to crank 5835 Napisano pre 21 sati Integrisan, 13754 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... nisu ovo rezultati, ovo su vremena postignuta dok su testirali boktepitašta. Ako obratite pažnju na rubtike "prednja" i " zadnja" guma... videćete apsolutno NIŠTA! Jednačina bez poznatih. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2866 Napisano pre 21 sati Andragog, 5442 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan ˇ@rastkojokic Ja sam platio 2€ za test + uključuje sav video sadržaj koji postoji na motogp.com Mnogo para bre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6076 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 5131 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1971 Napisano pre 19 sati Drug član, 2752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Drugari... nisu ovo rezultati, ovo su vremena postignuta dok su testirali boktepitašta. Ako obratite pažnju na rubtike "prednja" i " zadnja" guma... videćete apsolutno NIŠTA! Jednačina bez poznatih.Na jednom od motora je cak bila neka superbajk guma x) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 4043 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 5127 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, BRACO said: Turčin ih podavi sa baklavama, kontam kad kvartararo pojede baklavu sa orasima neko bi mogao biti ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3382 Napisano pre 18 sati ODUSTO OD DIJETE, 2940 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi liči na pistaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5835 Napisano pre 5 sati Integrisan, 13754 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ZEMZEM said: Ovo mi liči na pistaće Možda al onda se ne rimuje sa Quartararo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5835 Napisano pre 5 sati Integrisan, 13754 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, rastkojokic said: Na jednom od motora je cak bila neka superbajk guma x) Da nije plav s brojem 7? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...