jelena.rrrr 28 Napisano April 5 U prolazu, 0 postova Lokacija: Fruška gora Motocikl: Honda CB500F Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, položila sam za A kategoriju sredinom marta i sad napokon mogu da vozim svoju Hondu CB500F 2014. koju sam kupila još u decembru Vozila sam moped 3 godine. Pratim MotoGP i bila sam do sad na 2 trke (Mugello i Balaton). Nemam društvo za vožnju pa ukoliko je neko iz okoline NS/Rume i voli da voza po Fruškoj neka mi se javi. Imam 33 godine, programerka sam, volim šetnje u prirodi, putovanja, životinje... 27 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9238 Napisano Ponedeljak u 04:44 Ne silazi, 3728 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla. Nadam se da ćeš se posle par vikenda odvažiti i otići i dalje od FG.. Najlepši deo ove naše pasije je vožnja kroz mesta i predele gde nisi bio.. Verujem da ćeš uskoro i to želeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23811 Napisano Ponedeljak u 05:10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, jelena.rrrr je napisao: Imam 33 godine, programerka sam, volim šetnje u prirodi, putovanja, životinje... ...volim sve sto vole mladi, sakupljam slicice i salvete... Dobro dosla na forum druzenja i dobre zabave (by Pipezos) 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1054 Napisano Ponedeljak u 05:43 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 93 Napisano Ponedeljak u 06:01 Svrati ponekad, 85 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelena.rrrr 28 Napisano Ponedeljak u 06:21 U prolazu, 0 postova Lokacija: Fruška gora Motocikl: Honda CB500F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Nadam se da ćeš se posle par vikenda odvažiti i otići i dalje od FG.. Naravnoo, tek sam ga nekoliko puta provozala, taman nakon polaganja padala kiša bez prestanka pa mi se nije dalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15199 Napisano Ponedeljak u 07:18 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11886 Napisano Ponedeljak u 07:24 Hronični Motociklopata, 7821 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6196 Napisano Ponedeljak u 07:24 Drug član, 1451 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 127 Napisano Ponedeljak u 08:09 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se prikljucila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9238 Napisano Ponedeljak u 09:00 Ne silazi, 3728 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ..ali evo.. Evo.. Ako nema niko drugi žrtvovaću se ja da se jednom provozamo po FG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1415 Napisano Ponedeljak u 09:26 Zainteresovan, 284 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav koleginice i dobrodosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15891 Napisano Ponedeljak u 09:50 Cool tip, 3242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, jelena.rrrr je napisao: Ćao svima, položila sam za A kategoriju sredinom marta i sad napokon mogu da vozim svoju Hondu CB500F 2014. koju sam kupila još u decembru Vozila sam moped 3 godine. Pratim MotoGP i bila sam do sad na 2 trke (Mugello i Balaton). Nemam društvo za vožnju pa ukoliko je neko iz okoline NS/Rume i voli da voza po Fruškoj neka mi se javi. Imam 33 godine, programerka sam, volim šetnje u prirodi, putovanja, životinje... Posebno se cuvaj @BokyBoy...Dobrodosla. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23811 Napisano Ponedeljak u 09:59 Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, sashac je napisao: Posebno se cuvaj @BokyBoy...Dobrodosla. ...samo sam cekao ko ce... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 129 Napisano Ponedeljak u 10:15 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla. Odličan izbor motocikla, počinjem da mislim omiljeni početnički izbor u pametnijoj populaciji bajkera. Nek je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 107 Napisano Ponedeljak u 10:29 U prolazu, 21 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 142 Napisano Ponedeljak u 11:32 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Mogla si baš i neku CBR-ku još ako je RR pa da se uklopi u jelena.rrrr Takođe posedujem Hondu ali je CB650R i slične struke sam - software inženjer ali kao da je to uopšte bitno Dobrodošla u familiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1217 Napisano Ponedeljak u 13:30 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla i pazi se ti popriličnog broja njih ovde (iako realno brzo ćeš shvatiti da su sve to fini momci koji su pre svega džentlmeni sa visoko razvijenim kućnim vaspitanjem ). U svakom slučaju uživaj u slobodi (i zaboravi na sve ostalo kada sedneš na dva točka jer jedna jedina pomisao na "begin - end" može da te košta mnogo (to iz ličnog iskustva ) 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 54 Napisano Četvrtak u 18:11 Svrati ponekad, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Ima organizacija voznje po fruskoj. Mozes se prikljuciti na www.4ride.rs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9863 Napisano Četvrtak u 21:17 Drug član, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1704 Napisano Petak u 14:00 (promenjeno) Drug član, 568 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla i dobro na forum donela Promenio Petak u 14:01 član Pedja Ča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1704 Napisano Petak u 14:01 Drug član, 568 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2026. at 15:30, Peppermint je napisao: Dobro došla i pazi se ti popriličnog broja njih ovde (iako realno brzo ćeš shvatiti da su sve to fini momci koji su pre svega džentlmeni sa visoko razvijenim kućnim vaspitanjem ). U svakom slučaju uživaj u slobodi (i zaboravi na sve ostalo kada sedneš na dva točka jer jedna jedina pomisao na "begin - end" može da te košta mnogo (to iz ličnog iskustva ) Boga mi si ovo lepo srocila...da ne kazem i skroz realno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...