Nele96 14 Napisano April 9 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nenad, dolazim iz Beograda, imam 29 godina i skoro sam položio za full A kategoriju i planiram uskoro da kupim svoj prvi motor. Još od malih nogu sam voleo motore ali nisam imao prilike da ranije položim i kupim svoj motor, ali što bi rekli nikad nije kasno za ispunjenje dečačkog sna. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15450 Napisano April 9 Integrisan, 3289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11984 Napisano April 9 Hronični Motociklopata, 7860 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2374 Napisano April 9 Drug član, 559 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 85 Napisano April 9 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogo, i u tvojim željama,, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 129 Napisano April 9 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. E čuj, sa 29 nije kasno Meni je danas 50, a položio pre godinu dana. Doduše kod mene nije bio dečački san, već sam u priču ušao iz praktičnih razloga. Na prvom času nešto je kliknulo u meni i mesec dana kasnije kupio motor ... pa onda i drugi ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1775 Napisano April 9 Drug član, 572 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Teshko je napisao: Dobrodošao. E čuj, sa 29 nije kasno Meni je danas 50, a položio pre godinu dana. Doduše kod mene nije bio dečački san, već sam u priču ušao iz praktičnih razloga. Na prvom času nešto je kliknulo u meni i mesec dana kasnije kupio motor ... pa onda i drugi ... Treca sreca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 129 Napisano April 9 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Pedja Ča je napisao: Treca sreca Asplutno, malo se lomim šta, ali vrv Triumph Street Triple RS. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9918 Napisano April 9 Drug član, 1970 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1071 Napisano April 10 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Barem neće da ti pametuju da si kupio motor zbog krize srednjih godina Šta planiraš da uzmeš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 111 Napisano April 10 U prolazu, 22 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele96 14 Napisano April 10 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, markommarko je napisao: Dobrodošao Barem neće da ti pametuju da si kupio motor zbog krize srednjih godina Šta planiraš da uzmeš? Hvala hahahaha i to što kažeš verovatno neki naked tipa mt-o7 ili cb650r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 150 Napisano April 17 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 4. 2026. at 9:08, Nele96 je napisao: Hvala hahahaha i to što kažeš verovatno neki naked tipa mt-o7 ili cb650r Imao MT 07 2021-2025 a sad CB650R Black Edition. Ako ti te zanimaju detalji ili neki savet, cimni. Dobrodošao u familiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 675 Napisano April 17 TVRD RAD, 347 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Doborodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...