Jump to content

Moto Zajednica

2.3.2026. Humanitarna vožnja za Anu Pupić

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Honda XL650V, Aprilia sportcity 200, Aprilia scarabeo 50

Ljudi, ja da Vam se javim za ponedeljak da ću stići tačno oko 19h, jer su nam zakazali neki ispit u 17h. Javiću se nekima koji bi mogli do tad da okupljaju ljude polako, pozdrav svima! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Honda Shadow
Pre 23 sati, Jack Daniels je napisao:

@GervasiusKad već pomenu Mateju,imaš li info kako teče oporavak?

Koliko znam taj banjski deo je prosao dobro. Malo smo svi u raskoraku tako da nisam video drugara sto je kolega Matejinom ocu.Videcu se sa njim kada bude na sledecoj pauzi u SRB. 

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 23 postova

Čuo sam se danas sa čovekom iz policije, zamolio je da se voznja odvija po propisima. Takođe kolonu će obezbeđivati 3-4 policajaca na motorima. To je to od novih informacija za sad. IMG-20260227-WA0010.thumb.jpg.d0c6410ecfb72d00718939f3d46d5b0d.jpg

• U prolazu, 23 postova

Ljudi, sad mi se javio Teodorin ćale, Anin muž. Pošto Ana neće doći na svirku da ne bi zakačila neki virus ili bilo šta tog tipa, stajaće na uglu Džordža Vašingtona i Despota Stefana, (kod Skroz dobre pekare). Na taj način želi da nam se javi i zahvali za naš poduhvat, inače ovo vam javljam da bi je pozdravila cela u kolona u našem stilu :))... 

Pozdrav svima

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Luka, malo si konfuzan, ja od srca želim da ti akcija uspe jer je cilj plemenit ali moraš da se skoncentrišeš.

Dakle skup je od-do kod Skate parka na Ušću? Polazak je kada? Putanja generalno nije bitna ali ako je ideja da bolesna žena bude pozdravljena ne sme da stoji dugo napolju dakle moraš da tempiraš vreme prolaska da ne stoji sat vremena bezveze. Plašim se da ti neće uspeti ovako kako nabacuješ informacije tj da će odziv biti slab. Ne vidim svrhu kruženja po gradu sem ako je ne spojimo sa svi za 4 akcijom :).

Sa Matejom je bilo ovako, skupili smo se , decko je dosao, obišao motore, pričalo se malo sa njim., dobio poklončiće, seo na motor, obišli krug oko Slavije i odvezli ga do bolnice i bio ja baš baš srećan, videlo se da mu je značilo. Dakle jednostavno.

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

@dexexDečko nema iskustva sa ovim stvarima,a hteo bi da pomogne.Da mi budemo oko 18.45h na skejt parku pa ćemo se na licu mesta dogovoriti.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 23 postova

@dexexNapisao sam za polazak, biće oko 19:00-19:15, a dolazak oko 19:45. Što se Ane tiče, dogovorili smo se ona i ja da joj se javim pred naš polazak kako bi u narednih desetak minuta sišla ispred zgrade. Dodatne informacije su, jer kao sto je Dejan napisao, nemam nikakvog iskustva sa ovime i cilj je samo pomoći ženi. Javio sam svima ovde da ću ja biti taj koji će doći tek malo pre 19h zbog ispita koji su mi zakazali na taj dan, a mislim da nije korektno inače da domaćin kasni... 

Što se kruženja po gradu tiče, to je krug od 10km, cela putanja objavljena, satnica je u principu za sve +-10 minuta zbog bilo kakvih neplaniranih okolnosti. Sve je napisano od info, možda malo razbacano zbog prvog puta i manjka vremena zbog ispita, ali tu je. Hvala na savetu svakako, u buduće ću biti precizniji, pozdrav! 

Promenio član luka.mladenovic06

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Ukratko, bile je emotivno, žao mi je što nas nije bilo više. Nadam se da će se skupiti pare za lečenje a Luka je super dečko i nadam se da si položio ispit, životni jesi...

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Dobro je,dobro je.Svaka čast momče,što reče kolega položio si ispit.Vidimo se na ulici.

20260303_074252.jpg

• Sviđa mi se 4

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: CB650F / S1000R

Ćao!

Juče je bio predivan dan, najbolje što čovek može da radi jeste da pomaže drugim ljudima.

Hajde da i dalje nastavimo da podržavamo jedni druge.

Ovo je tek drugi događaj u kojem sam učestvovao, ali imam osećaj da postajem deo vaše „Porodice”.

Hvala vam što pružate takvu priliku.

Спасибо вам большое! С нетерпением жду следующего мероприятия🙂.

telegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278965-y.thumb.jpg.9a1b64e0adee9dc38e138542a59b87ac.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278962-y.thumb.jpg.826ac9f307ab1c276c4db0480209b695.jpg

telegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278967-y.thumb.jpg.1a102dd643c565e66bf113cf6a46b621.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278963-y.thumb.jpg.1a76e94c3b88e18924cc5263cf5295b1.jpg

telegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278966-y.thumb.jpg.a79318469aa6a0b3afa9bb72cb9c7f7f.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5276333273095278964-y.thumb.jpg.071eb31f1b845935ca72e33daff2ef5d.jpg

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 674 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Luka svaka čast na inicijativi i organizaciji, kolonica je bila kao pusla, saobraćajci ispoštovali maksimalno. 

O samom povodu ne bih praznoslovio, neka Ana pobedi! U tako emotivnim trenucima kacige nam dobro dođu da se suze ne vide.

Pored toga uvek mi je drago videti poznata lica, ali i upoznati nove kolege. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 23 postova

Hvala svima na lepim rečima i hvala svima na odvojenom vremenu i dolasku. Drago mi je što smo ovime i mi postali deo Anine borbe i stvarno najiskrenije verujem da će sve proći kako treba, žena se nedaa, što je najbitnije u ovakvim situacijama. 

Inače održavaće se još jedan koncert u aprilu čime bi trebalo da se prikupi čitava suma novca za dalje lečenje. Ako budete opet za to da idemo javiću na forumu sve čim bude zvanično, *ovaj put što jednostavnije i organizovanije:)*

Ko je pitao za ispit, položenoo! 

Svaka čast svima još jednom, drago mi je kad pročitam ovako lepe stvari stvarno ❤️💪

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja