Jump to content

Moto Zajednica

Novi momenti,novi zakoni,dronovi,skulpture,radari,skeneri...sta sad?

Recommended Posts

• Drug član, 668 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Pojavilo se kao polemika u par tema,a ja opet vozeci turu kroz Bosnu imadoh zapazanja iz prve ruke...sad u Cg pa eto da se uTemim (nisam odavno)

Vecina vas je cula za snimanje iz Drona...u CG novi set zakona...nema provlacenja,nema obilazenja,nema parkiranja osim na oznacenom mestu,znaci mora na mesto za auto jer drugih gotovo da nema...i kaznjavaju,nije da stede. Kroz Bosnu svi voze 50-60...motori,dzipovi,kamioni...svuda saobracaj mili...stacionarne kamere svuda plus patrole... Naberu ti pa kad dodjes na granicu saberu...ako te zaustavi patrola...imaju sve sa slikama...

I da ne potezemo prekrivanje tablice i to je drugar isprobao pa ga ustavili ispred Trebinja a usao na Kotroman...rekao mi da lanac skliznuo od vibracije a policajac koji ima sve kuda su prosli rece sad cemo videti gde ti je to kliznulo pa mu izbaci sve slike kuda je prosao (naravno sa lancem preko tablete. U ovim okolnostima i Srbija nece razvlaciti stvari,a cudi me da nije prva u represiji...sta je ciniti...

U cemu je poenta 1000cc ili vise kad ne mozes da ga vozis...mozes al da placas debelo. Ispada ne mozes da pretices ni da vozis brze od 60 na sat...80 kad vidim kroz Bosnu a to su bila bukvalno dva znaka posle kojih 500m je opet 60...Sta sad drugovi?

Jel svi u copere pa klaj klaj...opusteno??

IMG_20260826_114021.jpg

IMG_20260826_114004.jpg

Promenio član Pedja Ča
  • Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 3387 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Budućnost u nas :

Jugo 55 i Tomos Automatik 3.

p.s. Nikako Jugo 45, njega svi terali u obrtaje, pa si opet u prekršaju !  :)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 577 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Iskreno, ja ne brinem. Za sada toga nema u Srbiji, a kada bude bilo, razmišljaćemo o tome i prilagoditi se. Malo je kretenski to za parking, ali ajde, ako misle da tako treba, to ćemo takođe da poštujemo. I dalje ćemo voziti motore, jer je tako lepše. I neke stvari nećemo poštovati kada bude prilike da tako uradimo 🙂

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8112 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Sinoc vidim Plavanca iz DE, nisam ni znao da voli motore, kupio novu Hondu Rebel 1100. Fin motor, laganica i kruziranje.

Da mi se svidja taj polozaj u voznji sa nogama napred, mozda bih i gledao nesto tako. Samo torque down low.

• Integrisan, 8112 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Ja bas nisam brz vozac al samo strepim i blejim u radare u naselju i da li idem 50 ili 60 i slicno.

Evo u ponedeljak idem na more vec sam instalirao aplikacija za kamere, radare itd... jbt bolje da sam seo na avion i mir.

• Integrisan, 8775 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ovo što se dešava u saobraćaju je van svake pameti. Ovakve loše generacije vozača stvaraju nove vozače koji su sve gori i gori. Apsolutno po svemu, odsutni u telefone, bezobrazni, glupi i agresivni.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja