AlekShu 376 Napisano juče u 14:58 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pokrenuo bih temu o prslucima za ADV i offroad vožnju, mada ne vidim zašto ne bi moglin da se koriste za sve vrste vožnje. Ne oni zaštitni već praktične namene. Meni danas stigao ovaj primerak i deluje baš zanimljivo. Apsolutna zamena za manji ranac, tank torbu. Džepova ima dosta, različitih veličina i pametno rasporedjenih. Ima čak i pozamašan prostor na ledjima za kamilu ili ledjni protektor. Prozračan, šavovi deluju solidno kao i plastične kopče. Ne znam da li ko ima neki sličan i kakvi su utisci i mišljenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14484 Napisano juče u 16:21 Ne silazi, 1464 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Imam bočne torbe Rhinowalk i mogu reći da su dobrog kvaliteta tako da verujem da je i sam prsluk kvalitetan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 376 Napisano juče u 19:40 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Interceptor BP je napisao: Imam bočne torbe Rhinowalk i mogu reći da su dobrog kvaliteta tako da verujem da je i sam prsluk kvalitetan. Uzeo sam ovo sa bocnim torbama, bisagama. Deluju kvalitet sasvim ok. Kappa ili Giwi nivo. Za te pare je sasvim pristojna ponuda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1098 Napisano juče u 21:09 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve stane u pederušu, pa ne vidim razlog za prsluk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 376 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan nisam ljubitelj torbi ni ranceva, cak ni manjih za nogu, onda mi ovako nesto bas radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7344 Napisano pre 23 sati Enduraš, 6710 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno mi je teška i jakna sa protektorima, ne bih nabacivao još težine na sebe bespotrebno. Mada ja sam od onih koji nikad ne nose ranac na vožnju, cak ni onaj mali hydration pack, smeta mi to, uvek je sve na motoru, ne na meni. A i sve ADV jakne koje sam imao do sad imaju sasvim dovoljan broj dzepova, pa dodatni na prsluku nisu neophodni. Kome nije problem da nosi dodatnu tezinu, verujem da je prsluk koristan da su bitne stvari uz vas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 376 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, aca-pn je napisao: Dovoljno mi je teška i jakna sa protektorima, ne bih nabacivao još težine na sebe bespotrebno. Mada ja sam od onih koji nikad ne nose ranac na vožnju, cak ni onaj mali hydration pack, smeta mi to, uvek je sve na motoru, ne na meni. A i sve ADV jakne koje sam imao do sad imaju sasvim dovoljan broj dzepova, pa dodatni na prsluku nisu neophodni. Kome nije problem da nosi dodatnu tezinu, verujem da je prsluk koristan da su bitne stvari uz vas. ovo mi je nekako za preko gladijatora i eventualno dresa ili duksa sa nekom protekcijom. nema zastite nikakve, da se razumemo, samo dosta dodatnog prostora. nemam adv jaknu, obicna street, ovo je nekako dobar dodatak kontam. ko ima jaknu sa dobrim protektorima, za relativno male pare moze da upotpuni opremu, bez da kupuje novu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3325 Napisano pre 9 sati 8-bit, 1999 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi tu stala testera, voda, konzerva...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 376 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan E, iznenadjujuce, ima bas velike dzepove na ledjima za kamilu i bar dve konzerve. Testera, kao i sav alat, idu na motor, gde da nosim to na sebi, pa ako padnem da mi vade iz slezine... Nije da je u nekom fenomenalnom stanju, ali opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...