Влајко 2037 Napisano pre 12 sati Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, živke said: Ok, za početak, stavio sam Niš na mapu sa par lepih ruta Pa da nastavimo edit: Vlajko možda bolje da ova tema ne bude u Opštim temama: prvo tu ne može svako da piše (ko ima manje od 100 postova), a i nije vidljiva u pretragama spolja. Možda da admini prebace u neki bolji podforum ? Мото путеви - Србија - Google My Maps WWW.GOOGLE.COM Мото путеви - Србија Слажем се, треба да се пребаци. Питаћу неког од њих. п.с. одлична фора за видео снимке, додао сам онај што је @JevtaNS окачио горе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2037 Napisano pre 12 sati Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, živke said: Kako bi ste ocenili Sićevačku klisuru ? 4 ili 5 ? Od kako je napravljen AP, nema više toliko kolona i kamiona, rasterećena je. Asfalt odličan, 13 tunela, klisura je lepa. Ali dosta je brza deonica, vozi se preko 100 kmh lagano, pa mi to dođe kao minus, šta znam. Meni nekako nije deonica za koju bih rekao : mora da se izvozi. Звучи као 4/5. Ако сви возе брзо туда и то говори доста. А 4/5 је и даље одличан пут... п.с. хвала што си се укључио у овај пројекат. Када би свако макар написао оцену за деонице из његовог/њеног краја, где би нам крај био... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8561 Napisano pre 12 sati Drug član, 2904 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće, samo polako, ne može odmah. Odličan projekat. Što se Sićevačke tiče, i meni deluje kao četvorka. Ali naravno nije upisano u kamen, može da se promeni. Možemo da uvedemo sistem glasanja za takve situacije ovde u temi , samo uz pomoć reakcija. Tipa srce 5, upvote 4, recimo. Šta misliš da pišemo i oznaku državnog puta u imenu ? Recimo 427 Niška banja - Crvena reka ili Niška banja - Crvena reka [427] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2037 Napisano pre 11 sati Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, živke said: Ma biće, samo polako, ne može odmah. Odličan projekat. Što se Sićevačke tiče, i meni deluje kao četvorka. Ali naravno nije upisano u kamen, može da se promeni. Možemo da uvedemo sistem glasanja za takve situacije ovde u temi , samo uz pomoć reakcija. Tipa srce 5, upvote 4, recimo. Šta misliš da pišemo i oznaku državnog puta u imenu ? Recimo 427 Niška banja - Crvena reka ili Niška banja - Crvena reka [427] Не може да шкоди! Ево нека буде нешто између ова два предлога: [427] Нишка Бања - Црвена река. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2037 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan И ако није проблем, да куцамо ћирилицом поправићу ја досадашње уносе... Promenio pre 11 sati član Влајко Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8561 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 2904 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako kažeš ti si vođa projekta. Bez da ulazimo u polemiku latinica - ćirilica, meni jeste veće cimanje, navikao na latinicu, ali poštujem zahtev i mogu. Ali mi se čini da će to smanjiti broj ljudi koji upisuju / koriste. Pogotovo za kolege van Srbije kojima bi ova mapa verovatno bila dosta korisna. edit: doduše jes malo bezveze izgleda kad se meša, tek sad vidim, ja nisam ni obratio pažnju da je započeto ćirilicom, izvinjavam se Promenio pre 11 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8561 Napisano pre 11 sati Drug član, 2904 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ažururaću ja svoje unose kad stignem, da ne gubiš vreme. Nego imam još jedan predlog: U "Ažurirano: Decembar/2025" da se doda i nick onoga ko je ažurirao. Tipa: "Ažurirano: Decembar/2025/Vlajko" ili tako nešto. Tako znamo koga da cimamo ovde na temi ako se sa nečim ne slažemo, ili imamo dodatnih pitanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2037 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Пребацио сам ја на ћирилицу. Додуше, мислим да сам зезнуо линк или два који си ставио тамо јер сам наивно мислио да ако га додаш на дугме "add image or video" не треба да буде и у тексту али јебига, треба Замолићу те само тај линк или два да вратиш. Остало ОК. Извини. Promenio pre 10 sati član Влајко 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2010 Napisano pre 10 sati Drug član, 2964 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Влајко je napisao: Слажем се, треба да се пребаци. Питаћу неког од њих. п.с. одлична фора за видео снимке, додао сам онај што је @JevtaNS окачио горе Samo je video dodat na progešnu deonicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2037 Napisano pre 10 sati Никад не једи жути снег!, 867 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, JevtaNS said: Samo je video dodat na progešnu deonicu Значи багујем. Треба ми одмор! Средићу касније, хвала за инфо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...