zivchany 86 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1390 SUPER ADVENTURE R Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 8. 2026. at 21:33, galebgd je napisao: Evo ja bio danas, isto ugradili relej, za sad nije zacvileo. Softver ista prica kao kod tebe - nudi im novu verziju ali nisu uspeli da je instaliraju, cekaju odgovor iz Austrije, javice kad bude moglo... Sernjaju tako vec dva meseca , svaki put cekaju nesto iz KTM -a a deluje mi da niko nije zaintresovan da to zaista istera do kraja zasto nece ...i meni su stavili taj relej i prvi crkao kod njih a drugi radi bolje ali i dalje se nekad desi da na trenutak zacvili , trazicu da mi pokazu gde je taj relwj da ako se desi da crkne imam prilike da ga uklonim i ipak upalim motor . Sporo resavaju sve te svinjarije (mislim na KTM). Ja sam imao problem kad stavim napred na 3 preload , kacio kad okrenem skroz levo u plastiku kod rezervoara pa su mi malo podigli na viljuskama motor i nekako mi sad jos lepsi polozaj za voznju , jedino sto je jos vislji a ja bas i nisam neki kosarkas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 86 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1390 SUPER ADVENTURE R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam da sa ovim stelovanjem sa zencetom na motoru kacio centralni i na levoj i na desnoj strani , gume oguljene do kraja tako da nemam sta da se zalim na vesanje ,ipak je ovo 21/18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...