Iginjat91 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda Vf750c Magna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, planiram kupovinu Vespe gts300 2014-15 ili novije do nekih 4000e. Kod nas ponuda i nije baš sjajna, ili ja previše biram (tražim). Molio bih vozače iste da ako mogu podele sa mnom neke stvari koje bih trebao da gledam pri kupovini iste? Na oglasima sam naišao na jednu 2017 koja je zapravo prvi put registrovana 2020 u Ch međutim prešla je celih 39000km, deluje mi previše šta znam. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 279 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu o tome baš ovde. Najbolje glledaj posle 2016, a pre HPE serije (2019). Ako je kilometraža tačna, servisi rađeni, nije budžena, ide pravo kad pustiš korman, to je manje-više ono što ti treba. Nego, jel tvoja honda bila na oglasima donedavno? Promenio pre 7 sati član zhex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...