Scylla 4 Napisano Nedelja u 16:42 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem skuter iz kraljeva a zivim u beogradu, koliko me kosta taj prenos notar tablice itd? skuter je registrovan jos dosta dugo (125 kubika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8635 Napisano Nedelja u 16:52 -, 1878 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Oko 15.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1397 Napisano Nedelja u 17:59 Zainteresovan, 238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш налог на еуправи, можеш да провериш одмах, платиш тамо све осим нотара. Ја сам платио пре 3,4 године око 6,7000 пренос у агенцији, али нисам мењао таблице, контам да не би требало преко 10.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2193 Napisano Nedelja u 18:27 Drug član, 1376 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Tablice i saobracajna oko 4 hiljade. Porez zavisi od kubikaze, godista itd... Za 125 kubika kontam oko 2000 din okvirno. I notar ti je za overu oko 750-1000 din. Ugovor mozes sam da napravis , moze neko da ti napravi a moze i advokat da ti sastavi to je oko 1500 - 2500 din. I to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Nedelja u 18:40 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ima neki kalkulator na netu, kaze 970 din je prenos, a tablice su nove za motor na jednom sajtu 1500 na drugom 1800, a saobracajna negde pise 800 a negde 1500, a ugovor kod notara me casti covek sto mi prodaje skuter, znaci kad se sve spoji to je oko 3500-5000? jel ce mi trebati jos nesto sem ova tri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3020 Napisano Nedelja u 19:21 Drug član, 1365 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Lična karta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano Nedelja u 19:24 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vasa.93 je napisao: Lična karta. sta licna karta? pa imam to vec kod sebe i traje jos, ovaj gore napisao 15000 to mi zvucalo mnogo para nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3020 Napisano Nedelja u 19:25 Drug član, 1365 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa super ako imaš, onda si sve spremio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 4 Napisano pre 6 sati U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li cu morati da platim registraciju ponovo jer odjavljujemo tablice kraljevo i stavljam nove BG gde i zivim? nista mi nije jasno ne znam kome da se obratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3014 Napisano pre 5 sati Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne brt. Samo plaćaš prvo overu ugovora, pa porez na prenos (sad ide preko e uprave), ideš u MUP i predaš da zameniš saobraćajnu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 563 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 519 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Takođe troškovi nove saobraćajne i tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...