Jump to content

Moto Zajednica

Autokomanda juče, 23.5.'26.

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin

@BoxX Kako ti je noga? Jel krenulo na bolje?

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9
Pre 10 sati, YU2DBC je napisao:

@BoxX Kako ti je noga? Jel krenulo na bolje?

Sinoć sam bio do drugara koji radi rehabilitaciju sportskih povreda i slično, i bajker je,

i sa par saveta i pola sata primene mi je već splasnuo dosta otok.

On je više za aktivni oporavak, i vidim da mi prija da ne ulenjim tetive i mišiće i da može prag bola bez problema da podnese 

• Sviđa mi se 6

• Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Nela

NELA_.jpg

• Sviđa mi se 12

Nela bi danas tebala da ima operaciju još jednu ako sve bude OK sa rezultatima,fiksiranje karlice,

jer samo su koliko sam razumeo operisali i fiksirali butnu kost.

Ima 2 velika hematoma, i zbog njih ne smeju da joj daju lekove za razređivanje krvi - da se ne bi razgradili i završili u krovotoku,

što je sam po sebi velika opasnost da se neki drugi ugrušak u krvotoku pojavi,

i jedina mera protiv toga ( manje zlo ) je to da joj daju veću količinu tečnosti.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1

Čekajte, jel Nela vozi hondu? Imamo bajkerku u komsiluku, u Železniku, skoro je se doselila, uvek se javlja, ali nisam siguran kako se zove, a liči mi na nju.

Inače danas je skupljanje ispred Immo centra na N. Beogradu, BUS organizuje koliko sam ispratio

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin
Pre 9 sati, BoxX je napisao:

Sinoć sam bio do drugara koji radi rehabilitaciju sportskih povreda i slično, i bajker je,

i sa par saveta i pola sata primene mi je već splasnuo dosta otok.

On je više za aktivni oporavak, i vidim da mi prija da ne ulenjim tetive i mišiće i da može prag bola bez problema da podnese 

Da, hteo sam da cujem da li radis sa nekim fizioterapeutom. Iz mog iskustva (par povreda mekih tkiva + generalno slabi kukovi, guzovi i donja ledja od sedeceg posla) odmaranje je obicno losija opcija za oporavak. Lagana aktivnost do granice bola i uz nadzor fizioterapeuta cesto radi posao. Dan po dan, brzo ce to da prodje.  

• Drug član, 1485 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Ne bih da reklamiram. Ivan sa Vozdovca u West Medic je odlican. Devojka kod njega ide za ledja. A ima bas ozbiljnih problema. 

Čekajte, jel Nela vozi hondu? Imamo bajkerku u komsiluku, u Železniku, skoro je se doselila, uvek se javlja, ali nisam siguran kako se zove, a liči mi na nju.
Inače danas je skupljanje ispred Immo centra na N. Beogradu, BUS organizuje koliko sam ispratio
Nije se Nela skoro doselila u Železnik,
Vratila se u Železnik posle što joj je preminuo muž ...

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

Pre 17 sati, Šomi123 je napisao:

I večeras je od 18:00 u 45 bloku kod simbola 45-og "Pevca".

Organizacija je "blokovskog zbora" u kome je dugogodišnja Nelina prijateljica Tatjana koja je i do pre koju godinu vozila motor,

prikupljanje donacija,

a zamolili su da dođu motori da animiraju decu građana u parku i decu učesnika zbora.

Tako da je poziv za sve motoriste i bajkere, ne samo BUS

Igor je danas kročio na šetalicu

image.thumb.jpeg.f062af9c82b75e63688406dae58b802f.jpeg

• Sviđa mi se 14
  • Podržavam 6

Neli su jutros završili operaciju karlice koja je bila u planu za juče,

operacija je prošla dobro, probudila se i prima transfuziju,

samo ima znatno veće bolove nego posle prve operacije

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 1

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Jeste brate, sve stoka bahata taksistička. Lenštine, samo gledaju da ništa ne rade, pa su išli u onoj kilometarskoj koloni da vrate studente pešake iz NS prošle godine. Dobili pare od istih onih što plaćaju i bajkerima gorivo kad voze u znak podrške studentima. Ima i onaj snimak taksiste koji plače kad su mu ta deca ušla u auto pri povratku za BG. Vrv zbog gomile para koje je dobio. 
Nego, da se manem zajebancije. Čujem da su i kolege  lumpenproleterijat taxiste koji je oborio motorcikliste na nekoj fejsbuk stranici pokrenuli akciju skupljanja pomoći za povređene. 
Čuvajte se drugari. Sve su nas, manje ili više,  pomerila iz pameti skorašnja  dešavanja u društvu.
Ne lupetaj brt, pričaš gluposti...
To što se neko bavi određenim poslom, ne određuje mu karakter, postupke i odluke...
Predrasude...
Pozdrav od taksiste!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Podržavam 1

• Drug član, 586 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 14 minuta, vidakn je napisao:

To što se neko bavi određenim poslom, ne određuje mu karakter, postupke i odluke...
Predrasude...
Pozdrav od taksiste!

Pogrešnog si citirao☺️. Poznajući mnoge stojim iza svojih reči. Evo i u Kg kolega i taxi. One koje znam vecina ni bicikl ne bi trebalo da duže. 

Pogrešnog si citirao. Poznajući mnoge stojim iza svojih reči. Evo i u Kg kolega i taxi. One koje znam vecina ni bicikl ne bi trebalo da duže. 
Jeste, u pravu si, sednemo u kola i prvo što nam je na pameti je koga ćemo danas da zgazimo i ubogaljimo.
Loše spavam ako ne oborim bar dva motocikla i ne zgazim tri pešaka dnevno!

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Drug član, 629 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre 2 sati, vidakn je napisao:

Predrasude...
Pozdrav od taksiste!

Aj pročitaj, polako, do kraja, još jednom šta sam napisao. Biće da si čitao ko poresko rešenje, prva 2 reda.   😁 

• Haha 3

• Drug član, 629 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre 2 sati, vex je napisao:

Pogrešnog si citirao☺️. Poznajući mnoge stojim iza svojih reči. Evo i u Kg kolega i taxi. One koje znam vecina ni bicikl ne bi trebalo da duže. 

Šta li vas to privlači da se upoznajete? 

Aj pročitaj, polako, do kraja, još jednom šta sam napisao. Biće da si čitao ko poresko rešenje, prva 2 reda.    

Izvini brt!
Sve ti je oprošteno!!!
Moja greška ...

• Sviđa mi se 1

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 463 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

Uplatila za oboje ..

@BoxX što pre i ti da se oporaviš od svega , ne samo povreda ..

Ako šta treba piši , blizu sam Urgentnog .. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja