Luka9905 2735 Napisano pre 8 sati Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj snimak je realnost. Tako izgleda ibarska magistrala danas, prepuna je motora koji cepaju 150-160 i jure koleno/lakat po krivinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2353 Napisano pre 7 sati Drug član, 1532 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Овај са снимка може само да пипне асфалт са главом, какво колено и лакат...лакат спуштају озбиљни возачи, таквих не верујем да има међу уличним тркачима. Гуме треба да су на температури, сликови по могућству и идеална подлога и савршена техника. Ако неко иде на лакат на улици, њему је место у мото гп 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23389 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na putevima je TRAKTORIJADA. Cuvajte se. Milion traktora... Promenio pre 7 sati član Motorcyclist 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6247 Napisano pre 6 sati Drug član, 1457 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Motorcyclist je napisao: Na putevima je TRAKTORIJADA. Cuvajte se. Milion traktora... Ja u nedelju lagano pretičem traktor, vraćam se u traku, a ker sa desne strane rešio da pređe ulicu, reko čekaj, stani... Sreća vozila sam polako, sreća pa se vrati nazad kad sam zasvirala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12712 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne počnu da vijaju promotere opasne vožnje koji u saradnji sa ovdašnjim prodavcima motora i prodavnicama opreme stiču popularnost i "ulaze" u glave mladim vozačima budućnost nije svetla. Los je primer, jer nije javna ličnost i ne eksponira se stalno, ali evo.. Dobar dan Bokyboy, dobar dan... Imamo vaše priznanje da ste vozili brzinom koja se smatra nasilničkom vožnjom. Ali znate, ja sam se šalio ... Šalio? E sad nam je lakše, ajde u kameru da kažeš da to nije dobro i da nikada to nisi uradio i da ne treba... Pa kad par tih YT kretena predstaviš baš tako, da su kreteni, onda će valjda malo i nekim novim klincima da dođe iz dupeta u glavu . Ne daj Bože da neko neko snimi kako vozi stazu, što reče Gaja, pa da pozove na savladavanje nekih osnova na stazi, na upoznavanje limita, nego sve ulični trkači. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1438 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta staza? Jedan dan. Nemam nikakvu opremu za stazu. Stvarno me zanima. Nisam nikad bio a mozda bih probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9076 Napisano pre 48 minuta -, 1920 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, prvi put kad odes to je to... Ako se ne vozas oko srednjih skola (dobro ajde fakulteta ) i nocu, kupujes skuter za svaki dan, a ovaj samo po stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...