Squirrel 96 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine kupim lančanike i lanac od jedne firme iz KG, neću reći o kome se radi jer ne zaslužuju da se pomenu... Na nepunih 10 hiljada ode prednji a zadnji se upolovačio, lanac može još malo da izdrži... Zadnji lančanik je sanstar a prednji kao da je napravio neki seoski potkivač, nema oznaku... lanac didov... Prošli set me je služio 23000 km a ovo sr.nje iz KG ne može ni 10000... Ako neko može da mi pouzdano preporuči ili ima na prodaju kvalitetne lančanike da kupim neka se javi... Ovo su dimenzije... Manji... Veći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod nas u Guevari JT lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo odkle ti ideja,da uposte kupujes tako nesto kod nas.Vozis zx10 i stavljas djubre na takav motor,ugrozavajuci sebe.Nemoj se ljutiti,ipak je to za mene ozbiljna stvar za takav motor.Ne znam koliko ti je hitno za delove,mislim da u Bg mozes lako da nabvis kvalitetnije,a kao sto covek rece probaj u Guevar,Markosu,Louis,a imas i gomilu banera na sajtu.............. ;D ;D ;D ;D ;D http://www.moto-berza.com/adresar.php,probaj i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka ti je DID u KDM. Moj drugar je imao glavobolju sa setom iz Guevare, istrosili su mu se posle manje od 1 000km, pa je dugo jurio da mu zamene u garanciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka ti je DID u KDM. Moj drugar je imao glavobolju sa setom iz Guevare, istrosili su mu se posle manje od 1 000km, pa je dugo jurio da mu zamene u garanciji! ja mislim da svi uzimaju od KDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim, al ne znam ko su sve podizvodjaci... U pomenutom slucaju je u pitanju bila mislim Regina, ili sta god su imali u ponudi tada, i JT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Squirrel ....da nisi pretegao lanac,ili lose podmazivao,ili ukosio tocak,mala je to kilometraza da tako brzo crknu,,bas da su neko djubre od kvaliteta,mada sam nesto nacuo kod spirosa da sanstar postoji i u kopiji nekoj koja se jako lose pokazala,,ali opet 10.000kmje mala kilometraza da crknu,mada kako to cudo od motora ide,,,,sve je moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Februar 20, 2009 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A i Rade ga tera k'o da ga zmajovi jure... LAnčanici bar nisu skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 20, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bato pravac GUEVARA mali +meliki +lanac=od 150e do 180e. Naj jeftiniji su skoro za sve,svaka pohvala. JT SPROCKET lancanici +DID lanci. WWW.MOTOOPREMA.RS BUL.Zorana Djindjica 95/lok.15 tel:011 31 30 587. Neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Deki iz Dobanovaca je obećao dobar set... znajući kako on maltretira svoju ergelu, ne sumnjam da ću i ja biti zadovoljan.... ;D Hvala na savetima u svakom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam porucio odSaleta iz Kragujevca lancanike(france ekipment)i vrhunskog su kvaliteta.Stigli su mi za 7 dana,imas i fabricku i vanstandardnu opciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme sam ja zadužen za sektor lanaca i lančanika u Guevari. Kompletna problematika je razvijana u saradnji sa firmom DAIDO KOGYO iz Japana, i uskoro ćete imati prilike da vidite rezultat Tako da sam 100 % siguran da smo mi jedini direktan uvoznik D.I.D lanaca iz Japana. Čuo sam da je bilo problema, pre nego što sam ja počeo da radim, ali to je bilo vezano za VAZ lančanike. Zato sada u ponudi i imamo JT lančanike. Iako su lanci i lančanici deo motocikla koji je jako teško dijagnostikovati, u smislu šta se desilo i kako, garancija će se uvek ispoštovati do maksimuma, u to sam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme sam ja zadužen za sektor lanaca i lančanika u Guevari. Kompletna problematika je razvijana u saradnji sa firmom DAIDO KOGYO iz Japana, i uskoro ćete imati prilike da vidite rezultat Tako da sam 100 % siguran da smo mi jedini direktan uvoznik D.I.D lanaca iz Japana. Čuo sam da je bilo problema, pre nego što sam ja počeo da radim, ali to je bilo vezano za VAZ lančanike. Zato sada u ponudi i imamo JT lančanike. Iako su lanci i lančanici deo motocikla koji je jako teško dijagnostikovati, u smislu šta se desilo i kako, garancija će se uvek ispoštovati do maksimuma, u to sam siguran. Drago mi je da mogu kod vas ubuduće uzeti kvalitetan lanac i lančanike uz garanciju... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan quote] U zadnje vreme sam ja zadužen za sektor lanaca i lančanika u Guevari. Kompletna problematika je razvijana u saradnji sa firmom DAIDO KOGYO iz Japana, i uskoro ćete imati prilike da vidite rezultat Tako da sam 100 % siguran da smo mi jedini direktan uvoznik D.I.D lanaca iz Japana. Čuo sam da je bilo problema, pre nego što sam ja počeo da radim, ali to je bilo vezano za VAZ lančanike. Zato sada u ponudi i imamo JT lančanike. Iako su lanci i lančanici deo motocikla koji je jako teško dijagnostikovati, u smislu šta se desilo i kako, garancija će se uvek ispoštovati do maksimuma, u to sam siguran. Moj prijatelj je prosle godine kod vas kupio set sa tim VAZ i nisu docekali 10 000 (penzionerske voznje) Ja sam inace onaj sto vas je prosli sajam citav dan molio da donesete cizme Diadora iz radnje na sajmiste a vama je to bilo dalje i teze nego meni da dodem drugi dan iz BiH ... Radije cu da ih turpijom napravim nego da ih kupim kod vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj je prosle godine kod vas kupio set sa tim VAZ i nisu docekali 10 000 (penzionerske voznje) Ja sam inace onaj sto vas je prosli sajam citav dan molio da donesete cizme Diadora iz radnje na sajmiste a vama je to bilo dalje i teze nego meni da dodem drugi dan iz BiH ... Radije cu da ih turpijom napravim nego da ih kupim kod vas! Na zalost nisam bio zaposlen u firmi u to vreme. Ali ove godine na sajmu, obecavam da nece biti takvih propusta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican set lancanika za zx10r 2004-2009. Nov, neraspakovan par 50e. Supersprox Stealth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican set lancanika za zx10r 2004-2009. Nov, neraspakovan par 50e. Supersprox Stealth Šteta jbg... baš je povoljno... neće mi odgovarati, moj model je iz 90god a zupčanici su malo je veći u prečniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh vam ja. Samo GUEVARA DID i JT. NEMA DA BRINETE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad sam jurio set lanac-lancanici za RF-a niko nije imao. kad je KDM-u stigla roba sa carine svi zovu, nabavili. guevara jedino od skoro ako je pocela samostalno da radi DID. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan kad sam jurio set lanac-lancanici za RF-a niko nije imao. kad je KDM-u stigla roba sa carine svi zovu, nabavili. guevara jedino od skoro ako je pocela samostalno da radi DID. Koliko u guevara kostaju ovi lanci? DID 530 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain DID 525 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i prosle godine su imali. bas su se bazirali na kvalitet prodaje. i svega imaju. nije reklama al svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan R1-Alone ne znam stvarno. eto ovaj momak i dzolaja rade tamo pa ce ti reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da mi kaze cene ovih lanaca u guevari? DID 530 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain DID 525 ERV Chain Series Exclusive Racing Chain Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate, imas baner gone, pogledaj tel, i okreni ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Brate, imas baner gone, pogledaj tel, i okreni ih... Sto volim ovakve odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...