Bojan_Jgd 1613 Napisano pre 3 sati Drug član, 1292 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 .....i obavezno spuštanje pogrešne noge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1445 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, opasno i ako izbacis iz brzine slucajno, nekada je nepregledno pa iznenadi vozilo koje se spusta, a putanje cesto budu presiroke na izlasku. Prvom brzinom se generalno dosta tu vozi ako hoces brzo da prodjes. Mogao sam i ja zavrsiti na snimku u jednom momentu . Vozio sam brzo koliko sam mogao, puno motora pa bas zabavno prestizati. Zbog jakog nagiba iznenadio me wheelie na jednom izlasku dok jos nisam ispravio skroz motor, tocak mi je pao na zemlju pod nekim uglom od 45-60 stepeni, jedva sam ostao na motoru. Promenio pre 2 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9914 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 6605 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne biH smo gušili razno-razne teme, evo jedne "specijalizovane" za tu namenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21369 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6664 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vojvodjanske krivine volim ostale izbegavam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8335 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2830 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blackened said: Vozio sam brzo koliko sam mogao, puno motora pa bas zabavno prestizati. Zbog jakog nagiba iznenadio me wheelie na jednom izlasku dok jos nisam ispravio skroz motor, tocak mi je pao na zemlju pod nekim uglom od 45-60 stepeni, jedva sam ostao na motoru. Brate ti si pobedio, nema dalje ! Zamišljam kako na Stelviu sa svojom vernom cb500 voziš slalom između GSova koji se vuku uz brdo, i padaju kako proletiš pored njih! Na izlazu iz lakat krivine slučajno dižeš na zadnji dok si još u nagibu, ali nastavljaš istim tempom dok ovi nesretnici ostaju u oblaku dima i prašine u da se pitaju šta to bi ?!? Evo ja moram da priznam, nema druge: motori od 500 kubika su brži od GS1300 na krivudavom putu! (smanji ribu pobiću ceo autobus ) p.s: Gde su mladi tu je šala, nadam se da ne zameraš Promenio pre 1 sat član živke 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14282 Napisano pre 1 sat Drug član, 1827 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, alexanto je napisao: Da ne biH smo gušili razno-razne teme, evo jedne "specijalizovane" za tu namenu.. Ma džabe nova tema, nama je bilo slađe da gušimo u postojećoj! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2162 Napisano pre 45 minuta Drug član, 1487 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vi garant mislite da covek izmislja. Ja sam vozio sa njim( za njim ) nisam ni pokusavao da ga pratim da mi ne bi ljudi postavljali onu malu mermernu plocu pored puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2162 Napisano pre 42 minuta Drug član, 1487 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Struganje fuzasterima ️ Struganje cilindrima ️ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6270 Napisano pre 4 minuta Advanced Member, 2293 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh sebi da neću više. I sad ću pojesti govno jer... To što je Pera brži od Đoleta ili Mike nema veze samo sa time koje motore voze. Znanje, iskustvo, spremnost za rizikom od pada, povrede, kazne su često važniji. To što kolega @Blackened prestiže po Stelviu nipošto ne znači da je njegov motor brži i "pogodniji" za takav put. To prosto znači da on vozi brže od drugih. Umeće pre svega, možda odsustvo razmišljanja o saobraćajnim kaznama... Može da bude zbog sto razloga, ali do motora nije. Skoro ceo vek vozim motor od 500 kubika. Napravio sam i relativno mnogo kilometara sa različitim većim, jačim motorima. I prosto, situacije gde jači motor SA ISTIM VOZAČEM neće biti brži su na nivou statističke greške. Jedino što mi pada na pamet kao moguć scenario je karting staza koja je uzana i gde nema nijednog pravca između krivina. Takva deonica u javnom saobraćaju ne postoji. Vožnju van asfalta ne uzimam u razmatranje, to je drugi par opanaka. Dva motora iste mase i snage mogu davati potpuno drugačiji osećaj u vožnji, ulivati različit nivo sigurnosti. Ništa tu nije crno-belo. Sa jednim ćeš kroz krivinu opušteno proći sa 100 na sat, na drugom kroz istu krivinu ideš 80 uz osećaj nelagode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...