jazznrolla 7 Napisano juče u 00:16 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: NS, BG, NI Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ljudi. Tranzicija u porodičnog čoveka me je navela da prodam svoj Hornet pre 3-4 godine, a sad bih se vratio na motor, i uvezao sebi neki od sledećih. Dopao mi se primarno Kawasaki Zephyr 550. Meni najlepši standard bajk, 4 cilindra, ne mnogo teži od Horneta (što mi je kao vozaču pero-lake kategorije bitno). Ipak, to je duplo manje konja od Horneta, 50 spram 100, a registracija košta isto. A možda je za moj nezahtevni stil vožnje 50 konja dovoljno, i tu nastupa dilema. Da li umesto Zefira, možda, uzeti malo teži ali popularniji (i za održavanje verovatno prijemčiviji) Kawasaki ER-5 koji isto ima 50ks a registracija je u kategoriji do 500 kubika, ili pak Suzuki Bandit 400 koji ima i kog "konja" više sa svojih 4 cilindra (što lično preferiram), registraciju kao ER-5, mada izgleda manje klasično od prva dva, i kažu da je za malo žustriju vožnju pre nego za moj plan da se vozam lagano po lokalu, po Fruškoj gori pokojim vikendom, i da spičim po autoputu kad zatreba. Voleo bih da čujem šta biste vi na mom mestu izabrali. Pozdrav, Nikola Promenio juče u 00:19 član jazznrolla 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 282 Napisano juče u 13:31 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan ER 5 definitivno- komercijala, delovi, odrzavanje. Bandit 400 redak model u odnosu na er 5, zephir stariji i isto tako. Mozes da ubacis i CB 500 hondu, posle horneta bi ti sigurno legla...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 322 Napisano juče u 18:42 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER 5 je za par kg lakši od Zephyr-a 550. Ja sam imao istu trilemu i kupio sam ER 5 jer je jeftiniji za održavanje i mnogo je lakše naći delove. Jedino što mi fali zvuk 4 cilindra sve ostalo mi je super na tom motociklu. Bandit 400 je najlakši tu i vrv najagresivniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13574 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3070 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Od nabrojanih imao sam ER 5 i bio prezadovoljan sa njim. Lagan kao bicikla, siguran, prost za održavanje. Pravio sam i po 700 km u danu, opušteno... Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 883 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Er5 bi bio moj izbor u ovoj grupi...ali bih i pridodao cb500. Bandit 400 bih odbacio kao opciju...mislim da imaju problem sa odrzavanjem...redak moror. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...