Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV7 GX

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ista misao mi je u glavi bila, mozda za nijansu veci

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 995 postova
  • Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Pola komponenti uzeto sa Stroma. Vizir, zadnja viljuska, auspuh, nosac kofera... Motor totalni promasaj za moj ukus. Jer ovo bi trebalo da naginje sport turing klasi, a Stromov agregat je za sve samo ne za sportsku voznju.

• Podržavam 1

• Drug član, 3094 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Koliko je kritika bilo na KLE zbog zadnje viljuske, evo i ovde ista

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
pre 8 minuta, Gile je napisao:

Pola komponenti uzeto sa Stroma. Vizir, zadnja viljuska, auspuh, nosac kofera... Motor totalni promasaj za moj ukus. Jer ovo bi trebalo da naginje sport turing klasi, a Stromov agregat je za sve samo ne za sportsku voznju.

Gile vizir nema veze sa Stromom. 

Zadnja viljuska, prednje vile, auspuh sve je sa SV650.

Nije Stromov agregat vec SV650. Slicno ali ne isto. SV je vise orijentisan na vise obrtaje, na drugom mestu je snaga i obrtni momenat. Drugacije su usisne bregaste, drugacija mapa, ignition timing.

Taj agregat je u Stromu malko pripitomljen da isporucuje snagu nize i moze itekako sportski da se vozi i da se vrti do besvesti. 

U sustini se dosta stvari pise po forumu, ne samo ovom nego i drugim a 80% vozaca nece ni ovo sto nudi uspeti da iskoristi i potera do limita. Samo se gleda je l ima usd vile i koliki je hod... Al ajde nek bude. Ja sam prosecan vozac, bitnija mi kilometraza, destinacija nego lap time.

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 4

• Drug član, 995 postova
  • Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

@Rider000 Samo pisem svoje zapazanje. Pre bih uzeo Versysa ili malog Tracera u toj klasi bas zbog agregata. Koliko god da je agregat drugacije mapiran, to moze da bude 15-20% razlike, ne vise. Vizir pase sraf na sraf, u to sam ubedjen. Ostale komponente samo drugacije nasminkane, inace isti koncept. Nisam odusevljen motorom, to je sve.

• Drug član, 1327 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Meni je SV mnogo zabavniji agregat nego versys 650. Ali opet stvar ukusa i stila voznje. Posle uljare 600 i 1200 i vodenjaka 750 to im je najbolji agregat koji su napravili. 

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x

U bijeloj varijanti sto na njega sjedi Slobo je savršen, bas ta bijela boja! Neko reče da neće biti dobar za dvoje, to treba sačekati i vidjeti, jer ako ne bude, veliki broj potencijalnih kupaca otpada.

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: xmax 300(+1 uskoro)

U poređenju sa vstrom 650, kraći za 11,5cm i razmak točkova manji 15cm….sic za suvozača kratko deluje, maleno. Meni je motor vizuelno prelep. Nema tu puno mesta za suvozača, tako da je vstrom650 zbog svog lepog komfora suvozača i te kako još u “igri”. Nadam se da grešim, al teško.

• Integrisan, 6563 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
9 hours ago, Rider000 said:

Gledam ram, viljusku, vile. U sustini srž SV650 u crossover/sport touring varijanti. Pojacane su kocnice sada cetvoro-klipne celjusti tokico. I sv i gx7 imaju hod napred 125mm, videcemo kako ce to u praksi ispasti. 

Bi-directional Quickshifter u standard opremi.

Bice da je to Tokico sa mog GSR/GSXR750 😁. Tako izgleda.

Svakako bolje od onih sa SVa.

• Zainteresovan, 205 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

Motor fino izgleda, ali sto se cene tice videcemo. Ako je za verovati raznim spekulacijama ovde u DK taj suzuki je skuplji od versysa za oko 1500 eura. Ovde su cene vece zbog danskog ludog poreza, tako da puna cena za versys 14.500€, a za suzuki sv7 gx oko 16.000€. Tako da bi dole bio jeftiniji. 

• Ne silazi, 6652 postova
  • Motocikl: konzerviran

Biće valjda info iz prve ruke. Pa onaj GT 1000 je prodavan za 13000..motorčina za sve pare...a SV je valjda (običan) bio oko 7500.

Toliko su naštancali tih motora da bi stvarno bio bezobrazluk da to i priđe cifri od 10000..

Tracer 7 (onaj što ga zovu GT) je 12000...ovo mora da bude manje.

• Sviđa mi se 2

Ma ne sme preći cenu Versysa, bez obzira sto je V twin skuplji u proizvodnji.

Nisu razvijali novi agregat, samo je sad euro 5+ sa 2 lamba sonde, trelis ram isti kao na SV, sediste, auspuh, viljuska, ogibljenje, mislim da je sve sa SV-a. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja