Jump to content

Moto Zajednica

5. Moto GP , Le man , Francuska 2026

Recommended Posts

• Misbehave Responsibly, 1732 postova
  • Motocikl: FZ6S

Nestvarna vožnja garavog, šampionski !
A kako se dobro ta Aprilia zalama i menja pravac, fantazija :jee1:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7891 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Martin izuva bogami, ozbiljna vožnja :sampion: Bezeki standardno kida, i Ogura najzad podijum :takoje:

aprilia 1 2 3:jee3:

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 6002 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Čim sam čuo ono dvoje iz padoka da stavljaju isti raspored na kladionici pomislih mijenjaj odmah al mi bi mrsko heh

Džej je dokaz da je pored brzine potrebna i sreća.. dobije u satelitu fabricki najbrzi motor, pređe u fabriku i u povredama sačeka da i ovaj postane najbrži i sa ovom konkurencijom eto titule...

Jos da ode u jamahu a ona do sledeće sezone postane najbrža a vrlo moguće...

Peko igrao italijansku igru i popizdio... vjerovatno je bio brzi od brata sa akademije ali naredba tu vozi i drzi odstojanje...zato sam odigrao beza prvog, peka drugog  i martina treceg

• Ne silazi, 1340 postova
  • Motocikl: Hornet 600

Ako ovaj pulen od gumara pedera ned'o Bog bude šampion ta će titula biti forumski nevažeća.:lol:

• Andragog, 5746 postova
  • Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450

Martin postaje opasan. Hteo sam da stavim Martin, Peko, Diđa ali sam zaboravio na to 😄

• Integrisan, 13939 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750
10 hours ago, BRACO said:

sijede glave krenule da kroje prema njemu motor i došle u  ćorsokak

Kad ga je Bez skrljao prošle godine polomio mu se šraf od prethodne povrede. U nekim položajima je pritiskao nerv koji ide dalje u ruku, to su ustanovili nakon X pretraga. Operiaali su ga, izvadili dva sjebana stara šrafa, jedan kriv, jedan polomljen i komadić kosti koji se.takođe odlomio. 

Motoru ništa ne fali, vidi gde je tantuz DiGianantonio u prvenstvu.

WWW.FACEBOOK.COM

🚨 ÚLTIMA HORA | Marc Márquez sale de su doble operación: «Se extrajeron dos tornillos...

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 13939 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750
12 hours ago, Desmo said:

Zakacio je malo belu liniju ako to ima veze

Dobro si video.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 737 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Splet raznih okolnosti očigledno, MM kad kljokne to je spektakularno, ne zna čovek drugačije jbg. 

Činjenica je da se svi sem Diđe muče sa kontrolom prednjeg kraja kao nekad sa Dukatijem, nešto su tu zeznuli očigledno 

• Zainteresovan, 737 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Ponovo sam pogledao trku na miru upravo, ovo što je Martin uradio je suludo i tako atipično za njega. Nije mu start bio uspešan kao juče, držao isti tempo do pola trke tačno i onda obrisao 3+ sekunde na Lemanu nadoknadivši 5 pozicija i to kako i koga. Svaka čast stvarno 

@to crank citao sam, vjerujem da je tačno ali gledam onako brzinu dukatija od prosle sezone, markezovu brigu odavno i pekovu rekaciju danas u boksu. Imao sam osjećaj da im je kroz zube rekao pušite ga i vi i markez i njegov razvoj

https://x.com/MotoGP/status/2053453180936114528?s=20

Promenio član BRACO
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 875 postova
  • Motocikl: Kymco Agilty 50

A posle ovog vikenda Džej će da kida. Da se oporavi od operacije velika mačka i da dobijemo dobro trkanje i neizvesnost o tituli do kraja.

Sent from my motorola edge 50 fusion using Tapatalk

• Ne silazi, 5786 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Peko u izjavi nešto ne vidim da je popizdio, niti da je potonuo, kao što je to bio slučaj prošle godine. Reče da znaju tačno zašto su kljoknuli, ali da je zadovoljan, jer su uzeli pol poziciju i mogao je da se trga sa Apriliom na početku, ali kaže posle 7 krugova prednji kraj počinje da se gubi. Na testu su kaže napravili veliki korak naprijed, pa se nada da mogu još jedan koji bi ih približio ili stavio ispred Aprilie.

Rarararo kaže da je zadovoljan, prvi vikend ove godine da liči na nešto. S razlogom je stavio meku prednju, i uzdao se u dobar start. Znao je da ne može dugo ostati naprijed, ali iz domovine odlazi sa lijepim uspomenama.

Bez , kaže da mu nije Le Man legao, ali zato kolega Martin kako je sjeo na motor, tako je krenuo dobro. I on se žali na prednji kraj, nije imao dobar osjećaj, čak i kada je imao dobra vremena, nije to bilo to. Kad' je vidio da je Martin preskočio Acostu, znao je da dolazi, tad anije htio da stiska, jer kako reče, samo bi mogao da pomjeri to da li će ga preskočiti taj ili sljedeći krug. U svakom slučaju, srećan kao mladi majmun.

A Džej reče kako mu je ovo onako baš drago, pogotovo što je imao prošlu sezonu prilično tešku i htio da ode, ali čika Massimo mu je objasnio neke stvari i sada mu je baš drago zbog toga :) .  I on se žali na prednji kraj, da je lelujao,  pogotovo kada je iza drugih, ako je naprijed, dosta čistije može da vozi. Mislio je da je prvih pet sasvim OK, ali onda je preskočio Diđu, pa je namirisao Peka i Acostu. Onda je Peko popasao, pa je pomislio podijum je OK, a onda je skapirao da se Bez muči sa zadnjom gumom, pa kaže zašto da ne.

Ali uprkos svemu , zna da ga je poduvao za fabričko mjesto i ode u klavijaturiste.

Promenio član mixa

• Drug član, 2860 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory

93 ako je operacija proslo dobro i bude 100%, bice uzbudljiva sezona - gledacemo mozda jedan od najboljih comeback-ova :) Ja cu da rezervisem kartu za Valensiju!

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5786 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Da bi operacija povratka bila uspješna, nije dovoljan samo Markez, treba i monoobrvić da obavi neke  zahvate.

• Drug član, 2860 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory

Ja mislim da 93 100% fit, sa ovim motorom, moze opet da dominira. Naravno da monoobrvic moze da mu pomogne jos vise.

Onih par trka kada se mucio sa Didjom me navode na ovo misljenje.

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S
Pre 18 sati, BRACO je napisao:

Čim sam čuo ono dvoje iz padoka da stavljaju isti raspored na kladionici pomislih mijenjaj odmah al mi bi mrsko heh

Džej je dokaz da je pored brzine potrebna i sreća.. dobije u satelitu fabricki najbrzi motor, pređe u fabriku i u povredama sačeka da i ovaj postane najbrži i sa ovom konkurencijom eto titule...

Jos da ode u jamahu a ona do sledeće sezone postane najbrža a vrlo moguće...

Peko igrao italijansku igru i popizdio... vjerovatno je bio brzi od brata sa akademije ali naredba tu vozi i drzi odstojanje...zato sam odigrao beza prvog, peka drugog  i martina treceg

Dzej ima srece? mucenik jedini koji je bez toga otresao ove savremene super zvezde, on mucenik ko horhe lorenco skoro ga bez razloga dosta lljubitelja motociklizma ne voli a kida kako vozi  

Promenio član sasa
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Neuporedivo po meni, horhe po kom su švajcarci baždarili satove i dzej kako pisah, grebator samo na gotovo, od razvoja motora ima lomljenje vizira... 'epi veri 'epi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja