Jump to content

Moto Zajednica

Drugar kupuje motor (pocetnik)

Recommended Posts

• Drug član, 962 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Lepo ide mt-07, samo paziti na udobnost ako si visi, mislim da nije za ljude preko 180cm, ja ne znam kako to voziti, rezervoar pritiska medjunozje stalno, utrne se posle sata voznje i kraj. Verovatno ima udobnijih naked-a, ali na ovom mi se nista ne svidja sem agregata. Vesanje je lose, pretvrdo. 

Promenio član Blackened

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1314 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35.

Aj ovako, pre neki dan mi je stigao NC 700 S 2013. 35kw, dakle vozi ga A2 kategorija. Stanje motora je perfektno, apsolutno u svakom pogledu. Ako mu bude zanimljivo nek se javi, ima video zapis postavio sam na YT. 12800 km, gume Michelin nove, akumulator nov 2 god garancija.

1c1949d8240e226701540959ddc1bf3a.jpge3b56fd132d9159a4d68c63142cb5b04.jpg

Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока

Promenio član Zlatko LA
  • Sviđa mi se 1

• Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35.

Imam i Horneta, ne znam koliko je on za pocetnike. Svi mi znamo sta taj motor moze.

On je dosta ispod njegovog cenovnog ranga, jos uvek nije na oglasima.373fa1962ccb8e6d5ab1be9d3a9e8425.jpgadc2ed3de645dc5005f5bc65ada4234b.jpg

Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока

Promenio član Zlatko LA
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1436 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Uh, Hornet je zver. Cbr bez oklopa. 

Nekako mi se svidjaju, ne znam zbog cega. :D

Ako ostane kod mene verovatno cu promeniti nekoliko seta. 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 204 postova
  • Motocikl: F800GS
  • Ne silazi, 3185 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Pa malo sam ga provozao i pitom je dole al lepo ide, može da se vozi lagano, ima ga koleginica kao prvog i ok joj je, hteo sam reći za njega al pošto reče da mu dzaba pričaš onda sam odustao. 

• Svrati ponekad, 350 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Verovatno da iz nekog razloga on to ne želi, ali najlakše je generalno da se učlani i napiše šta bi voleo a šta ne, pa ljudi i mogu da pomognu :D

• Zainteresovan, 467 postova
  • Motocikl: Apn 6

Juce Sam vozio mt03 2024 ide odlicno,danas sam vozio mt07 2020,defitivno ne bih preporucio mt07 za nekoga ko nema iskustva,da me ne shvatis pogresno motor je super,drzi ekstra krivine,daje osecaj sigurnosti ludilo Ali bas taj osecaj sigurnosti tera na greske koje taj motor ne prasta,licno moje misljenje.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3056 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 2 minuta, Bobni je napisao:

Juce Sam vozio mt03 2024 ide odlicno,danas sam vozio mt07 2020,defitivno ne bih preporucio mt07 za nekoga ko nema iskustva,da me ne shvatis pogresno motor je super,drzi ekstra krivine,daje osecaj sigurnosti ludilo Ali bas taj osecaj sigurnosti tera na greske koje taj motor ne prasta,licno moje misljenje.

Ko iole ima iskustva na dva točka tačno će upotrebiti te reči koje si ti napisao...apsolutni problem je 07. A paradoks...koriste ga autoškole za učenje....haos!

• Sviđa mi se 1

Pre 2 sati, Bobni je napisao:

Ja razumem da taj motor nije za njega i pokusavam da mu obijasnim. Ali ko da pricam panju. Nece da slusa. Mada popusta izgleda, nadam se. Predlozio sam mu one 2 Honde i svideo mu se ovaj er6n

• Drug član, 2061 postova
  • Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2
Koliko vidim ovaj konkretno nema ABS, što ja ne bih preporučio početniku nikako.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Zainteresovan, 467 postova
  • Motocikl: Apn 6

Ne znam kakav je Kawasaki nisam ga nikad ni probao,ove honde od 500 kubika idu odlicno I mislim da se lako prodaju kasnije Ako pozeli da predje na nesto jace,agregat je kao u moju hondu.nadji na yt st moto klip o mt07 35 kw test I pusti drugaru da pogleda.Slazem se sa @Gordak985.Svako dobro

Promenio član Bobni
  • Sviđa mi se 1

Sta da kazem...na kraju kupljen MT07. Nek mu je sa srecom, nadam se da ce pametno da vozi, jer ono nije za zezanje. Ja sam mu dovezo od Novog Sada do Smedereva glava da mi odpadne. Nzm kako neko moze da vozi naked motor, skidam kapu. 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Zainteresovan, 521 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA

Navikne se covek, do 120 je podnosljivo. CBF-a u nejked izvedbi sam vozio 190 a horneta 200tinak (u Njemackoj kacam bio na autobanu 🤭), jedva sam se drzo za kormilo da ne odletim. 

pre 7 minuta, Miroslav91 je napisao:

Navikne se covek, do 120 je podnosljivo. CBF-a u nejked izvedbi sam vozio 190 a horneta 200tinak (u Njemackoj kacam bio na autobanu 🤭), jedva sam se drzo za kormilo da ne odletim. 

Do 110-115 okej. Posle, auuu jebem ti. 135 sam isao max jer sam obilazio 🚚 lele, lele, lele majko moja

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja