nuk 464 Napisano Octobar 17 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Džim Džarmuš je napisao: @brankoXM Stekao sam utisak da se strom lako prodaje kao polovan,ako ti ne legne prodaj ,zameni..S'njim ces se najmanje zeznuti ako vam veza ne bude funkcionisala. Baš takvih koliko hoćeš u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3740 Napisano Octobar 17 Drug član, 1799 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Znači i njega poljuljali Kinezi ili kao BMW mnogo narod kupuje pa mnogo i prodaje po oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 881 Napisano Octobar 18 MK SO Zandarmerije, 725 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nama bolje kao kupcima,samo nek se ljuljaju. da sad ne ulazimo u pricu japan kina, secam se kad je bila ona navala baotiana,sprintova i ostalih 50 ccm kineza, bilo dzabe,svi vozili, nema ko nije prodavao, bilo ih na prodaju ispred prodavnica, robnih kuca, prodavnica auto delova,marketa... nestadose bez traga.po negde se pojavi po neki raspao izgoreo na suncu i rascvetalih plastika. dobro ovi sada su bolji,ali i skuplji. bilo kako bilo,briga nas,za nas bolje. povecavaju konkurenciju i to je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 39 Napisano Octobar 18 U prolazu, 68 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednog takvog, nije izgoreo na suncu , sprint exactly, najviše je bilo i onih sprint basic, pa max itd. mislim da je u Rodi 2013 kupljen. Nego, koju boju Stroma biraš? Ako ti nije bitno nov, sada je i lepa ponuda polovih. Ja kada sam kupovao početkom godine bio je slab izbor pa se odlučih za novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 881 Napisano Octobar 18 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 725 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan boju cu morati uzivo, ali svidja mi se ovako nesto na slici. kad smo cec kod kupovine,da li se isplati uzeti odmah crash bar,,gornji kofer,bocne kofere,nosace bocnih.... ili to kasnije traziti posebno. moze li sta da se ustedi a da nije nesto sitno ? mada ovo nije xt,ima alu felne. Promenio Octobar 18 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2045 Napisano Octobar 18 Drug član, 1388 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXMbrankoX Razlika je 20tak eur. Uzmes odmah kod Atile(ako kod njega uzimas motor) da ti montira i givi crash barove i teras kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1541 Napisano Octobar 18 Drug član, 1259 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam gledao sve te varijante sa kupovinom sa i bez pa kupovinom naknadno, delovalo mi je manje bolno da sve kupujem posle polako. Ali kada se stavi na papir....to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 890 Napisano Subota u 18:59 Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 10. 2025. at 9:34, Gajo Sevojno je napisao: Jos na lose ogibljenje kad se pritisak u gumama promasi..mnogi voze zadnja 2.9 prednja 2.5. Totalno pogrešno osim ako nije motor od 300kg i 2 osobe na njemu.. Brate,a kako treba (ja sam sa tim pritiscima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7680 Napisano Subota u 20:53 Drug član, 2188 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravi odmah da uzmes centralni stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2157 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 1490 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, pedjazz je napisao: Brate,a kako treba (ja sam sa tim pritiscima) Evo moje iskustvo sa gsxs 1000 , motor 200kg, ja onako gabaritan vozač, sa opremom oko 110kg. Vozim na gumama pireli diablo rosso 3 vec zadnjih desetak godina. Ogibljenje naštelovano na moju težinu za upotrebu na stazi. Za ulicu sva podesavanja samo pomerim za 3 klika u nazad. Znaci malo mekše. Gume pumpam 2.2 na hladno prednja, 2.4 hladno zadnja za voznju na ulici. Znaĉi drži kao da je zalepljen. Za stazu su potpuno druga podesavanja ali to nije ni tema. Promenio pre 20 sati član Gajo Sevojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 890 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gajo Sevojno je napisao: Evo moje iskustvo sa gsxs 1000 , motor 200kg, ja onako gabaritan vozač, sa opremom oko 110kg. Vozim na gumama pireli diablo rosso 3 vec zadnjih desetak godina. Ogibljenje naštelovano na moju težinu za upotrebu na stazi. Za ulicu sva podesavanja samo pomerim za 3 klika u nazad. Znaci malo mekše. Gume pumpam 2.2 na hladno prednja, 2.4 hladno zadnja za voznju na ulici. Znaĉi drži kao da je zalepljen. Za stazu su potpuno druga podesavanja ali to nije ni tema. To znaci ako se gume drze malo ispod ovih "standardnih" pritisaka prijanjanje bi trebalo da je bolje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2157 Napisano pre 12 sati Drug član, 1490 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, pedjazz je napisao: To znaci ako se gume drze malo ispod ovih "standardnih" pritisaka prijanjanje bi trebalo da je bolje?? Meni radi. Moras sam da nadjes sta najbolje radi na tvom motoru i stilu voznje. Ali rekao bih da su svakako ovi standardni pritisci previše za solo vozača i za motor srednje težine. Kod velikih i teških motora ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 890 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 398 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Meni radi. Moras sam da nadjes sta najbolje radi na tvom motoru i stilu voznje. Ali rekao bih da su svakako ovi standardni pritisci previše za solo vozača i za motor srednje težine. Kod velikih i teških motora ok. Moram otici kod nekog ko ume ogibljenje stelovati da mi to pogleda na motoru...ja se u to ne razumem...al sam srednje kilaze te verovatno mi je postojece blizu odgovarajuceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...