Saša Jack 8066 Napisano pre 1 sat MotoDJIR.com, 1487 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan "Afrika to je moj bit..." Dino Dvornik I kako naslov kaže, a malo i da opišem detaljnije. Još na odlasku početkom ove godine na jug Afrike sam pomislio: Zašto ne otići na jug i voziti se na sever!" Sa juga Afrike, uz indijski okean, pored Kilimandžara preko Crvenog mora, arapske pustinje, Vavilona i turskih planina... Ima mnogo toga između, ali verujem da će biti opisano u mom putopisu koji je trenutno na zagrevanju, ali će uskoro i da krene. Već nekoliko meseci se pripremam za ovo putovanje, mentalno, fizički i najteže od svega, mnogo kompleksnom birokratijom. Treba da pređem 12 granica ili ako prevedem u zemlje i kilometre to bi zvučalo ovako: Južna Afrika Mozambik Malawi Tanzanija Kenija Etiopija Džibuti Saudijska Arabija Kuvajt Irak Turska Bugarska Srbija procenjeno oko 14000km i plan je da to pređem za 45 dana. Motocikl me čeka u Johanesburgu, Honda Africa Twin 2021. Polazak 10.1.2026. Beograd - Istanbul - Cape Town. Držite mi palčeve, poželite sreću ili bar u danima koji dolaze, napišite nešto lepo. Može i bezobrazno, samo nemoj te ono standardno: "Šta ti to treba, znaš ti gde ideš, mnogo je opasno..." To sve već znam. I volim kada putujem sam. U jednoj pesmi stih kaže: "Plašim se tolikog prostora, možda se negde zagube moje iluzije..." 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1686 Napisano pre 1 sat Drug član, 398 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 3 knjiga, svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...