја и видиш версис за 7400е две године стар док нов не вожен 8050е Odeš i vidiš da je Vstrom skuplji 800e a 2 godine star.. Ima kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2936 Napisano Septembar 20 Strucnjak, 1697 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, jovantt said: Pozdrav svima, hvala na odgovorima! Sto se tice Versysa u oglasima pratim ga i motor je odlican! Ono sto ja gledam da ako mi je nov motor 500-1000e razlika uvek cu se pre odluciti za nov, jasna su mi i ulaganja i oprema ali novo je novo. Svakako pratim oglas i dalji razvoj situacije i neka je srecna prodaja Oglas iznad je moj i cena nije fiksna. Javi se pa se mozda i dogovorimo. Svakako sam otvoren za predloge i ponude za koje mislis da ima smisla. Pisi u temu oglasa ili mozemo i da se cujemo. Znacilo bi i meni da cujem realne ponude. u zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2936 Napisano Septembar 20 Strucnjak, 1697 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Master Z-ed said: Разлог је тај да мотор трза у ниским обртајима у граду и не никад неће престати до елиминације катализатора, м ашта д ачипујеш и правиш трзаће само кат офф помаже. А мотор је врхунски вози се ко бицикла Potvrdjujem ovo. Moje "resenje" je voznja u visim obrtajima i pola stepena prenosa nize, dakle tamo gde bih inace saltao vozim jos 1000rpm vise. U putnim brzinama mi se motor preko 5k rpm bas svidja. Zabavan u krivinama prilicno. Ali da, na niskim obrtajima ima tog nekog mucenja. Koja je cena skidanja katalizatora? Menja li se i softverski nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 91 Napisano Septembar 20 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, DjordjeMijailovic said: Potvrdjujem ovo. Moje "resenje" je voznja u visim obrtajima i pola stepena prenosa nize, dakle tamo gde bih inace saltao vozim jos 1000rpm vise. U putnim brzinama mi se motor preko 5k rpm bas svidja. Zabavan u krivinama prilicno. Ali da, na niskim obrtajima ima tog nekog mucenja. Koja je cena skidanja katalizatora? Menja li se i softverski nesto? Oko 150e, odneseš svoj auspuh ili kupiš kod njega mislim da su oko 250 do 350e. Pogledaj na sajtu Dragon ada. On radi ovaj limeni deo a za kompjuterski to tražiš dalje ima tu njih par u Srbiji koji se sa time bave. A ima i opcija neki hilera koji to rešavaju nisam baš ulazio u detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2936 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Strucnjak, 1697 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Podstaknut komentarima ovde, spustam cenu na oglasu za Versys. Racunica je nov - 1500e + deo cene opreme i opcija bez kofera. Sto se tice nov ili polovan, moj rezon je sledeci. Ako zadrzavate motor duze - onda kupite nov. Ako ce biti preprodat u roku od godinu - dve, onda gubite oko 2000e i bolje kupiti mlad polovan i prepustiti taj gubitak budali (npr meni ) koja je kupila nov motor koji ne koristi Srecna kupovina Promenio Septembar 20 član DjordjeMijailovic 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2812 Napisano Septembar 22 Drug član, 1768 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic A stvarno, zašto ga prodaješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6804 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 5391 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi skidanja katalizatora (bez učitavanaj druge mape) - nemoj ako su ti lambda sonde (sonda) pre katalizatora. Čak i ako su posle katalizatora preporuka je da se učita druga mapa jer je velika šansa da će ti izgoreti ventili u nekom momentu, jer sa EURO5/5+ svi motori rade siromašno na niskim obrtajima i podešeni su za rad sa katalizatorom. Kad skineš katalizator dobije se bolji protok, ali i veća temperatura na ventilima jer tek tada nema šta da hladi ventile. Ako se skidaju katalizatori, obavezno mora da se učita druga mapa i doda još goriva na niskim i srednjim obrtajima da bi to radilo kako treba. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2936 Napisano Septembar 22 Strucnjak, 1697 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Bojan_Jgd said: @DjordjeMijailovic A stvarno, zašto ga prodaješ? Ne koristi se, a kosta. U offu uzivam, na asfaltu mi motor skoro kao automobil. Sve teze sebi mogu da pravdam odrzavanje i registracije 2 motora. Mada ako bude morala cena jos nize onda se nece prodavati jos bar jednu sezonu. I sa ovom trenutnom cenom se premisljam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2812 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 1768 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa iznenadio sam se kada si ga i kupio. Pomislio sam da se ponovo vraćaš na asfalt. Dosta je ovo opreme a sve košta baš onako....bez milosti. Tako da je jasno. Razumem opet i taj rezon novo-je-novo ali u situaciji da dodatna oprema košta kao otrov (ali i vredi....taj oriđiđi vizir sa dodacima ne može nijedan aftermarket da zameni recimo) i da bar ovde znamo da je na motoru pouzdano sve odrađeno kako treba, mislim da bih pre kupio ovaj nego nov. Promenio Septembar 22 član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2936 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Strucnjak, 1697 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao ga je jedan potencijalni kupac juce. On gleda a ja nisam siguran da li zelim da ga prodam. U sustini ne vozim asfalt u smislu tura, ali lepo dodje kad napravis krug posle posla po Fruskoj da se resetujes. Prija. A za to je bas super motor u smislu okretnosti i "fun factor-a. E sad dal to vredi registracije i guma i servisa... Pitanje je koje jos nisam sebi 100% odgovorio Promenio Septembar 22 član DjordjeMijailovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2812 Napisano Septembar 22 Drug član, 1768 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To je fenomenalan motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3820 Napisano Septembar 22 Drug član, 879 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovde računica vrlo jasna i više nego dobra. Novo je novo, ali novo bez opreme nije to, to. Novo nemamo za probu, nemamo na stanju, ali biće za 2 nedelje... Onda te 2 nedelje budu 20 nedelja do isporuke. I onda daj ovo, daj ono, u bre što skupo ovo, da sačeka ono drugo, da li sam da uradim servis da me ne deru zbog garancije... Uglavnom da se napakuje košta i para i vremena. Da kažem motor skoro nov, sa finom opremom, ko hoće može nešto da doda ili skine, ali tu je sve što treba i sve na gotovo. Motor i oprema u zbiru 10.000e. Za godinu dana vožnje i sitno km neko mi je ostavio u džepu 2.500+e i preuzeo taj prvi udar kada motor najviše gubi na ceni. Po meni bingo, na kraju tako i uzeh svoj motor. Ostalo je stvar izbora, ali nema sumnje da je ponuda kolege @DjordjeMijailovic odlična i više nego fer. I ako nisam kupac drago mi je da vidim normalnog prodavca, što je danas sve ređe. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3820 Napisano Septembar 22 Drug član, 879 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo kada sam gledao da se napnem i za novo. Zovem Culeta za Ninju 650 prvo sam taj model jurio dok se nisam razočarao, pitam jel imaju testni za probu. Kaže mi čovek ladno nemamo, a i šta tu ima da se proba to je Kawasaki. Odgovor na nivou onog kada ciga kaže nema tu dimenzija to je čist bakar . Pročitam posle na forumu da Trion ima Versys 650 na probu. Pozovem posle dve nedelje, a kaže imali smo, ali prodali. Biće drugi uskoro pa ostavite podatke, a mi vas zovemo. Nikad nisu pozvali. Drugar kupio NC na sajmu, te dve nedelju su trajale do sredine jula kada je isporučen. Ode više od pola sezone. Odem u Barel imate li Tracer 7 na probu imamo. Kada mogu da dođem za 2 dana. Odem izvolite motor, hoćete i bočne kofere da nakačimo. Vidimo se za sat vremena, nije problem ni koji minut preko. Legao motor, bio i na stanju. Oglasim svoj ode za 5 dana. Već spreman da uzmem nov u salonu, samo da za desetak dana popunim rupu u budžetu. Izađe ponuda na oglasima slična ovoj, odem da pogledam motor isti dan. Sutra je bio moj, kusur u džepu i to ne mali. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 91 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, max80 said: Moje iskustvo kada sam gledao da se napnem i za novo. Zovem Culeta za Ninju 650 prvo sam taj model jurio dok se nisam razočarao, pitam jel imaju testni za probu. Kaže mi čovek ladno nemamo, a i šta tu ima da se proba to je Kawasaki. Odgovor na nivou onog kada ciga kaže nema tu dimenzija to je čist bakar . Pročitam posle na forumu da Trion ima Versys 650 na probu. Pozovem posle dve nedelje, a kaže imali smo, ali prodali. Biće drugi uskoro pa ostavite podatke, a mi vas zovemo. Nikad nisu pozvali. Drugar kupio NC na sajmu, te dve nedelju su trajale do sredine jula kada je isporučen. Ode više od pola sezone. Odem u Barel imate li Tracer 7 na probu imamo. Kada mogu da dođem za 2 dana. Odem izvolite motor, hoćete i bočne kofere da nakačimo. Vidimo se za sat vremena, nije problem ni koji minut preko. Legao motor, bio i na stanju. Oglasim svoj ode za 5 dana. Već spreman da uzmem nov u salonu, samo da za desetak dana popunim rupu u budžetu. Izađe ponuda na oglasima slična ovoj, odem da pogledam motor isti dan. Sutra je bio moj, kusur u džepu i to ne mali. Да ли си отишао у Барел и частио човека са вар 100 е зато што ти је омогућио да пробаш Promenio Septembar 22 član Master Z-ed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4394 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 1977 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ma 200 e ,malo je 100e za čast. Promenio Septembar 22 član Džim Džarmuš 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 91 Napisano Septembar 23 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Džim Džarmuš said: Ma 200 e ,malo je 100e za čast. Što misliš da nije uredu da časti prodavca koji se borio da proda motor i da uzme neku proviziju od stotinjak evra. Nađi motor obično vlasnici firme ga voze, onda odu na neki put ili daju svojim nekim drugarima isl. Ili još gore konkurencija koja isto prodaje jamahu pošalje neke njegove likove da probaju motor pa ti gubiš vreme isl a on uzme proviziju. Tako da cifra od 100 evra je sasvim pristojna, ni mala niti velika, da počastiš prodavca koji se založio za tebe i izgubio nekoliko sati cimanja i telefoniranja da bi ti omogućio da probaš taj motor. Ili ti smatraš da je pošteno da nekoga iscimaš pa ga zajebeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4394 Napisano Septembar 23 (promenjeno) Drug član, 1977 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Može i u dinarima 200 eur,da ne pravi problem firmi oko knjiženja. Promenio Septembar 23 član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...