igor1992 11 Napisano pre 9 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Drugar i ja planiramo da u poslednjoj nedelji maja krenemo put Jadranske magistrale. Planirali smo 5,6 dana vožnje. Da li biste bili ljubazni da prokomentarišete planiranu turu, šta izbaciti, dodati, kuda je najbolje se vratiti itd.. Čak nismo sada ni sigurni da li da auto-putem dođemo u Trst pa da krenemo odatle ka CG ili obrnuto, prvi put idemo pa bi nam vaša iskustva jako značila.. :=) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 567 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Licno bih zalomio ka Istri dole do Pule, taj put je jako lep, umesto Slovenije. U povratku ako idete preko Zagreba bih isao magistralom umesto autoputem, pa presao na autoput negde pred ZG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1598 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Zainteresovan, 355 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Da dopunim " Indijanca". Iz Rijeke prema Puli na tako zvanu Plominku, jedno boljih moto puteva u HR. In onda od Pule prema SLO. Promenio pre 5 sati član Tedybear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5652 Napisano pre 1 sat Drug član, 533 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Komšo (iz Lazarevca sam) vozio sam više puta Jadranku... Generalno, nema nekog promašaja da li idete u jednom ili drugom smeru... Niste napisali koliko ste planirali dana za ovu vožnju... Ali nemojte da žurite, i da bude odvozili smo...A šta ste videli??? Ima se mnogo toga videti usput... Ako planirate spavanje u Trebinju, posle toga do Pule imate oko 700km. Polovina je negde oko Biograda na moru... Obavezno sam u tom delu spavao (ja volim Split), pa sutradan dalje... Čisto da bih bio odmoran, i da bih više uživao... 350km nije malo na Jadranci ako se hoće svratiti, pogledati, fotografisati... Taman 700km na 2 dana... I što rekoše @Djeronimo i @Tedybear, ovde su Plominka pa Pula i stari put za Karlovce (pored Grobnika) i kroz Delnice, maltene neizostavni deo puta... Trst nema svrhe, osim ako hoćete na Goricu pa Sloveniju... I ako.se vraćate iz tog smera, od Zagreba auto put (ako idete kroz Hrvatsku) ili Bosna ako hoćete natenane lokalom... Na kraju krajeva, dođi do Lazarevca, pa natenane popričamo... Došao bih ja, ali noga u gipsu... Uspomena sa Maljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4125 Napisano pre 39 minuta BJB Maxi Scooter Club, 1302 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije frka za vreme - ja bih produzio do SH20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...