kokot 672 Napisano Novembar 27, 2025 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan E dosao je i taj dan, kada je mogao Željko Obradović da napusti partizan mogu i ja moju teneru da stavim na oglase. Na prodaju: Yamaha XT1200Z Super Ténéré (2011) Kilometraža: 138.000 km Cena: 5500EUR Prodajem pouzdanog putnog partnera, Yamahu XT1200Z iz 2011. godine. Motor je kupljen sa 48.000 km, a danas ima 138.000 km - zajedno smo prešli 90.000 km kroz čak 18 zemalja širom Evrope i malo zasli u Afriku (Maroko). Motor je maksimalno pouzdan i nikada me nije ostavio na putu. Potreban je veliki servis tj. štelovanje ventila, čišćenje brizgaljki, svecice (provjeriti lamele) a ja dajem ulje i filtere uz motor, a sve ostalo je u dobrom i funkcionalnom stanju. Detalji: - Godište: 2011; - Kilometraža: 138.000 km; - Motor uredno održavan tokom celog korišćenja; - Registracija i dokumentacija uredni; - Skid Plate aftermarket (original ide sa motorom); - Roll barovi fabricki Yamahini (idu sa motorom); - Gume Mitas E07+ pola potrosene (tokom ove sezone stavljene); - Zasnite ulja zadnje kocnice; - Touratech nosac vizira, na kojem je montiran nosac za telefon; - Auspuh stavljen Delkevic (cuje se brutalno dobro) dok original ide uz motor; - Prsten za Oxford tank torbu ide sa motorom; - Prednji diskovi stavljni Brembo na pocetku sesone kao i Brembo plocice; - Top case Yamahin spao dva puta sa motora tokom offroud-a i polomljen je (ja ga nosim na motoru sa trakom da se ne otvori); - Bocni koferi prosli dosta puta, imaju malih ogrebotina; - Motor ima 2 ostecenja plastika (desna strana 2cm nalomljena plastika kod koljena - jbg krakat sam, i sa lijeve strane od mog prevrtanja na offroud-u); - Zadnji disk je eventualno Za Zamjenu; Spreman za nove ture uz minimalno ulaganje. Idealno za ljubitelje dugih putovanja i avantura, XT1200Z je poznat po udobnosti, pouzdanosti i snazi na svim terenima. Za sve dodatne informacije, slike ili dogovor — pišite. Motor ima svoju priču i voleo bih da nastavi da putuje sa nekim ko će ga ceniti. Trenutno je najjeftiniji na oglasima u ovoj kategoriji. Molim da mi pustite poruku na Viber jer nekad sam okupiran poslom i ne mogu odgovoriti na poruku, kasnije cu ja odgovoriti/pozvati. Tel: +381649410631 Yamaha xt1200z Super Tenere WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha xt1200z Super Tenere, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 138000 km, Beograd. Cena 5.500 € - Motori - Polovni Automobili 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 545 Napisano Novembar 27, 2025 Svrati ponekad, 317 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Koji je sledeci motor u planu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5807 Napisano Novembar 27, 2025 Drug član, 1241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da kažem da je odlična Tenera u pitanju, ali slike govore za sebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 672 Napisano Novembar 27, 2025 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Djeronimo said: Koji je sledeci motor u planu? Uh, to je pitanje od milion dolara. Imam 3 zelje koje motore isprobati: RT1200 (2014-2016 godiste jer se toliko protegnuti mogu) i djeluje narealnija opcija, Tracer 9ka (neko 2020 god ona sa spit ekranom), XR neko 2015-2016 god (tj. prva generacija) Ali sam trenutno u procesu premanja stana, tako da je budzet najbitnija stavka. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 672 Napisano Novembar 30, 2025 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 672 Napisano Decembar 16, 2025 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 672 Napisano Decembar 30, 2025 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan ^ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4023 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1861 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep motor i uživo u opšte taj model . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...