Nikola_S 23 Napisano pre 17 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Crna ptica crvene boje Prijavi odgovor kao problematičan Sportski pozdrav, kolege. Odlučio sam da pticu pojačam jednim centralnim koferom. Razmatram Givi V46 ili neku maxiu. Dobro bi mi došao savet pri izboru, a ako neko skučajno ima nešto da ponudi, nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 114 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sportski pozdrav, kolege. Odlučio sam da pticu pojačam jednim centralnim koferom. Razmatram Givi V46 ili neku maxiu. Dobro bi mi došao savet pri izboru, a ako neko skučajno ima nešto da ponudi, nek javi. Imaš u oglasima moju Maxiu 52 L u jako dobrom stanju. Inače u 46 staju dve kacige, u 52 staju dve kavige i ja sam uspevao fa dmotsđ dva oara rukavica i jaknu ..., čisto da znaš, ne znam šta ti je presudno ... 0638282122Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 23 Napisano pre 23 minuta U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Crna ptica crvene boje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, kolega. Ok je kofer. Brine me to što ima samo 1 ključ. Ne znam da li može da se napravi duplikat. A i ploču bih morao da dokupim. Opcija je otvorena. Javim ako se odlučim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...