Blackened 1828 Napisano Mart 2 (promenjeno) Drug član, 962 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ide mt-07, samo paziti na udobnost ako si visi, mislim da nije za ljude preko 180cm, ja ne znam kako to voziti, rezervoar pritiska medjunozje stalno, utrne se posle sata voznje i kraj. Verovatno ima udobnijih naked-a, ali na ovom mi se nista ne svidja sem agregata. Vesanje je lose, pretvrdo. Promenio Mart 2 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2955 Napisano Mart 2 (promenjeno) Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Aj ovako, pre neki dan mi je stigao NC 700 S 2013. 35kw, dakle vozi ga A2 kategorija. Stanje motora je perfektno, apsolutno u svakom pogledu. Ako mu bude zanimljivo nek se javi, ima video zapis postavio sam na YT. 12800 km, gume Michelin nove, akumulator nov 2 god garancija. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio Mart 2 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2955 Napisano Mart 2 (promenjeno) Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imam i Horneta, ne znam koliko je on za pocetnike. Svi mi znamo sta taj motor moze. On je dosta ispod njegovog cenovnog ranga, jos uvek nije na oglasima. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio Mart 2 član Zlatko LA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2324 Napisano Mart 2 Drug član, 1436 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Hornet je zver. Cbr bez oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7711 Napisano Mart 2 Ne silazi, 6786 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Skini mu te trakice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2955 Napisano Mart 3 Drug član, 1314 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi se svidjaju, ne znam zbog cega. Ako ostane kod mene verovatno cu promeniti nekoliko seta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj mu se svideo. Nzm kakav je on za pocetak https://www.polovniautomobili.com/motori/25000423/kawasaki-er6n-er-6-n?fbclid=PAT01DUAQTzqZleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAafkgYLpZr-6PjevmZJWuwtGiJxvgJgr_mDDKz4vjtlOwwssKlSehTVcO1PqsQ_aem_3bBFQP6FEWCVqsxx4xi2Dg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7075 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3185 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo sam ga provozao i pitom je dole al lepo ide, može da se vozi lagano, ima ga koleginica kao prvog i ok joj je, hteo sam reći za njega al pošto reče da mu dzaba pričaš onda sam odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 249 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da iz nekog razloga on to ne želi, ali najlakše je generalno da se učlani i napiše šta bi voleo a šta ne, pa ljudi i mogu da pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mu ulazi polako u glavu hahah Tako da el zna neko onog er6n? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 570 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je vozio tvoj drugar do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Skuterni nekog kineza od 150ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 570 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Juce Sam vozio mt03 2024 ide odlicno,danas sam vozio mt07 2020,defitivno ne bih preporucio mt07 za nekoga ko nema iskustva,da me ne shvatis pogresno motor je super,drzi ekstra krivine,daje osecaj sigurnosti ludilo Ali bas taj osecaj sigurnosti tera na greske koje taj motor ne prasta,licno moje misljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4995 Napisano Mart 3 Drug član, 3056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bobni je napisao: Juce Sam vozio mt03 2024 ide odlicno,danas sam vozio mt07 2020,defitivno ne bih preporucio mt07 za nekoga ko nema iskustva,da me ne shvatis pogresno motor je super,drzi ekstra krivine,daje osecaj sigurnosti ludilo Ali bas taj osecaj sigurnosti tera na greske koje taj motor ne prasta,licno moje misljenje. Ko iole ima iskustva na dva točka tačno će upotrebiti te reči koje si ti napisao...apsolutni problem je 07. A paradoks...koriste ga autoškole za učenje....haos! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 3 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bobni je napisao: Juce Sam vozio mt03 2024 ide odlicno,danas sam vozio mt07 2020,defitivno ne bih preporucio mt07 za nekoga ko nema iskustva,da me ne shvatis pogresno motor je super,drzi ekstra krivine,daje osecaj sigurnosti ludilo Ali bas taj osecaj sigurnosti tera na greske koje taj motor ne prasta,licno moje misljenje. Ja razumem da taj motor nije za njega i pokusavam da mu obijasnim. Ali ko da pricam panju. Nece da slusa. Mada popusta izgleda, nadam se. Predlozio sam mu one 2 Honde i svideo mu se ovaj er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4183 Napisano Mart 3 Drug član, 2061 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj mu se svideo. Nzm kakav je on za pocetak https://www.polovniautomobili.com/motori/25000423/kawasaki-er6n-er-6-n?fbclid=PAT01DUAQTzqZleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAafkgYLpZr-6PjevmZJWuwtGiJxvgJgr_mDDKz4vjtlOwwssKlSehTVcO1PqsQ_aem_3bBFQP6FEWCVqsxx4xi2DgKoliko vidim ovaj konkretno nema ABS, što ja ne bih preporučio početniku nikako.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 570 Napisano Mart 3 (promenjeno) Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je Kawasaki nisam ga nikad ni probao,ove honde od 500 kubika idu odlicno I mislim da se lako prodaju kasnije Ako pozeli da predje na nesto jace,agregat je kao u moju hondu.nadji na yt st moto klip o mt07 35 kw test I pusti drugaru da pogleda.Slazem se sa @Gordak985.Svako dobro Promenio Mart 3 član Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem...na kraju kupljen MT07. Nek mu je sa srecom, nadam se da ce pametno da vozi, jer ono nije za zezanje. Ja sam mu dovezo od Novog Sada do Smedereva glava da mi odpadne. Nzm kako neko moze da vozi naked motor, skidam kapu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1260 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Navikne se covek, do 120 je podnosljivo. CBF-a u nejked izvedbi sam vozio 190 a horneta 200tinak (u Njemackoj kacam bio na autobanu ), jedva sam se drzo za kormilo da ne odletim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Miroslav91 je napisao: Navikne se covek, do 120 je podnosljivo. CBF-a u nejked izvedbi sam vozio 190 a horneta 200tinak (u Njemackoj kacam bio na autobanu ), jedva sam se drzo za kormilo da ne odletim. Do 110-115 okej. Posle, auuu jebem ti. 135 sam isao max jer sam obilazio lele, lele, lele majko moja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...