PremieRacing 3700 Napisano Ponedeljak u 11:19 (promenjeno) Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj motor, tj. prodajem tri motora iz oglasa pa koji poslednji ostane - ostaće za mene. Buell je američki proizvod, agregat je Harley Davidson 1204ccm (veliki Sportser pa još nabrijan na 107ks), a sva ostala rešenja su maaaalo specifična. Gorivo je u ramu, disk po obodu točka, ulje za agregat je u zadnjoj viljušci, kaiš za prenos i tako... prava budalaština kako mu tepam Fabrička tri kofera uz njega, narandžasto je folija, crn je ispod, uredno i kompletno servisiran, presvučeno sedište, nov rezervni kaiš ide uz motor... Nije trenutno registrovan pošto ja registrujem periodično. Čekam sezonu. Cena: 4.990,- Buca NS - 064 364 88 11 Promenio Ponedeljak u 11:35 član PremieRacing dodate fotke 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15891 Napisano Ponedeljak u 11:27 Integrisan, 8250 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna prodaja! Izuzetno zanimljiva sprava. Erik Buell je bivši trkač i inženjer, znao je i te kako šta radi i kako se pravi motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8744 Napisano Ponedeljak u 14:46 (promenjeno) Ne silazi, 3552 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alekre said: Srećna prodaja! Izuzetno zanimljiva sprava. Erik Buell je bivši trkač i inženjer, znao je i te kako šta radi i kako se pravi motor. Ovo je jako diskutabilno... ...neće kolegi smetati što mu držimo oglas visoko... Pre koji dan sam odslušao CycleWorld podcast o njemu (obožavam ih), i baš su pričali kolko je kontraverzan, i kolko je uvek bio tvrdoglav... Nekad baš i najbolja osobina. 137.000 motora je Buell do sad napravio, i ima konstantno razvoj.. Bori se. Drugačiji je. Ako išta, svetu trebaju i takvi, što idu svima uzqrac.. Npr. Ta ideja prednje kočnice.. Kolko ima smisla tolko i nema... Voleo bi da vidim proračun. Dva diska+dve čeljusti su teži, fakat, i to je cela njegova premisa oko smanjenja neovešene mase i osmeravanja sila na glavčinu koja se posle prenose na rub felne tj. gumu. TO je sve prednost tog sistema. Mane su bile višestruke. Prvo, izmestio je masu koja rotira na rub felne, i povećao žiro efekat, a mnogo gore, dugo su se patili sa formulacijama pločica i self-servo efektom, problem im je bio u kontroli trail braking-a, tj. u kontroli sile na kočenje pri tranziciji ulaska u krivinu.. Pri puštanju kočnice dešavalo im se da sila ne pada nego raste.. Odslušaj podcasts, ja pratim svaku epizodu, doduše ja jesam bolestan Promenio Ponedeljak u 14:46 član Andrej_Hotstepper 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6228 Napisano Ponedeljak u 17:56 Ne silazi, 5200 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo je jako diskutabilno... ...neće kolegi smetati što mu držimo oglas visoko... Pre koji dan sam odslušao CycleWorld podcast o njemu (obožavam ih), i baš su pričali kolko je kontraverzan, i kolko je uvek bio tvrdoglav... Nekad baš i najbolja osobina. 137.000 motora je Buell do sad napravio, i ima konstantno razvoj.. Bori se. Drugačiji je. Ako išta, svetu trebaju i takvi, što idu svima uzqrac.. Npr. Ta ideja prednje kočnice.. Kolko ima smisla tolko i nema... Voleo bi da vidim proračun. Dva diska+dve čeljusti su teži, fakat, i to je cela njegova premisa oko smanjenja neovešene mase i osmeravanja sila na glavčinu koja se posle prenose na rub felne tj. gumu. TO je sve prednost tog sistema. Mane su bile višestruke. Prvo, izmestio je masu koja rotira na rub felne, i povećao žiro efekat, a mnogo gore, dugo su se patili sa formulacijama pločica i self-servo efektom, problem im je bio u kontroli trail braking-a, tj. u kontroli sile na kočenje pri tranziciji ulaska u krivinu.. Pri puštanju kočnice dešavalo im se da sila ne pada nego raste.. Odslušaj podcasts, ja pratim svaku epizodu, doduše ja jesam bolestan Dokazalo se i na trkama da taj princip sa prednjom kočnicom uopšte nije dobar. Ako se neko seća imali su jednu eskurziju u WSBK sa EBR 1190RX 2014. i 2015. godine. Najveći problem (pored finansija za tim, jer je tad Buell (a kad nije) bio u velikoj krizi) bile su upravo kočnice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4806 Napisano Ponedeljak u 18:12 motoras, 2609 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali za jednog prosečnog uličnog jahača, sasvim ok. I egzotično. Ko voli dobra prilika. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14610 Napisano Ponedeljak u 18:35 Ne silazi, 3182 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mašina iz Iron 1200 ? To mi je prvi HD što sam vozio, i bio jako zadovoljan kako ide i povlači. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15891 Napisano Ponedeljak u 22:34 Integrisan, 8250 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Ovo je jako diskutabilno... ...neće kolegi smetati što mu držimo oglas visoko... Pre koji dan sam odslušao CycleWorld podcast o njemu (obožavam ih), i baš su pričali kolko je kontraverzan, i kolko je uvek bio tvrdoglav... Nekad baš i najbolja osobina. 137.000 motora je Buell do sad napravio, i ima konstantno razvoj.. Bori se. Drugačiji je. Ako išta, svetu trebaju i takvi, što idu svima uzqrac.. Npr. Ta ideja prednje kočnice.. Kolko ima smisla tolko i nema... Voleo bi da vidim proračun. Dva diska+dve čeljusti su teži, fakat, i to je cela njegova premisa oko smanjenja neovešene mase i osmeravanja sila na glavčinu koja se posle prenose na rub felne tj. gumu. TO je sve prednost tog sistema. Mane su bile višestruke. Prvo, izmestio je masu koja rotira na rub felne, i povećao žiro efekat, a mnogo gore, dugo su se patili sa formulacijama pločica i self-servo efektom, problem im je bio u kontroli trail braking-a, tj. u kontroli sile na kočenje pri tranziciji ulaska u krivinu.. Pri puštanju kočnice dešavalo im se da sila ne pada nego raste.. Odslušaj podcasts, ja pratim svaku epizodu, doduše ja jesam bolestan Bandoglav čovek, terao svoje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2975 Napisano pre 23 sati Andragog, 5546 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ubiste oglas čoveku 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3700 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, opušteno, ovaj oglas i ovaj motor svakako ne zavisi od tuđeg mišljenja Ovo može da kupi samo i jedino jednako bandoglava budala kao što je i Erik Buell bio dok ih je pravio Promenio pre 12 sati član PremieRacing 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15891 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8250 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sme niko da te dira Da vam kažem da je to čovek koji ima istančan ukus za vozila koja se ne uklapaju u svakodnevnicu i siguran sam da onaj ko želi da ima nešto specifično, na pravom je oglasu. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3700 Napisano pre 11 sati Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi mogao da svratiš do NS pre nego predam Avantime, da ga pogledaš i provozaš po dogovoru. Mada, biće ti još bliže i kod mnoooogo veće budale, momak ima kolekciju čudnih francuza i sad im pravi garažu sa dizalicama i podnim grejanjem Otišao je u prave ruke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15891 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8250 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba zaista. Ne ode nigde ko monah živim isposnik. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3700 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan i u skladu sa temom...: Promenio pre 11 sati član PremieRacing 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6222 Napisano pre 11 sati Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav auto! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11620 Napisano pre 7 sati Hronični Motociklopata, 7751 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imao priliku da provozam XB12s Lightning, ne mogu da prežalim što nisam, jako zanimljiv motor, iako nisam fan Harlija, ali Buelli su skroz druga dimenzija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...