Jump to content

Moto Zajednica

kinezjama

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kinezjama

  • Rođendan 23.03.1974.

Contact Methods

  • AIM
    KINEZ+YZF
  • Yahoo
    KINEZ+YZF

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    St.Pazova

kinezjama's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. bato ni meni nije jasno. al najebasmo copertas i ja. popravicemo pa opet dalje. VATRA valjda mirno spava :-[ :'(
  2. Pa V E L I B O R E seronjo. Zar jebes ortaka. Pa nikad nisam i necu,a ti bajo samo izvoli. Neka ti je srecno. Pa kad kazem ovima u klubu da se hvalises j...... ce te.
  3. sreca moja sva oprema u fulu. nikad ali nikad nisam na zadnjaka i nepada mi napamet. mislim da ti momci pate od neke velicine,jebem li ga. dobro je kako je moglo da bude. oporavljam se , po opet VATRA.
  4. neznm sta vise da kazem. jebi ga desilo se 3.momak je prozujao dal je uplasio ovoga iza stvarno nezna,al ja sam leteo kao u filmu. uletelo sam u srednju traku , al prc neki fosoil vozio MECKU jel 20 na sat i stigoh ga. skocio sam sa motora da se nebih ja polupao bas toliko. sad je manje. u tom moentu stizao me je harli i presao tockom preko butina i poceo da me rola kaokiflu. da nebi i oni pali oborili su motor , pr sam ja nastavio da klizim. momci jebi ga kao na filmu sta reci. idemo dalje. motor je svetlo plavi sa malo beloga suzuki. imao je tablicu zatamljenu sa plavom foliom. al doce maca na vratanca. vole bih da cujem misljenje dvojice momaka sa harlija ,koliko sam cuo motor je bio od suvozaca, avozio ja njegov drug. sto je vrdnuo malo jebi ga. sreca njima nista. toliko pozdrav profici.
  5. nije.trazili su ga al je zbriso. nije bio na miseluckoj petlji.
  6. momci moji nisam vam ja amatera. ako dbro pogledate tu i nema krivine. obojica smo iseceni od strane treceg motora. al to je vec druga prica. pozdrav profesionalci.
  7. NADJAN MOTOR I VRACEN VLASNIKU PROSLE SUBOTE IL PETAK NISAM SIGURAN. AL JE ZATO MOMAK(VLASNIK) VOZIO PO MISELUKU U NEDELJU
  8. Da bi sve pokupio gorivo potreban ti je sundjer. Uzmes zicu malo deblju i savij oko sundjera i gurni urupu i pokupices ostalo. ujedno mozda i koje trunje ako ga ima. A IMA GA. NIJE NAM BENZIN BOG ZNA STA.
  9. ako neznas il nemozes donesi meni uradicemo. Ja sam u ST.Pazovi. KINEZ 063 511 123. TOLIKO BAR MOGU POMOCI.
  10. Istresi benzin, dobro provetri nezatvaraj cep. Varijanta sledeca: dobro osmirglaj to mesto velikom lemilicom grej tuda okolo rupe,predhodno pripremi u malu soljicu kiseline sa malo parceta kalaja da obogati kiselinu. Istrljaj sa njom po mestu gde si brusio. Prisloni parce bakarnog tanjeg lima i lemilicom nanosi polako kalaj. Sve dok ne popunis prazninu oko lima. Nema da curi nikad.
  11. Javite se majstoru JOCI u Batajnici na tel:063 821 0 693 Vozi HONDE i popravlja.
  12. Imate u Simanovcima CINKOVANjE,NIKLOVANjE, HROMIRANjE,POZLATA,SREBRENjE. PRESVLACENJE ALUMINIJUMA. Firma GALVANO TEHNIK tel: 022 81 782 gazdarica RADA.
  13. Marki pogledaj na ovoj adresi www.sigurnost zrenjanin.rs moras skinuti i odneti do njih. Ako spomenes da je od motocikla odmah se pogube. jednostavno pokazes im i kazes da je od cilindra. Oni imaju veliki stand prodaje na BUBANj POTOKU SUBOTOM. Sigurnost zrenjanin.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja