borhes 28 Napisano juče u 18:53 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malopre se motor ugasio, tabla počela da blinka ( obrtaji) i ni makac.... Sym ADXTG 400 wtf? Ideje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8393 Napisano juče u 19:26 Drug član, 3166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Provjeri aku, koliko ima struje i kad upalis koliko ga puni.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 28 Napisano pre 23 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bigor je napisao: Provjeri aku, koliko ima struje i kad upalis koliko ga puni. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Vratih se iz vožnje od 25km... kapiram da se punio - pokazivao 13,9 - 14,1V svo vreme Sutra da se bavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 526 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih proverio da li je aku lepo zategnut. Devojci pre neki dan stao auto ispod mostara, čekala me pola sata da dođem. Klema se olabavila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano pre 20 sati Integrisan, 9838 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kanda je ovo što Petar zbori....labava klema il kleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventura 29 Napisano pre 14 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Kotor - Lazarevac Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desilo na putu Foca Sarajevo ,presao malo brze preko rupetine na sred puta ,nov motor ni godinu dana star. Popalie se lampice ABS ,mislio sam da se senzor ABS odkacio dok se motor nije potpuno ugasio. Klema na akumulatoru jednostavno spala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 28 Napisano pre 12 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Priličan sam DEBIL nisam provalio da sam pritisnuo "kill switch" prilikom parkiranja - jer ga do sada nisam ni koristio! E, kada je aktivan - tabla blinka Pozdrav svima 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9500 Napisano pre 8 sati -, 1966 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa nisi krenuo da ga rasturas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10006 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 3970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam probao novi 368G i ima jednu zanimljivu stvar koja mi se sviđa: Taster za paljenjenje je i KILL SWITCH. I pomislio sam kako ne može da se desi da ti kill ostane aktiviran. ...a ako ti je za utehu, stare kawe su anlasovale sa kill ON. Znam jednog koji je kawi izverglao dušu, pa je gurali, pa su stali da se nadišu vazduha, pa skontali da je kill ON. @abarth_maniac Promenio pre 8 sati član Andrej_Hotstepper 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8205 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3566 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nc ima jedan prekidac sto mi je ok, ne moze niko da te zezne. Jedino ne znam na koji foru, kad je na off, das kontakt ono pumpa odradi, stavis kill na on ono se opet cuje pumpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7523 Napisano pre 3 sati Drug član, 2929 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Juče sam probao novi 368G i ima jednu zanimljivu stvar koja mi se sviđa: Taster za paljenjenje je i KILL SWITCH. I pomislio sam kako ne može da se desi da ti kill ostane aktiviran. ...a ako ti je za utehu, stare kawe su anlasovale sa kill ON. Znam jednog koji je kawi izverglao dušu, pa je gurali, pa su stali da se nadišu vazduha, pa skontali da je kill ON. @abarth_maniac A neeee!!! Bio je na off a anlasuje najnormalnije, samo ne baca varnicu. I nije bila Kawa nego hebeni GS400 Edijev! I to je neko dete selo na motor da se fotka pa je skljocnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4638 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1390 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tako kod mene na Vogeu, vergla sa kill switchem pa ti ne padne na pamet da je stisnut. Jednom u tri pizde materine, 20km od najbližeg puta na 38 stepeni nisam skontao da sam ga pritisnuo slučajno. Drugi put me @alexanto gurao 10min po ulici da probamo da upalimo Odličan izum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7311 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5252 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter ni nema kill switch. Okret u levo gasi i motor, kao i sve ostalo. Mogu samo hazard svetla tad se upale (4 migavca). Što manje dugmića, to bolje, što se mene tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...