Djole Rs 303 Napisano Octobar 23, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Triumph Tiger 1200 XCA 2019. godina, XCA– najbogatije u liniji, sa kompletnom opremom namenjenom za avanture na asfaltu i van njega. - Odradjen veliki I mali servis ( promenjen lanac, klizači, španeri, Ulje, filteri, svećice, kardan podmazan..) - Gume su nove Michellin Road 6 - Celokupan LED sistem - TFT displej - Keyless paljenje - 6 modova vožnje - Abs i kontrola proklizavanja - Semi-active suspension - Hill Hold control - Quickshifter - Grejači ručica i sedišta - Elektro podesiv vizir - Crash bar - Arrow Auspuh - Alu Šuspleh Komplet servisna istorija, bukvalno bez ulaganja. Ko dodje da pogleda kupuje, moguća je mala korekcija. 87.300km 11.300 evropljana. Cena je ja mislim i više nego korektna za to godište i kilometražu. Sve što je odrađeno sam radio ja, i imam račune za sve delove koje sam poručio iz UK. Motor je stvarno dobar i niko ko ga je video ne bi rekao da ima tu kilometražu. Promenio Octobar 23, 2025 član Djole Rs 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 303 Napisano Octobar 29, 2025 Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan 10800, zimska cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 303 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da pise GS sa strane do sad bi se već prodao. Triumph nije popularan kod nas, pre bi kupili GS sa vraćenom kilometražom. Ukoliko neko razmislja, napraviću finu cenu. Motor je stvarno kao nov. Samo da se registruje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9576 Napisano Februar 10 Drug član, 1942 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je do mene ali ja više ne vidim slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5881 Napisano Februar 10 Drug član, 1254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Tu su slike i dalje. Da mi je 11.500e viška, pa da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1020 Napisano Februar 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Bile su pre sat vremena vidljive, sad ih nema. Tj. ovo se vidi sad, bar kod mene. Promenio Februar 10 član Robi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 303 Napisano Februar 10 Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim, nesto baguje. Koga zanima saljem na viber. Whatsapp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 303 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Triumph Tiger 1200 XCA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph Tiger 1200 XCA, 2019. godište, Touring, vozilo prešlo 87000 km, Jagodina. Cena 11.000 € - Motori - Polovni Automobili Evo oglasa na PA pošto sad ni ja ne vidim fotografije. Može i po neka zamena. Moja ili vaša doplata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...