Alekre 17666 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove CB-ejke, bila premijera pre nekoliko dana. Ja volim retro mašine, meni se lično sviđa osim instrumenata. Ima tablet Kontam da mora jer ima sve od elektronike pa trebaju meniji, ali bar da su stavili okrugli analogni obrtomer. Promenio pre 3 sati član Alekre 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 498 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 507 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo rado posedovao, deluje kao sigurica. Takođe volim retro mašine.Snage taman za moje godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7562 Napisano pre 4 sati Enduraš, 6778 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Šteta sto nema niklovane cajgere bio bi pun pogodak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4631 Napisano pre 57 minuta BJB Maxi Scooter Club, 1384 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, uketic je napisao: Ja bi ovo rado posedovao, deluje kao sigurica. Takođe volim retro mašine. Snage taman za moje godine. To smo mislili i za CB1000GT al nema danas sigurice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...