Vujka 1602 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo da li je neko presao sa sport/touring motora na copera ili kruzera? Ako jeste voleo bih da cujem utiske Ili ako je neko posedovao ili jos uvek ima oba nek napise iskustva. Razmisljam da kupim jedan coper da u pocetku imam pored versysa, a kasnije da ostavim samo jedan. Gledao sam razne modele, na primer neki harley iz 2000-ih, ili honda valkyrie interstate, ali to su mi jake masine i nemam ja tih para da zarobim u dva motocikla, mozda kasnije kao primarni i jedini motor. Pa sam razmisljao o yamaha virago, kawa vulcan ili ltd, honda shadow... No modeli manje vise, vise me zanima iskustvo ljudi koji su presli coper /kruzer motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2123 Napisano pre 23 sati Drug član, 616 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Vujka je napisao: Drustvo da li je neko presao sa sport/touring motora na copera ili kruzera? Ako jeste voleo bih da cujem utiske Ili ako je neko posedovao ili jos uvek ima oba nek napise iskustva. Razmisljam da kupim jedan coper da u pocetku imam pored versysa, a kasnije da ostavim samo jedan. Gledao sam razne modele, na primer neki harley iz 2000-ih, ili honda valkyrie interstate, ali to su mi jake masine i nemam ja tih para da zarobim u dva motocikla, mozda kasnije kao primarni i jedini motor. Pa sam razmisljao o yamaha virago, kawa vulcan ili ltd, honda shadow... No modeli manje vise, vise me zanima iskustvo ljudi koji su presli coper /kruzer motor. I mene interesuje ...pratim. Jesi li zagledao Intrudera? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam i to je zanimljiva masina. I to sam gledao po oglasima VZ 800 intruder i marauder, ali neznam koja je razlika u te 2 masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12235 Napisano pre 21 sati Hronični Motociklopata, 7958 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I ja ponekad u trenucima očaja krenem da razmišljam da pređem na kruzera zbog udobnosti, ubi me bulja na Fazeru, samo kontam da bi se brzo smorio jer su naspram Fazera teški u pm, neupravljivi, lošije idu/koče... ali kad vidim ona sedišta na kruzerima ide mi voda na usta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2123 Napisano pre 20 sati Drug član, 616 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Disko Nindža je napisao: I ja ponekad u trenucima očaja krenem da razmišljam da pređem na kruzera zbog udobnosti, ubi me bulja na Fazeru, samo kontam da bi se brzo smorio jer su naspram Fazera teški u pm, neupravljivi, lošije idu/koče... ali kad vidim ona sedišta na kruzerima ide mi voda na usta Ja imam drugara koji vozi Valkiru sa 6 klipova...Meni izgleda ko dnevni boravak...ali on oduvek vozi kruzere za drugo ne zna...tako da poredjenja nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Disko Nindža je napisao: I ja ponekad u trenucima očaja krenem da razmišljam da pređem na kruzera zbog udobnosti, ubi me bulja na Fazeru, samo kontam da bi se brzo smorio jer su naspram Fazera teški u pm, neupravljivi, lošije idu/koče... ali kad vidim ona sedišta na kruzerima ide mi voda na usta Zbog tog neizdrza i ko sto kazes trenucima ocaja sam i otvorio temu. Trenutno se kod mene pojavila na oglasima honda valkyrie interstate, brutalno izgleda motor... Ali nisam nikad vozio copere pa me zanima iskustvo ljudi koji su vozili https://www.123mc.dk/brugt/mc/honda/f6-valkyrie/til-salg/303889 Promenio pre 20 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24347 Napisano pre 20 sati Integrisan, 7880 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kolega sto radi sa mnom Intrudera 1500. Najblizi zvuk Harliju sto sam cuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24347 Napisano pre 20 sati Integrisan, 7880 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Disko Nindža said: I ja ponekad u trenucima očaja krenem da razmišljam da pređem na kruzera zbog udobnosti, ubi me bulja na Fazeru, samo kontam da bi se brzo smorio jer su naspram Fazera teški u pm, neupravljivi, lošije idu/koče... ali kad vidim ona sedišta na kruzerima ide mi voda na usta Brate ti mucis muku sa trticom ja sa mudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 593 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Pratim lika na yt koji izbacuje Goldwinge i Valkyrie sa preko milion km u americi https://www.youtube.com/@kentonkloos3490/videos Voleo bih jednom dana da imam Valkyrie, al cini mi se da tu tek sva tezina pada na bulju i ledja, jer su noge napred i ne preuzimaju deo tezine kao na uspravnom motoru. Al kapiram da udobnost sedista i vesanja to nekako nadoknadjuje, inace ne bi ovi matorci prelazili ovolike milje sa njima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12235 Napisano pre 18 sati Hronični Motociklopata, 7958 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Brate ti mucis muku sa trticom ja sa mudima Znači trtica i gluteusi su mi totalka, mator čovek jbg, poč'o svaki qrac da mi smeta... ma, da ja lepo uzmem kabrija ko travelić, prekinem agoniju i uživam...al kanda sam mazohista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24347 Napisano pre 18 sati Integrisan, 7880 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Disko Nindža said: Znači trtica i gluteusi su mi totalka, mator čovek jbg, poč'o svaki qrac da mi smeta... ma, da ja lepo uzmem kabrija ko travelić, prekinem agoniju i uživam...al kanda sam mazohista Neke vezbe, istezanja? Ili si imao neku povredu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Djeronimo je napisao: Pratim lika na yt koji izbacuje Goldwinge i Valkyrie sa preko milion km u americi https://www.youtube.com/@kentonkloos3490/videos Voleo bih jednom dana da imam Valkyrie, al cini mi se da tu tek sva tezina pada na bulju i ledja, jer su noge napred i ne preuzimaju deo tezine kao na uspravnom motoru. Al kapiram da udobnost sedista i vesanja to nekako nadoknadjuje, inace ne bi ovi matorci prelazili ovolike milje sa njima... Nisam razmisljao o tome kako se sedi na tim motorima, meni je u glavi da su udobni, a nisam razmisljao da u principu nemas oslonac nogu. Jednom sam samo probao Kawasaki LTD 454 i ja sam se odusevio kako to malo cudo ide i kako je udobno. Hvala za link, ce bacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12235 Napisano pre 16 sati Hronični Motociklopata, 7958 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Neke vezbe, istezanja? Ili si imao neku povredu? Nikakva povreda, kontam da je zamor materijala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4521 Napisano pre 15 sati Malinar u pokusaju, 1910 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da pljujem po kruzerima, ali ko god ima problem sa lumbalnim delom kičme, treba da ih zaobidje. Drugo, naše, srpske džade su posebna priča, u situaciji kada su ti noge i ruke isturene napred, sav teret pada na kičmu i zadnjicu i bukvalno pri svakoj neravnini dolazi do sabijanja kičme. Provozao sam popriličan broj motora i mogu reći da je za Srbiju najprikladnije voziti veliki enduro (GS, strom, tenere, versys, varadero, tiger, multistrada, afrika,...). Imao sam prilike da gledam kako čovek ispred mene na Tari umalo nije ispao iz sedišta gold winga, bukvalno samo nešto da je visoko i da ima dugačak hod ogibljenja. U razvijenim zemljama zapadne evrope može da se vozi bilo šta, tamo su putevi normalni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1402 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao vec nekoliko puta sa tourera (Versys 650, 1000, GS1200LC) na cruiser (VN900, VZR 1800) pa na naked (Bandit 1250) pa na skuter pa opet cruiser pa opet tourer i evo sad opet na VZR 1800 i Vespi GTS 300, ali mislim da ti ja nisam mjerodavan jer ja to radim jer sam nenormalan Osim toga, ja se ne vozim puno nego vise volim sarafiti. Ono sto ti sa sigurnoscu mogu reci je da su me i guzica i ledja najvise bolili na R1200GS LC i na Hondi Integri 750, a najmanje na ovom Intruderu VZR1800. Imam vec 15 godina oziljak na ledjima od operacije prolapsa L5S1 ako ti to nesto znaci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 921 Napisano pre 5 sati Drug član, 818 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Pedja Ča je napisao: ...ali on oduvek vozi kruzere za drugo ne zna... Moj rođak cijeli (vozački) život vozi Honde Shadow i kaže to je to, drugo ga ne interesuje. Sreća je u neznanju... zezamo ga mi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2507 Napisano pre 5 sati Drug član, 1525 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka ako prelazis na copere/kruzere, po meni ne treba gledati nista ispod 800 kubika. Jer je sve to slabasno. Ciklistika je generalno losija, nema te cari kao na drugim motorima. Meni polozaj za ledja nije odgovarao, na versys sam se preporodio. Cak mi i sportak vise odgovara nego coper. Moj predlog je kawa vn900. Odlican coper, lepo izgleda i zaista lepo ide. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1602 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Zarkela je napisao: @Vujka ako prelazis na copere/kruzere, po meni ne treba gledati nista ispod 800 kubika. Jer je sve to slabasno. Ciklistika je generalno losija, nema te cari kao na drugim motorima. Meni polozaj za ledja nije odgovarao, na versys sam se preporodio. Cak mi i sportak vise odgovara nego coper. Moj predlog je kawa vn900. Odlican coper, lepo izgleda i zaista lepo ide. Za sada ne prelazim, ali bi voleo da probam sezonu ili dve. Zato sam mislio da kupim neki manji jeftiniji pored versysa pa da vidim sam. Ako se prepoznam onda ok, ako ne onda ostajem na touringu i to je to. Naravno ako predjem onda bih gledao nesto jace... 800-900 pa na gore. Trenutno sto mi se svidja je valkyrie 1500 interstate. Pisao gore vise o tom modelu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...