Alekre 16475 Napisano juče u 03:29 Integrisan, 8417 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Polovnjaci šanse nema da pojeftine. Ni automobili ni motocikli. Ruke i delovi su mnogo poskupeli. Ja često dobijam komplimente za motor. Da bi on izgledao kako izgleda mehanički/estetski pred ovu sezonu ode skoro 800 evra ulaganja ako ne i više. Cene uvoze takođe, država non stop diže takse i namete. Transport, kurs franka, sve je to skočilo osetno. To su sve troškovi koji neće da pojeftine. Mogu samo da rastu još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23140 Napisano juče u 03:52 (promenjeno) Integrisan, 7421 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sanjao sam nocas da sam isprobavao KLE i MT i svideo mi se KLE E sad ne bi san bio san da nije neka glupost- 450MT je imao kabinu Promenio juče u 04:44 član Motorcyclist 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1813 Napisano juče u 08:05 Drug član, 1410 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nosač zadnjeg kofera za KLE....cijena sitnica....330 evropskih nam jedinica. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7129 Napisano pre 23 sati Advanced Member, 2438 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Sanjao sam nocas da sam isprobavao KLE i MT i svideo mi se KLE E sad ne bi san bio san da nije neka glupost- 450MT je imao kabinu Zato ti se nije ni svideo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2450 Napisano pre 21 sati Drug član, 1052 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23140 Napisano pre 21 sati Integrisan, 7421 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Gile said: Ovako nesto? Kako znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10434 Napisano pre 21 sati BJB Maxi Scooter Club, 6716 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš ti to, ovo dobro izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 211 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 96 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan adv tuk tuk Promenio pre 21 sati član Skandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3140 Napisano pre 20 sati Andragog, 5679 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sklanjaj ovu sliku ili je autorizuj, sad će kinezi da ukradu patent za minut 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1765 Napisano pre 19 sati prisutan, 1320 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo dužno poštovanje Japancima ,I Europljanima, zahvalan sam Kinezima što su im malo potresli kosti, i pa su EU i JAP. onda izbacili gomilu modela novih, ili starih-novih u klasi koju su zaboravili, a Kinezi vidjeli svoju šansu i napali tu klasu, srednju, i nižu srednju sa naglaskom i na adventure!! A i kako bih ja ikad kupio nov motor da nije Kineza!?! Kako!!?? Što se tiče budućnosti.. trebat će im desetak godina da razviju mrežu servisa, da dignu pouzdanost i kvalitet, ili da ga dokažu.. E šta će onda biti.. pa neće više baš tako jeftini biti.. Pipkao sam i zagledao gomilu motocikala srednje klase.. Nije to više kao nekad, kad ti vidiš da je taster bulet proof, i da će trajati 30 godina , i da se neće ni oguliti!! Tu su oni svi negdje, reciklaža, štednja, smanjenje troškova i usrane EKO norme.. Kinezi za pola,ili stepenicu ispod. I ne pričam o visokim klasama, i GS-u, itd, itd.. Kao što rekoh ima nas par koji smo bili dovoljno ludi ili hrabri pa pazarili svjesno, šta će biti, vi ćete prvi saznati.. Ovo gore za Kineze važi, jedino u slučaju da se Ameri i EU ne popišmane i ne krenu da napadnu Kinu.. (onda ćemo ih dobiti još jeftinije!! ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23140 Napisano pre 18 sati Integrisan, 7421 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3140 Napisano pre 17 sati Andragog, 5679 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Točkovi i zadnja viljuška od starog tipa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...