mišča 1 Napisano Februar 12 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: QJMOTOR SRT 600SX Prijavi odgovor kao problematičan Vozim QJMOTOR SRT 600SX i danas mi se dva puta desilo da dok stojim na semaforu u neutralu i kada sam hteo da dam malo gasa da ga cujem samo motor se ugasio. Ruka mi nije bila na kvacilu niti noga na menjacu. Nije cimnuo nego se ugasio kao da sam okrenuo kljuc. Ima li neko ideju sta bi to moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2780 Napisano Februar 13 Drug član, 496 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel izgubio struju? Jel se npr. ekran ugasio u tom trenutku ili se samo motor ugasio? Ako je izgubio struju, proveri kontakt kleme za početak. Ukoliko ne, moguće da je neki ECU bag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 315 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 140 postova Prijavi odgovor kao problematičan @mišča Vjerojatno je to gasenje posljedica euro normi i siromasne smjese novih motora. Ako je motor jos relativno nov, moguce da ce s vremenom ta karakteristika nestati do minimuma a i ti ces vremenom nauciti biti odlucniji prilikom davanja gasa s mjesta. Ukratko, mislim da nije problem, vec karakter agregata. Prati ponasanje par mjeseci i ako ti se nastavi gasit vozi u servis na podesavanje ili update ako postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12698 Napisano Februar 15 Ne silazi, 3014 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema start stop sistem,ne bi smeo da se gasi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9943 Napisano Februar 15 Ne silazi, 2448 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljače,ako misliš da ćeš preko foruma popraviti motor......to ćeš teško da uradiš.može da bude svašta.Tu ni Dalaj Lama ne pomaže.Nego lepo kod nekog majstora...pa će da reši,ako postoji problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mišča 1 Napisano Februar 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: QJMOTOR SRT 600SX Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2026. at 15:26, Žaksi je napisao: Zemljače,ako misliš da ćeš preko foruma popraviti motor......to ćeš teško da uradiš.može da bude svašta.Tu ni Dalaj Lama ne pomaže.Nego lepo kod nekog majstora...pa će da reši,ako postoji problem. daleko od toga da ocekujem da cu da popravim motor preko foruma, zanima me da li je neko imao slicno iskustvo, da nije do mene ili neke obicne sitnice. motor je u garanciji i tu nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mišča 1 Napisano Februar 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zemun Motocikl: QJMOTOR SRT 600SX Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 2. 2026. at 10:31, Luka9905 je napisao: Jel izgubio struju? Jel se npr. ekran ugasio u tom trenutku ili se samo motor ugasio? Ako je izgubio struju, proveri kontakt kleme za početak. Ukoliko ne, moguće da je neki ECU bag deluje kao da je u trenutku izgubio struju posto je elektronski gas, ako se desi jos jednom pravac servis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim83 0 Napisano Nedelja u 17:10 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Qjmotor srt 600sx Prijavi odgovor kao problematičan Imam identican motor kupljen jula prosle godine sad je blizu servisa na 5000, trenutno preso 4700. Desava mi se identicna stvar ali nije vezano samo za gasenje u mestu, ugasi mi se u voznji, stisnem kvacilo da prebacim u nizu i dok sam jos na kvacilu pre nego ga pustim da uhvati dodam malo gasa on se ugasi, kresnem ga odma upali i teram dalje, nema pravila desilo mi se zadnjih mesec dana 5 6x. I generalno motor trza do nekih 3000obrtaja ne moze da sastavi nepravilno radi, voznja u gradu blaga patnja dok preko kad se odvrne puni normalno sad me interesuje da li si resio nesto? Moj je euro5+ zakljucan na 35kw kupljen kod nsadjana u kimko moto sopu zvao za otvaranje na punu snagu kazu ne moze i ko zna da li ce uopste moci. A kolko sam uspeo da nadjem po internetu 99% trzanja gasenja itd je zasluzna ta mapa na 35kw. Generalno motor nije los samo kad bih uspeo da mu resim taj bug, obratio se moto bruderu, oni mi rekli da sve proizvedeno posle februara 2025 ne moze da se cipuje i budzi gde ulazi ovaj moj... Ako neko zna i ima resenje neka pise, motor je u garanciji ali sam spreman da ga izbacim iz garancije samo da mu resim to gasenje trzanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 124 Napisano Nedelja u 17:45 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan @acim83 i sad zamisli hoces da obidjes sleper, ti njega u nizu a on se ugasi. Kakve mape kakav euro5+ to ne bi smelo da se dogadja ni u ludilu. Idi to i reklamiraj dok je motor u garanciji, ne stavljaj glavu u torbu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim83 0 Napisano Nedelja u 18:15 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Qjmotor srt 600sx Prijavi odgovor kao problematičan Gasi se iz lera kad mu se malo doda gas, kao da promasi varnicu umesto da skoce obrtaji on se ugasi ali samo kad je na leru. Dal se kotrlja ili stoji u mestu nebitno. I to nije tolko cesto ali se desava, probao sam sa 100 oktana, isto. U voznji na otvorenom je sve ok retko kad se kotrlja u leru tj nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 885 Napisano Nedelja u 19:11 (promenjeno) Zainteresovan, 517 postova Prijavi odgovor kao problematičan To lici na posnu smesu, primi vise vazduha a nedovoljno goriva u sekundi. Tako se ponasaju neki jednostavni motori sa karburatorom koji imaju samo siber a nemaju membranu, pa mora da se daje lagano gas inace se samo ugase. Eko norme, ustinuto gorivo, losa mapa... iskreno, ne znam kako je resivo na tvom motoru, najverovatnije jedino softverski. Promenio Nedelja u 19:11 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim83 0 Napisano Nedelja u 19:33 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Qjmotor srt 600sx Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ga januara sa 2000km povoljno, prakticno nov motor, svestan da je 35kw rekoh svuda po oglasima novih pise postoji mogucnost otkljucavanja na punu snagu 42kw kapiram ima ih u prodaji sa punom snagom, medjutim ispostavlja se da je euro5+ ovo + sam prevideo, jace enkripcije zastite bla bla, i sad ne znam sta da mu radim. Mislio da otkljucam kod generalnog uvoznika medjutim ne moze ni tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9110 Napisano Nedelja u 20:25 -, 1927 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dva ista motora i isti problemi. Pa se vi vatajte za te zamorce kineze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1974 Napisano Nedelja u 20:57 Drug član, 1479 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ukapirao imaju senzor položaja da se ugasi kada padne (tip over/bank angle) ali kod tih modela (600) nešto se poremete senzori pa hoće da zajebavaju. Uglavnom, rešava se ako je to u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12014 Napisano Ponedeljak u 09:57 Hronični Motociklopata, 7874 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Znači sve i da imam para za nov, jebeš mi sve ako nebi radije kupio očuvanog matorog polovnjaka, ovo nije normalno, iserem im se u tu usranu elektroniku, diže mi se kosa na glavi od tih sranja. Karburator=forever 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1974 Napisano pre 5 sati Drug član, 1479 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Petar Ičević (@_just__peter) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,101 likes, 92 comments - _just__peter on February 8, 2026: "New hobby: Walking... #motorcycle #onroad #motorcyclelife... Evo još jednog razloga. Namotaji alternatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 124 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I sta kaze jako redak kvar, desava se 1 u 10.000. Kladim se da ovi u servisu to svakom kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1974 Napisano pre 2 sati Drug član, 1479 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Možda je ovaj taj jedan od tih 10.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 103 Napisano pre 2 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kud bas u Srbiju da zapadnu 2 takva od 20.000 prodatih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...