Jump to content

Moto Zajednica

Nikola_S

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Pancevo
  • Motocikl
    Kawasaki ZZR 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nikola_S's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na pomoći. Uspeo sam da sredim, Unuce ga je napravio.
  2. Membrana sa šibrrom mi treba. Ne mora da bude nova.
  3. Pozdrav svima Kao što se može naslutiti iz naslova, imam problem da nađem membranu za karburator za Kawasaki ZZR600. Uglavnom, alternativa je da kupim komplet karburatore, a to mi nije baš idealno rešenje. Ako neko ima iskustva sa ovim problemom, molim vas pomagajte.
  4. Pozdrav svima, Vidim da je ova tema vec bila na tapetu, ali, eto primoran sam da je ponovo pokrenem. Kao sto se vidi iz naslova, trazim zadnji amortizer za ZZR 600, 95. god. Uzimajuci u obzir da je veoma tesko doci do istog, da li neko moze pouzdano da mi kaze koje su mi anternative? Poznanik mi je savetovao da uzem od Kawasaki 636 2003/4 god. Kaze da moze da se ugradi bez prepravke. Pogledao sam na internetu, i ne izgleda mi isto kao ovaj sa ZZR-a. Ako neko zna neki koristan savet, dobrog majstora ili servis ko moze to da zameni nek javi. Unapred hvala.
  5. Pozdrav svima. Potreban mi je regler za ZZR 600, 95. god. Ako neko ima, nek se javi. Takodje, treba mi informacija da li neko zna da li odgovara regler od nekog drugog modela? Hvala unaored.
  6. Da, da, u kontaktu smo. Pisi slobodno, iskombinovacemo se sigurno!
  7. Hvala na odgovoru. Ummmm, da ovaj sajt je zapravo veoma koristan Dobro ti stoji tvoja zujalica. Postujem to sto je vozis na svaler gas. Imam utisak da cu i ja biti takav, nisam bas lud za brzinom. Ako se bude ukazala prilika, mozemo se nekad videti.
  8. Zdravo svima. Ja sam Nikola, iz Panceva sam, imam 31 godinu i volim motore. Kao sto se moze zakljuciti iz naslova, planiram vrlo uskoro da uplivam u bajkerske vode. Trenutno sam u procesu polaganja za A kategoriju, ostalo mi je samo da polozim voznju (sl. nedelje), ostalo sam zavrsio. Videh da ovde ima dosta iskusnijih kolega, pa rekoh da se raspitam da li postoji neko ko bi mogao da mi da neki savet oko kupovine. Pogledao sam ceo youtube i procitao sve forume na ovu temu, ali ipak, ziva rec je nesto drugo. Odlucio sam da kupim motor, ali bukvalno nikakvog iskustva nemam. Do sada sam vozio samo Bandita 650 iz devedeset i neke (autoskola) i probao kineskog copera od drugara. Ni jedan od njih mi ne odgovara u potpunosti. Visok sam 1.85 i tezak nesto preko 0,1 tone, tako da bih se odlucio za nesto vece. Po izgledu i poziciji sedenja, a i na osnovu iskustava koje sam video da ljudi slicnih gabarita imaju, nekako mi se od mnogih izdvojila Kawa ZZR 500/600. Videh da je do skoro bio aktivan jedan oglas ovde na forumu, ali je covek odustao od prodaje. Ako neko ima vremena i volje da se vidi samnom da porazgovaramo i da pogledam po koji motor, cisto da znam sta mi odgovara. Drugacije je kad se na masinu sedne i pogleda uzivo nego gledati na ekranu. Unapred zahvalan, Nikola
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja