draki 3102 Napisano Octobar 8 Vozac A kategorije :D, 1030 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Мотористи из Бијељине, Угљевика и Јање окупљени у идеји стварања заједничког догађаја позивају све мотористе на традиционално дружење поводом формалног затварања мото сезоне. Искрен да будем, ранијих година нисам био у могућности да им се придружим а како се ове године отвара могућност ријешио сам да подијелим ову тему са вама, члановима форума, као мали допринос догађају. Идеја је феноменална, а фотографије из претходних година показују да је организација на врхуском нивоу и да вриједи бити дио оваквог догађаја. Ето, ко год буде у могућности нека крене пут Бијељине, вјерујем да се неће покајати. И да, замолио бих колеге који возе цијеле године да не коментаришу како сезона није готова, како ово како оно. Први ја не возим у позној јесени и зими (осим кад је Дедамразијада или ако баш уграбим вријеме кад су температуре око или преко 15 степени). 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2319 Napisano Petak u 15:38 Zainteresovan, 824 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Stižemo. Lagano i na vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2319 Napisano Subota u 15:48 Zainteresovan, 824 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo glasova iz auspuha a samo jedna duša... Bajkerska. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3102 Napisano pre 18 sati Vozac A kategorije :D, 1030 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Заправо, ова идеја ми се скроз свидјела. Нарочито због чињенице да су учесници овог мото догађаја скупили већу количину новца која ће бити поклоњена оцу Богдану Стјепановићу, коме је новац потребан за трансплатацију јетре. Мој пут до Бијељине био је савршен до доласка у непосредну близину граничног прелаза "Павловића мост", а онда је пала киша На сву срећу била је слаба и кратког временског интервала. 6.45 Паковање пред покрет Долазак у родни град Окупљање код Паје у кафићу Прилично велики број моториста окупио се код Паје у кафићу у Бијељинском насељу "Интергај". Били су гости из Шапца, Горњег Милановца, Брчког (вјероватно и из других градова али нисам или видио или упамтио). Била је ово идеална прилика да попричам са мени драгим људима које, нажалост, ријетко виђам јер ријетко и долазим у Бијељину и вожње правим далеко од исте. Иако је било тмурно вријеме расположење је било на завидном нивоу. После обраћања једног од организатора направили смо колону и кренули ка првој станици, Љељенчи. Тамо су нас чекали чланови МК Духови. Са браћом из МК Зум Рајдерс (Zoom Riders) Миљан (председник горе поменутог клуба, иначе мој добар пријатељ али стварно) Полазак на заједничку вожњу Долазак у Љељенчу пробудио је у мени осјећај среће и задовољства. За оне који не знају, у том клубу сам провео дивних 6 година. Носећи боје МК Духови прошао сам хиљаде километра, упознао велики број моториста и много њих угостио како на мото сусретима тако и у својој кући. У именицима многи пријатеља ја сам и дан данас уписан као Драки Љељенча. Посебно сам био срећан када сам у клупским просторијама видио да и даље стоје фотографије на којима се и ја налазим. Било је то дивно вријеме дружења. Срећан сам што клуб сада воде локални момци и дјевојке и исрено се надам да ћу их следеће године посјетити када буду организовали мото сусрет. Испред клупских просторија МК Духови Љељенча Фотографија из 2008. године, полазак на мото сусрет у Бањи Ковиљачи Након што смо се освјежили кренули смо пут Угљевика а потом и Јање. Циљ ових пауза је био да у свим мјестима још једном прославимо успјешну сезону и најавимо следећу у којој нас чека велики број километара. @yubilly Некада активан члан ове зајединце Јесте да има 21 годину али ради као да је јуче изашао из фабрике, мој Стром а не ја Заједничку вожњу завршили смо у Бијељинском насељу "Титов гај" гдје су Зумовци направили послужње у виду много добрих роштиљских кобасица и велике количине пића. Домаћински, нема шта Сав срећан што сам био дио ове манифестације и пуног стомака кренуо сам пут Београда. Волио бих да и следеће године уграбим вријеме и поново дођем на овакво дружење. И да, волио бих да једног дана ова група феноменалних моториста оде корак даље и организује велики мото сусрет у мом родном граду. Вјерујем да би то био пун погодак јер је мало тужно да Бијељина, која је и прије 30 година била мото центар, нема мото сусрет (изузев оног у Љељенчи и Батковићу). До неке наредне вожње 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13500 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3057 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, Draki ! Jedne godine sam bio na moto skupu u Ljeljenči, kod MK Duhova. Doduše, u prolazu, na putu za Kostajnicu, gde sam opet zahvaljujući tebi otišao prvi put kod Zdravka i Ane, i ostalih članova MC Duhovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...