duka87 15 Napisano pre 17 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: Voge 625DSX Prijavi odgovor kao problematičan Biće malo duže ali da i drugima dam vetar u leđa ko bude čitao. Zovem se Dušan, vlasnik malog posla sa kojekavim elektronskim uređajima, ako treba tu sam da pomognem. Postao sam član foruma 1.11.2022. Posao, stres, životne okolnosti i javlja se potreba da je vreme nešto za sebe da se uradi. Tri godine je trajala priprema i konačno je 2025 uplaćeno polaganje na koje je gospođa jer je videla izvod firmin pitala šta je ovo, neočekujići da sam ozbiljan. Polaganje za svoj 38, dozvola malo vožnje drugarovog motora i sledi priprema za sledeću sezonu. Uzgred svako veče pred spavanje forum i oglasi bar 1h za lakši san. Nakon iscrpnog istraživanja odluka sužena i probe uživo zbog visine mt450/cb500x/nx500/voge525. E sad glavno, priprema za kupovinu! Prolazno ubeđivanje, poređenje sa drugima. Na kupljenju deteta iz vrtića drugarica predstavlja isto dobru ideju njenog muža. Prvo je kupio u novembru njoj iphone 17 pro, a onda doterao kući motor i na pitanje odgovorio da je to drugarov i da može da ga vrati kad god... da da eno ga svaku nedelju celo popodne u vožnji. Odlazim na sajam sa namerom da kupim nx500 bio na akciji 6800, međutim drugi dan svi prodati. Ja razočaran, žena srećna ali nastavljamo na polovnim i ženu pripremamo. U afektu mi daje na veliki četvrtak dozvolu "idi kupi taj motor" mislim u sebi ne moraš dva puta reći. Sedam u auto i odmah zovem lika čiji sam oglas zapratio, motor blizu Subotica, ja u Kanjiži. Međutim on za praznike mora na put vraća se u ponedeljak. Čekaj ja sam u utorak ujutro kod tebe. VOGE 625/koferi/malo km/dobra cena, veća m3/skuplja rega ali sad ili nikad. Prvog komšiju organizujem akciju. Gasim moje kamere, on upada u auto odlazimo, motor ok kupovina utorak. Komša tera konja direktno u njegovu štalu. Dogovor ostaje auto moj napolje ubaci saobraćajnu i tablicu da mogu sutra da ga registrujem. Registracija prošla isti način vraćanja nove tablice i nalepnice sreda. Konj čeka sledeću sredu za prelazak u moju štalu pritom ga ja još i nisam zajahao. Sreda prelazak, žena u dobrom raspoloženju, sad ili nikad priznanje, ali džaba starac zaglavi u bolnicu. Od prijave ništa, odlazim sutra da postavljam drugaru kamere. Gospoja nikad ne ide u garažu, ali ćerkica pošla da traži trotinet i naišla na motor. Ona vrišti srećna, onomad kad sam drugaru vraćao njegov je plakala. Ne mogu da zamislim gospođu i njenu reakciju. Sledi poziv, ja na merdevinama i pričam na satu "Kakav je i čiji ovaj motor?" - naš dušo na merdevinama sam posle se čujemo. Stižem kući razvod braka, drama da li što je motor tu ili kako je stigao, a da ona ne zna. Prekid razgovora, petak pakao još na sve to radi kod mene u firmi haos to je druga priča nikom ne preporučujem. Subota komšija okrivljen za sve, ceo dan radim po dvorištu. Gospoja polako popušta posle višečasovnih pregovora. I taj momenat prvog laganog kasa i odlazak na pojilište. Mir u kući, drama završena, a ja imam motor... 11 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 588 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Brat moj.... Baš napravi sebi problem. Ako postoji žena koja se više boji motora i ne voli ih, to je moja. Ja sam samo bubno- kupujem...a ona ne veruje i smeje se. Kad je stigao, haos, ali sam je bar pripremio. Srećni kilometri i dobro došao na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9270 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 3177 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na forum! Skroz te razumem, mislim se da li da pišem nešto, da ti ne kvarim volju itd, ali moram, minimalno! U velikoj si zabludi ako stvarno veruješ u ovo 12 hours ago, duka87 said: Mir u kući, drama završena... Baci neke slike mašine i srećno! Promenio pre 4 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23421 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7531 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam srecan covek! Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11986 Napisano pre 4 sati Hronični Motociklopata, 7862 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7317 Napisano pre 4 sati Enduraš, 6703 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i dobrodošao. Meni nikako nije jasno kakvi su to brakovi gde žena može da zabrani mužu neki hobi i obrnuto. Ja izgleda baš imam sreće sa ženom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 133 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u zajednicu.Ja kad sam kupio drugi jaci veci moja bila odusevljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9926 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Dobrodosao 2. Kupio si motor koji mirise na pirinač i prekrsio sveto pravilo : motor mora biti iz japana i mora imati NAJMANJE 4 cilindra u redu - sve ostalo je KOMPROMIS ! 3. i najbitnije , regulisi zenu , nemoj da si Nemoj se ti njoj mesati u izbor stvari koja ona zeli da kupi , ali na kupovinu motora , reci koje treba da uputis su : OTFAK ! ok je da saslusas i uvazis udoban / neudoban , moze ne moze ako se vozi , ali da li kupiti ili ne : od-fak !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6288 Napisano pre 3 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ja prodajem svoj prvi auto da skupimo da muž kupi Subaru... Doduše i on meni pomaže oko motora. Oboje smo imali sreće... Da sam muško verovatno se nikad ne bi ženila, ja i kao žena sa ženama nemam šta da pričam, smaraju sa glupostima. 4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4399 Napisano pre 2 sati Drug član, 1148 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, da si muško, koji će ti onda muž?! E da, OP dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 49 Napisano pre 2 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Haha svaka čast na iskrenosti i na istrajanju da sebi ispuniš želju! Puno lepih i bezbrižnih kilometara ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2376 Napisano pre 2 sati Drug član, 559 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6288 Napisano pre 2 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, miki je napisao: Čekaj, da si muško, koji će ti onda muž?! E da, OP dobrodošao! Žena bre! Razumemo se... Blesavo je vreme, još blesaviji ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15458 Napisano pre 1 sat Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dušane, pozdrav i dobrodošao ! Kao prvo, kasniš skoro 4 godine sa predstavljanjem, ali dobro, nikad nije kasno... Drugo, zaboravio si Iphone za svoju ženu, zato je ljuta ! Za motor ne brini, dobar je Voge, ionako ćeš ga menjati za godinu-dve, jer treba probati još neki... Bračne savete ne delim, svako ima izbor i najbolje zna šta mu je činiti. Btw, Darka u potpunosti podržavam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 610 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao I srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9926 Napisano pre 51 minuta Ne silazi, 2638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alexandra995 je napisao: Samo ja prodajem svoj prvi auto da skupimo da muž kupi Subaru... Doduše i on meni pomaže oko motora. Oboje smo imali sreće... Da sam muško verovatno se nikad ne bi ženila, ja i kao žena sa ženama nemam šta da pričam, smaraju sa glupostima. Pa ti si zena "za u kucu" !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11986 Napisano pre 49 minuta Hronični Motociklopata, 7862 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alexandra995 je napisao: Samo ja prodajem svoj prvi auto da skupimo da muž kupi Subaru... Doduše i on meni pomaže oko motora. Oboje smo imali sreće... Da sam muško verovatno se nikad ne bi ženila, ja i kao žena sa ženama nemam šta da pričam, smaraju sa glupostima. Jel imaš možda neku stariju sestru slobodnu, pitam za druga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9926 Napisano pre 45 minuta Ne silazi, 2638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Btw, Darka u potpunosti podržavam... Sad se setih...neke felne mi bile na oglasu... I zove me lik ... Jel jos aktuelan oglas... Jeste ...jel moze cena dole ? ....moze ....i lik izgovara recenicu : "ok, samo da vidim sa zenom pa se javljam" Covek kupuje felne za svoj auto , i "samo da vidim sa zenom" ?!? Zaista ?! Druze , necu ti ih sada prodati sve da mi nudis milione , i da ih nikad na svetu ne prodam .. idem da ih ostavim pred kontejner. Od tada nekako sa zaljenjem gledam : 1. Vozace pezoa 2. Likove koji rade za lap topom u kafani/kaficu , IT-jevce 3. Papucare u vezi Poseban krug pakla za vecpomenute/gorenavedene !! Sukurac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6288 Napisano pre 36 minuta Drug član, 1458 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Disko Nindža je napisao: Jel imaš možda neku stariju sestru slobodnu, pitam za druga Nemam... Ovakve budale kao ja se retko nalaze. pre 14 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Pa ti si zena "za u kucu" !!! Pa nego! Samo još da promenim izduv, da ih ne cimam da mi otvore kapiju kad nailazim. @duka87 Ja zaboravih da ti poželim dobrodošlicu, izvini... Izdrži legendo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6288 Napisano pre 34 minuta Drug član, 1458 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Covek kupuje felne za svoj auto , i "samo da vidim sa zenom" ?!? Zaista ?! Zvao i mene lik iz Šapca za moj e36, za ženu, da vidi sa ženom. I ne javi se čovek. Papučka bate, japanka. Pa nek zove ta žena već kad za nju treba i kad se ona pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6462 Napisano pre 28 minuta Drug član, 4310 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sa godišnjeg nas dvoje komentiramo smrtni slučaj mlađe osobe iz sela….I reče moja dika kao eto štaje život ni počeo nije kako treba a već gotov, ljudi obično svoje snove niti ne dožive, uzmi si motor ako ti je gušt…..Ja poslušam svoju diku i dovezem motor br. 3 u našu garažu.Par godina kasnije je došao i br. 4, njega nismo niti diskutirali.Ona se udala za motoristu i toga je svijesna, nikad nije niti zamislila nešto kontra mog hobija.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...