dvlns 15548 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 6245 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene Alex podseca na Borkovica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1347 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Ne silazi, 5727 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, to crank said: Da se razumemo, meni nečija želja da se dokopa sprave s kojom bi mogao da parira Marquez-u ne smeta, naprotiv. Način na koji Bagnaia to radi mi je jadan. Izvrće celu stvar tako da ispada da postoji neki problem sa GP25... Nek ga daju A. Marquezu da vidimo da li ima problem. Nešto sam onda premetnuo, koliko znam, cijela sezona mu je prošla , a da nije uspio da se prilagodi na 25-icu. i to je bila njegova tema, što ne može da se sastavi sa motorom , sa kojim Markez hara. Nešto nisam našao negdje da je problem u motoru, nego da On ima problem da radi ono šta je radio sa 24-om. 1 hour ago, easy naked said: Ljudi Aleks ima sezonu kakvu Banjaja, a i mnogi drugi šampioni i nešampioni ni u najludjim snovima ne mogu da sanjaju KOLORIZOVANO. Da li možeš da uporediš Banjajinu prošlu sezonu na tom GP24, pa da je kolorizuješ sa Alexovom ovogodišnjom ? Evo , ne budem lenj. Ali u pravu ste. Promenio pre 8 sati član mixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 466 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 441 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh isto da pitam, baš teške reči. Čovek vozi rekreativno celu sezonu, ne bori se ni za šta, nije ni jednom probao da uđe u neki duel sa bratom za pobedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2815 Napisano pre 6 sati Andragog, 5385 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi vremena kruga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1206 Napisano pre 5 sati Drug član, 2714 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mixa said: Nešto sam onda premetnuo, koliko znam, cijela sezona mu je prošla , a da nije uspio da se prilagodi na 25-icu. i to je bila njegova tema, što ne može da se sastavi sa motorom , sa kojim Markez hara. Nešto nisam našao negdje da je problem u motoru, nego da On ima problem da radi ono šta je radio sa 24-om. Da li možeš da uporediš Banjajinu prošlu sezonu na tom GP24, pa da je kolorizuješ sa Alexovom ovogodišnjom ? Evo , ne budem lenj. Ali u pravu ste. Mogu i kolorizovano i crno belo. Kolorizovano - apsolutno je sahranio sve sem bate. Crno-belo - pogledaj Banjajine rezultate sprinta iz 2024. I da, na godinu dana starijem satelitskom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1206 Napisano pre 5 sati Drug član, 2714 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nuk said: Htedoh isto da pitam, baš teške reči. Čovek vozi rekreativno celu sezonu, ne bori se ni za šta, nije ni jednom probao da uđe u neki duel sa bratom za pobedu Pobrkao si nešto, Banjaja ima sestru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 246 Napisano pre 10 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno lepe vesti za Dettwiler-a Vise puta mu je stalo srce na stazi, dobro je da se izvukao. Svaka cast medicinskoj ekipi, sprecili su da dodje do jos jedne tragedije Promenio pre 10 minuta član Mali Ika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 466 Napisano pre 9 minuta Zainteresovan, 441 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepe vesti, šta ti je mladost. Dug je put oporavka al najgore je prošlo kako deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...