borhes 21 Napisano Ponedeljak u 07:49 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prestao sam da premišljam da li je u pitanju ulični pas koji je jurio mačku ili pakosni komšija.... ali ne prestajem da se nerviram i ne mogu da ignorišem oštećenje na praktrično novom skuteru Motor je bio pod ceradom, samo me dočekalo "iznenađenje" kada sam je podigao. Prva opcija mi je bila da zalepim neku nalepnicu, ali nisam siguran koliko bih dugoročno bio srećan tim rešenjem, pa bih ipak da odem do nekog farbara da proceni koliko bi koštala sanacija. Brazde su duboke, skroz do plastike, boja izgrebana... Imate li preporuku gde da odem na Novom Beogradu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17597 Napisano Ponedeljak u 10:49 Integrisan, 8692 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Liči kao da je mačka ili ker. Obično hoće da ulaze ispod cerade. Ne diraj to, vozi i uživaj. Pusti, ne vredi oko toga nervirati se. Mogao je i neko da te ćušne kolima. Uvek može gore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Ponedeljak u 10:58 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tako se tešim već dve nedelje.... a onda sednem pa otvorim ovu temu jer me neeerviiraaaa (a kupio sam već i nalepnicu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5156 Napisano Ponedeljak u 11:17 Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mačka 99% - dok ne središ uzrok, nema svrhe ni sređivati ogrebotine. Mačke kada nađu mesto rado mu se često vraćaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9963 Napisano Ponedeljak u 11:22 Ne silazi, 3960 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Da popizditis dobiješ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Ponedeljak u 12:01 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, QmBGD je napisao: Mačka 99% - dok ne središ uzrok, nema svrhe ni sređivati ogrebotine. Mačke kada nađu mesto rado mu se često vraćaju... Teško da će mi to uspeti u bloku... doduše, pomerio sam ga sada na drugu stranu zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Utorak u 15:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Bili bi zahvalni ako bi napisao nešto o skuteru pod temom SYM ADXTG 400 premijera, kakav je, kako služi, servisi i sve što ti padne napamet jer je prilična egzotika. Inače nalepnica je majka za ove stvari, definitivno ćeš se manje nervirati ako vidiš neku lepu nalepnicu. Imaš ovde kolege koji ih rade pa možda mogu nešto dobro da osmisle. Ako ti je za utehu , bilo je ovde postova da znaju da oštete sedište a tu nalepnica ne ide Promenio Utorak u 15:56 član dexex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Utorak u 15:57 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ovo napisao ukapirao sam da mi je skuter na ulici ( inace je uvek u garazi) a i meni se ovde vrzmaju macke, odoh... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Utorak u 16:54 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ptica israla dakle ok. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 96 Napisano Utorak u 18:27 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dexex said: Ako ti je za utehu , bilo je ovde postova da znaju da oštete sedište a tu nalepnica ne ide Pa vidiš da je i sedište nastradalo na slici, samo nije skroz pocepano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Utorak u 18:42 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, astmario said: Pa vidiš da je i sedište nastradalo na slici, samo nije skroz pocepano. Jesi baksuz, nisam ćorav ali pokušavam da čoveku bude lakše, kao ne vidi se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 96 Napisano Sreda u 07:02 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Život E sad, moja preporuka, PONTIS, cirada za sedište, kvalitet odličan, mačke se penju i po mom motoru, ovo dođe odlična zaštita, em sedište nije mokro ako udari neki jak pljusak, nema blata i šapa i ko zna čega ujutro na sedištu, samo je opereš povremeno, em materijal jak i čuva sedište a cena smešna, samo odabrati odgovarajuću dimenziju. Promenio Sreda u 07:02 član astmario 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Sreda u 07:21 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, astmario je napisao: Život E sad, moja preporuka, PONTIS, cirada za sedište, kvalitet odličan, mačke se penju i po mom motoru, ovo dođe odlična zaštita, em sedište nije mokro ako udari neki jak pljusak, nema blata i šapa i ko zna čega ujutro na sedištu, samo je opereš povremeno, em materijal jak i čuva sedište a cena smešna, samo odabrati odgovarajuću dimenziju. E juče sam gledao njihov sajt sa idejom da poručim protektore za kolena, a onda videh i pantalone koje na slikama deluju super - ne znam da li si možda imao iskustva sa njihovom odećom? hvala svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Sreda u 10:05 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo protektore za kolena , skroz su dobri, zamerka je da ih nisu bar malo zaoblili. Ciradu za sedište sam dobio od prethodnog vlasnika, pošto je u garaži zaboravio sam i da je imam ali kao što je @astmario rekao odličan kvalitet. Moram da pogledam pantalone jer sam uvek voljan da podržim domaću radinost ako imaju kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Sreda u 11:27 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dexex je napisao: Ja sam uzeo protektore za kolena , skroz su dobri, zamerka je da ih nisu bar malo zaoblili. Ciradu za sedište sam dobio od prethodnog vlasnika, pošto je u garaži zaboravio sam i da je imam ali kao što je @astmario rekao odličan kvalitet. Moram da pogledam pantalone jer sam uvek voljan da podržim domaću radinost ako imaju kvalitet. Potpuno se slažem, zato bih i kupio. Problem je što prodaju imaju samo u KV, sve ostalo se svodi na kurirsku službu. Cena je više nego pristojna - 8500 din. Moto pantalone Pontis WWW.PONTISMOTORI.COM RIPSTOP Ripstop je osnovni materijal od kojih su pantalone šivene. Zbog specifičnog načina tkanja gde se niti prepliću u određenim intervalima ( to m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Sreda u 11:33 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, dexex je napisao: Bili bi zahvalni ako bi napisao nešto o skuteru pod temom SYM ADXTG 400 premijera, kakav je, kako služi, servisi i sve što ti padne napamet jer je prilična egzotika. Inače nalepnica je majka za ove stvari, definitivno ćeš se manje nervirati ako vidiš neku lepu nalepnicu. Imaš ovde kolege koji ih rade pa možda mogu nešto dobro da osmisle. Ako ti je za utehu , bilo je ovde postova da znaju da oštete sedište a tu nalepnica ne ide Dajte neki kontakt za custom made nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2790 Napisano Sreda u 11:38 Mr., 667 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Bane (Branislav) iz Borče, +381621007048 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Sreda u 11:40 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam naručivao ali imaš sa desne strane pod komercijalni topic a misim da koleginica iz Leskovca radi možeš da pretražiš po forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 530 Napisano Sreda u 13:11 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Autosport iz Žičke je prodavao i mislim da još uvek prodaje Pontisove cerade. Tamo sam je kupio za svoj motor. Ne znam za ostatak asortimana , ali možete da zvrcnete pa da proverite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borhes 21 Napisano Sreda u 13:32 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Rolle2010 je napisao: Autosport iz Žičke je prodavao i mislim da još uvek prodaje Pontisove cerade. Tamo sam je kupio za svoj motor. Ne znam za ostatak asortimana , ali možete da zvrcnete pa da proverite. nemaaa, trenutno ne rade ništa njihovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 274 Napisano Sreda u 21:29 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio direktno od njih i brzo je stiglo. to ti je najjednostavnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...