Pedja Ča 1100 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 450 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze,pogledao sam dosta tema i foruma koje se bave ovim motorom,ali nisam nasao da je neko podelio iskustvo kakav je ovaj motor u svakodnevnoj upotrebi po gradu,obzirom na svoju velicinu,tezinu,gabarite...? Motor vozim pola - pola...grad,otvoreni put,a jos nisam u modu da kupim dva komada..mada i to mozda jednog dana... Cbf1000 koji sada vozim je bicikla...odlican u oba segmenta,ali u nekoj buducnosti naginjem ka vise putovanja i sve sto sam uzimao u razmatranje levo desno...RT mi je najzanimljivija opcija. Nisam visok...174cm...pa eto i taj podatak moze biti relevantan. Svako iskustvo mi je od znacaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano pre 1 sat U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja presao pre par meseci na RT. Pokretljivost vrhunska, lakse ga vozim nego NC, ali provlacenje je limitirano. Takodje, gde sam parkirao NC, RT ne moze u jedno 20% slucajeva.Vredno mi muke, necu se vracati na manji.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1100 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 450 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Rakhil je napisao: Ja presao pre par meseci na RT. Pokretljivost vrhunska, lakse ga vozim nego NC, ali provlacenje je limitirano. Takodje, gde sam parkirao NC, RT ne moze u jedno 20% slucajeva. Vredno mi muke, necu se vracati na manji. Sent from my SM-S908B using Tapatalk U sustini je okretan po gradu...to mi je na prvom mestu. Sto se tice parkiranja i provlacenja...trpicemo Svestan sam da je motor sirok i bez kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano pre 41 minuta U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sa koferima je apsurdan, frka mi da preticem bukvalno koliko ga prosiriSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...