Jump to content

Moto Zajednica

Smeštaj Sitonija 2026

Recommended Posts

• Ne silazi, 5020 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Isto. Već godinama noćimo u Reshkov Pool Apartments, googlajte da ne bude baš reklama. Selo pored Gevgelije, na oko 2 km od granice. Ima najveći broj gnezda roda u ovom delu sveta. Neverovatan prizor, i National Geografics je tamo snimao emisiju o tim pticama.

Inače, gazda i njegova majka su predivni likovi, cena jako povoljna. Direktno, a preko Bookinga je 50% viša.

476009895.webp?k=f51818ad029c0dd018caa043a237687e32bf5f6d828164210968135cc61ad4c6&o=

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Ja sam obicno spavao na Dojranu, pre toga jagnjetinu u Đevđeliji a ujutro burek u centru Dojrana i manji granični prelaz za Grcku.

Smorila me Grčka iz više razloga a najviše gužva pa sam se prabacio na Istru i oduševljen sam. Doduše nije za ljude sa malom decom ponajviše zbog plaža. Da ne bude oko gužve idem početkom septembra uvek.

pre 15 minuta, Bojan_Jgd je napisao:

Samo je vodič pokupio pasoše i nisu ljudi ni izlazili iz busa

Ne znam kad je to bilo, ali puna obavezna primena EES (Entry/Exit System) sistema počela je 10. aprila 2026. Nema više laganice, ako ne suspenduju to sra*e.

• Drug član, 1447 postova

Ma znam. Nego jutros sam video na fejsu na nekoj grupi ali nema šanse da nađem. 

Izašlo mi na zidu. 

Ne znam da li je moguće da je stara objava 🤔

• Hronični Motociklopata, 7838 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom
Pre 4 sati, boza_kg je napisao:

Nego, više me brine ovaj EES na granicama. Nadam se da će Grčka supendovati primenu u sezoni, inače neće biti dobro.

Nemoj da se sekiraš, to samo lože ljude na vestima, ne znam zašto to rade debili, ja često idem u Mađarsku i bar tamo je čekanje isto kao i prije, nema razlike, gužva zavisi isključivo od ćefa carinika, a ono slikanje nije nikakav problem, carinik sa aparatom izađe iz kućice i ide od auta do auta, i slika te pre nego što stigneš do kućice, a otiske uzimaju svaki treći put ili još ređe, i tamo je kurcobolja...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1771 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 4 sati, dexex je napisao:

Smorila me Grčka iz više razloga a najviše gužva pa sam se prabacio na Istru i oduševljen sam. Doduše nije za ljude sa malom decom ponajviše zbog plaža. Da ne bude oko gužve idem početkom septembra uvek.

I mene smorila i ja zelim u HR. Ali mi cene malo jace. Ne po smestaju, vec restorani, izlasci, ili sto bih ja rekao "van školske aktivnosti"

Mi smo do pocetka rata letovali u Makarskoj i Dubrovniku. Od rata nismo bili. Lepe plaze su u glavnom oko Makarske. 

Gde na Istri letujete? Tamo su gradovi prelepi, ali nema plaza, bar ne onakvih kakve smo navikli u CG i Grckoj...

• Podržavam 1

Ja sam tako jedne godine letovao na Siciliji. Čuvena Taormina. Sam smeštaj, pa čak i put avionom nije izneo previše, ali je zato tamo sve preskupo. Restorani papreni, izleti, posete istorijskim mestima, žabari sve to posebno naplaćuju, jedino je espreso jeftin.

Kaže vođa puta - ovde sam već 13 godina, nikada nikome nije ni peškir nestao, kakve krađe kakva mafija, nema toga... Jeste, mislim se u sebe, što da kradu kad mogu da pljačkaju s cenama legalno :) 

Promenio član boza_kg

• Integrisan, 7482 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Ja sam za sada nasao da mi je Sicilija jos najjeftinija, Palermo npr. A Wizz je uveo direktan let iz BGa.

Ubacili smo i Alanju, ali let skuplji.

Prvobitno smo hteli Valensiju, al skupo...

• Drug član, 1309 postova
  • Motocikl: Uly

Dobre info, ali ne šarajte... Naslov teme je Sitonija 2026. pa dok se ne promeni/ili dok se ne otvori nova - hajde da se držimo teme. 

Što se puta tiče - može se kroz Bugarsku. Nema ZK i nema granice BG-GR. 

Promenio član PremieRacing
  • Podržavam 1

E da me slikaju i uzimaju otiske, ko kriminalcu, na ulasku u Bugarsku, neću vala. Pre ću da sedim na dupe kući.

Tek sad vidim da je ova tema u Motocikli :) Mogao bi admin da je mrdne u neku adekvatniju.

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...
5 hours ago, MaxiS said:

I mene smorila i ja zelim u HR. Ali mi cene malo jace. Ne po smestaju, vec restorani, izlasci, ili sto bih ja rekao "van školske aktivnosti"

Mi smo do pocetka rata letovali u Makarskoj i Dubrovniku. Od rata nismo bili. Lepe plaze su u glavnom oko Makarske. 

Gde na Istri letujete? Tamo su gradovi prelepi, ali nema plaza, bar ne onakvih kakve smo navikli u CG i Grckoj...

Dok nas ne ukinu na forumu, nećeš verovati ali Rovinj, najskuplji u tom delu. Idem u septembru, nije više gužva kao preko leta, ima mesta gde se povoljno jede i cene su kao u BGD (čim nije na obali i u centru). Apartman je ne periferiji ali gazde imaju bicikle i onda cepaš ceo dan od plažice do plažice a imaju stazu maltene do Pule pored obale. Tako da me izađe jeftinije nego Grcka, jer nema više šopinga u Solunu. Lidl i Kaufman blizu, cene su i niže neg u SRB.

Da admini ne zamere, neću da reklamiram ali evo ok restorana sa ok cenama:

WWW.GOOGLE.COM

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.

Promenio član dexex
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja