pronto 7066 Napisano Četvrtak u 07:44 Ne silazi, 6641 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Restauracija (ooozbiljna zajebancija) ili presa. Ja ne vidim nikakav drugi put. Ako si srećne ruke, tj. vlasnik..problem je moooožda u glavi... ...i zapamti dobro, sirotinja je i bogu teška, a put do pakla je popločan najboljim namerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano Četvrtak u 07:58 Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2025. at 9:57, Ponyexpress je napisao: Radio je ok,msm po izjavi majstora od koga sam pokupio,ali i prodavac je potvrdio,stim da je ovaj iz CH tj prigusena verzija,ali vidim da je skinuto,tj otvoren na full power! Kažeš da je prigušena verzija iz CH. Da li je možda problem sa CDI-jem, da nije i on "prigušen" ? Samo pitam, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 08:04 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, pronto je napisao: Restauracija (ooozbiljna zajebancija) ili presa. Ja ne vidim nikakav drugi put. Ako si srećne ruke, tj. vlasnik..problem je moooožda u glavi... ...i zapamti dobro, sirotinja je i bogu teška, a put do pakla je popločan najboljim namerama. Sve je tako naravno,ali malo drukcije mislim ja,mada dodje to na isto Zivot je prema nekom maceha,a prema nekom majka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 08:08 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Kažeš da je prigušena verzija iz CH. Da li je možda problem sa CDI-jem, da nije i on "prigušen" ? Samo pitam, ne znam... Da jeste prigusena,zato se vodi na 36kw,koliko sam se informisao na samom usisu ima plocicu koja sluzi za prigusenje!Nigde na stranim forumima mi nisu rekli za CDi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 704 Napisano Četvrtak u 08:17 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije je samo plocicom prigusena. Za kompresiju, pozajmi (kupi) merac, izmeri na hladan motor bez svecica, tu gde je niska sipaj malo ulja u cilindar pa izmeri opet. Ako se poveca do klipa/karike je ako ostane ista onda je problem u ventilima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 09:46 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Inace naleteo sam na oglas,od koga je zapravo kupljen motor,i to na forumu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2636 Napisano Četvrtak u 10:24 Drug član, 1220 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li pogrešno shvatio, ovo je baš taj motor iz oglasa koji se prodavao na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 10:35 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Zlatko LA je napisao: Jesam li pogrešno shvatio, ovo je baš taj motor iz oglasa koji se prodavao na forumu? Jeste to je bukvalno taj motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8061 Napisano Četvrtak u 11:05 Drug član, 2710 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh , opšte nisam povezao, baš bezveze. Gledao sam baš taj oglas kad ga je postavio @Lukac , i mislio se uh kako dobra prilika, šteta što nemam par hiljada da mi ne trebaju. Jer koliko sam shvatio sa foruma, Lukac je i sam mehaničar i stručnjak za te stare honde, plus stari i poznat forumaš, i to baš daje oglasu na težini, barem meni, u smislu smeo bih i bez gledanja da uzmem takav motor, na reč. Nadam se da će se razjasniti situacija. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2120 Napisano Četvrtak u 11:59 Drug član, 1322 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno razocarenje ako je taj motor od Lukaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 13:59 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, živke je napisao: Uh , opšte nisam povezao, baš bezveze. Gledao sam baš taj oglas kad ga je postavio @Lukac , i mislio se uh kako dobra prilika, šteta što nemam par hiljada da mi ne trebaju. Jer koliko sam shvatio sa foruma, Lukac je i sam mehaničar i stručnjak za te stare honde, plus stari i poznat forumaš, i to baš daje oglasu na težini, barem meni, u smislu smeo bih i bez gledanja da uzmem takav motor, na reč. Nadam se da će se razjasniti situacija. Upravo tako,tako je i kupac iz SU uleteo jer je dobio preporuku od jednog bajkera takodje iz Su da je covek skroz ok,i sto pise sve je sigurno tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 14:01 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zarkela je napisao: Ozbiljno razocarenje ako je taj motor od Lukaca. Nazalost jeste tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 14:09 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, JoeD je napisao: Najverovatnije je samo plocicom prigusena. Za kompresiju, pozajmi (kupi) merac, izmeri na hladan motor bez svecica, tu gde je niska sipaj malo ulja u cilindar pa izmeri opet. Ako se poveca do klipa/karike je ako ostane ista onda je problem u ventilima. To mi je posao(samo teretni),nikakav problem i alat je tu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 14:40 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sad me je pozvao moj dobar prijatelj MISA-PEI sa foruma i javio mi da me neko sa foruma pljuje zbog prodaje Honde Sevenfifty pa, sam usao u temu , procitao i evo mog komentara. Hondu sam prodao u julu mesecu, nekom liku iz Subotice za 2300e, sve je bilo po PS-u. Covek je dosao sa majstorom dugogodisnjim motociklistom i onda su skoro tri sata drkali , vozili, pregledali motor, pustali ga da radi u mestu, odradili papirologiju i oterali motor prikolicom. Taj vlasnik me je zvao pre mesec dana i javio da mu je motor kod nekog MAJSTORA iz Kanjize (nikad cuo za decka) i da mu je majstor nasao vise problema itd itd. Da skratim pricu motor je placen na Ricardu 900chf-970e i carina , porezi, prevoz ,amss, harac kriminalne grupe Bojovic je izaslo tacno 980e. Sad su dazbine za taj motor (posle poskupljenja ) oko 1200e. Motor je uzet od vlasnika, stajao dve godine i kad je stigao uradjeno sledece- odradjeni karburatori, razradjene kocnice, stavljen nov akumulator, sediste radio Masni (100e), popravljena vakuum slavina goriva , ispran rezervoar i uradjena higijena. Motor je fabricka boja, auspusi i lule ocuvane, prednji i zadnji amortizeri super itd. Motor je radio ko doxa, uostalom nek to potvrdi prvi kupac. Mene kao prodavca ne zanima sta ljudi posle rade sa motorom, mogu i da ga zapale sto se mene tice.Uostalom novi vlasnice vidim da gledas cene Sevenfifty preko, pa druze das 1500chf-(1630e) + 1200 dazbine + registracija pa ce te motor izaci oko 3000e. Inace motor ovako nije izgledao kad sam ga prodao evo stavljam jednu slikicu da se podsetimo, veliki pozz forumasima Promenio Četvrtak u 15:03 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 14:41 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 14:53 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Inace za ljude sa foruma koji vole da teoretisu i prave se pametni troskovi ovog motora su tacno 970e+980e dazbine+150 sediste , acuu 150e znaci moja mocna zarada je bila 200e celih. Pa gospodo kome se isplati nek radi meni vise ne.PS Ko ne zna ,Sevenfifty ima hidro podizace i to moze biti jedan od uzroka slabije kompresije, kad duze stoji, sto bi rekao moj burazer -sedi vozi to pa ce sve bolje da radi. Meni je ovo osmi Sevenfifty od 2005 i radio sam i generalnu prijatelju iz Indjije tako da sam vrlo dobro upoznat sa motorom. Promenio Četvrtak u 15:03 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8061 Napisano Četvrtak u 15:06 Drug član, 2710 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Lukac ja sam te i tagovao da bi video ovu temu. Takođe, koliko vidim - ove nema nikakvog pljuvanja niti bilo čega sličnog, ne znam odakle to. Čovek otvorio temu za sređivanje motora, kasnije se ispostavilo da je bio oglašen i na forumu ranije, ali se stanje sada i opis iz teme za prodaju ne poklapaju baš. Valjda forum i služi da se upoznamo, pomognemo, da imamo poverenje jedni u druge i zato sam i napisao da bi bilo lepo da se se situacija razjasni. Pozdrav. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 15:13 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Zato me i cudi cela prica jer nisam ja kolegi sa foruma prodao motor, vec moj kupac iz Subotice, inace to je bio jedan od dobrih primeraka, sto ljudi sto cudi, jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8061 Napisano Četvrtak u 15:17 Drug član, 2710 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sve je jasno posle ovog odgovora. Verovatno te čudi i kilometraža u amss uverenju 95 hiljada, a u tvom oglasu na forumu, za forumaše 65k km. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 15:21 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zarkela said: Ozbiljno razocarenje ako je taj motor od Lukaca. Nije od Lukaca, ja sam prodao ispravan izglancan motor, trunke dima na auspuhu nije bilo, radio i isao kao sat, ponavljam sta ko posle radi me ne intersuje sto ne kontaktirate i tog MAJSTORA koji je rasturio ispravan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 15:26 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP da ne piskaram ovde Promenio Četvrtak u 15:39 član Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 15:27 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe vise da se oglasavam sve sam objasnio , nadam se, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1469 Napisano Četvrtak u 15:40 onaj koji oblikuje, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, živke said: Ok, sve je jasno posle ovog odgovora. Verovatno te čudi i kilometraža u amss uverenju 95 hiljada, a u tvom oglasu na forumu, za forumaše 65k km. Imas PP, da ne piskaram ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 52 Napisano Četvrtak u 17:45 U prolazu, 32 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lukac je napisao: Sad me je pozvao moj dobar prijatelj MISA-PEI sa foruma i javio mi da me neko sa foruma pljuje zbog prodaje Honde Sevenfifty pa, sam usao u temu , procitao i evo mog komentara. Hondu sam prodao u julu mesecu, nekom liku iz Subotice za 2300e, sve je bilo po PS-u. Covek je dosao sa majstorom dugogodisnjim motociklistom i onda su skoro tri sata drkali , vozili, pregledali motor, pustali ga da radi u mestu, odradili papirologiju i oterali motor prikolicom. Taj vlasnik me je zvao pre mesec dana i javio da mu je motor kod nekog MAJSTORA iz Kanjize (nikad cuo za decka) i da mu je majstor nasao vise problema itd itd. Da skratim pricu motor je placen na Ricardu 900chf-970e i carina , porezi, prevoz ,amss, harac kriminalne grupe Bojovic je izaslo tacno 980e. Sad su dazbine za taj motor (posle poskupljenja ) oko 1200e. Motor je uzet od vlasnika, stajao dve godine i kad je stigao uradjeno sledece- odradjeni karburatori, razradjene kocnice, stavljen nov akumulator, sediste radio Masni (100e), popravljena vakuum slavina goriva , ispran rezervoar i uradjena higijena. Motor je fabricka boja, auspusi i lule ocuvane, prednji i zadnji amortizeri super itd. Motor je radio ko doxa, uostalom nek to potvrdi prvi kupac. Mene kao prodavca ne zanima sta ljudi posle rade sa motorom, mogu i da ga zapale sto se mene tice.Uostalom novi vlasnice vidim da gledas cene Sevenfifty preko, pa druze das 1500chf-(1630e) + 1200 dazbine + registracija pa ce te motor izaci oko 3000e. Inace motor ovako nije izgledao kad sam ga prodao evo stavljam jednu slikicu da se podsetimo, veliki pozz forumasima Vidi ovako,ovo mozemo nastaviti u nekoj drugoj temi,ukoliko naravno Admini dozvole,ali ovde se sprema samo jedan motocikl,kao sto i pise "Sam svoj majstor"! Ja bih te zamolio da zaobidjes ovu temu jer samo opravdanje citam sa tvoje strane! Nikakvo pljuvanje po tebi i tvojim radovima se ne desava i ponavljam ovde ni nece! I da samo toliko jos dozvoli,nije te zvao pre mesec dana,nego tacno 23.10.2025 u 9:33h prepodne i razgovor je trajao 13min! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2343 Napisano Četvrtak u 17:45 Drug član, 1385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno piši ovde, forum i sluzi za te stvari kad si vec motor ovde oglasavao. Imam i ja jedan motor ovde na oglasima, ali to je Moj motor,i sve je u skladu sa propisima. Imam takodje i jedan koji je cista komercijala, uvoz, Ricardo, ista sema kao taj tvoj, iako je kako lep i dobar ali nije za forumsku prodaju, ovde se prodaju samo naše stvari/motori itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...