BRACO 3601 Napisano Ponedeljak u 12:02 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5800 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Jašim je napisao: Javio sam Nilu da nekad baci oko na forum. Sve će mu se razbistriti 120.741 Aufrufe · 1.627 Reaktionen | Neil Hodgson breaks down the... WWW.FACEBOOK.COM Neil Hodgson breaks down the incident between Marc Marquez and Marco Bezzecchi frame-by-frame #MotoGP | #IndonesianGP. Koliko prdoklačenja a mogao je sve staviti u jednu rečenicu On 5. 10. 2025. at 14:01, BRACO je napisao: Bez brži ali nedovoljno da prođe a prebrz da zaustavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3507 Napisano Ponedeljak u 12:03 Drug član, 1482 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3507 Napisano Ponedeljak u 12:31 Drug član, 1482 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan carski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11367 Napisano Ponedeljak u 12:51 Hronični Motociklopata, 7661 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Desmo je napisao: Kontam da je već gomilu puta dislocirao rame pa zna kako da ga odma vrati na mesto, jbg krvavi su ti njihovi milioni, al bukvalno, a ne kao fudbalerčići i ostali... Rossista sam, ali rispekt za #93 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8106 Napisano Ponedeljak u 15:04 Drug član, 2252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna analiza .. https://www.instagram.com/reel/DPeHI5TjKnj/?igsh=MXFrbG9rbzQxdDU4bg== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 18900 Napisano Ponedeljak u 16:35 Ne silazi, 1312 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au, ne znam da li sam minut izdržao ovu analizu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 446 Napisano Ponedeljak u 17:32 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ušo vido izašo što se kaže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 386 Napisano Ponedeljak u 17:44 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ja 2 sec. I out. @Desmo Ovo je stari snimak, od pre 2-3 god. Zvanično propušta AUS i MAL. Neće biti operacije, čekaju da zaraste (imobilisano). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11367 Napisano Ponedeljak u 18:03 Hronični Motociklopata, 7661 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pametan (a jeste) odsedeće ostatak sezone, nema razloga da dalje vozi kad je svakako već uzeo titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15538 Napisano Ponedeljak u 18:57 Ne silazi, 6239 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Fireblader said: Ja 2 sec. I out. @Desmo Ovo je stari snimak, od pre 2-3 god. Zvanično propušta AUS i MAL. Neće biti operacije, čekaju da zaraste (imobilisano). Ne mere biti stari snimak u Lenovo Ducati-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2763 Napisano Ponedeljak u 19:12 Andragog, 5331 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dva minuta i rekao je 3-4 puta, ovoje moje viđenje, paaaaaaa kaži višeeeee, ne dočekah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 386 Napisano Ponedeljak u 19:13 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ne taj, ovaj drugi sa džukelom. Izasao mi sinoc, reko kad pre stigao u Španiju, kad ono stari snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 386 Napisano Ponedeljak u 19:35 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Ako je pametan (a jeste) odsedeće ostatak sezone, nema razloga da dalje vozi kad je svakako već uzeo titulu. Da je pametan isfenjerašio bi još jednu sezonu na Hondi za 20 milki. Da je još pametniji fenjerašio bi još dve za 100 milki, lagano u borbi sa Savadorijem, ovaj Čantrom za predposlednje mesto. Ali nije jbg. Eto njega časom nazad čim malo zaceli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11367 Napisano Ponedeljak u 20:28 Hronični Motociklopata, 7661 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ima on love u slamarici za 3 života, ne zanima njega lova, samo titula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8106 Napisano Ponedeljak u 20:31 (promenjeno) Drug član, 2252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Ako je pametan (a jeste) odsedeće ostatak sezone, nema razloga da dalje vozi kad je svakako već uzeo titulu. Pa ne funkcionise to bas tako... Malo se i ne pita samo on dal ce da vozi ili ne... Eee kad bi tako islo... A drugo ..iz istog razloga mozes da se pitas zasto Djokovic jos uvek udara loptice ? Ima love za 6 generacija narednih... Nisu tu vise ni pare u pitanju .sad se jure i brojke ,i rekordi , i istorija i sve Promenio Ponedeljak u 20:32 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3507 Napisano Ponedeljak u 20:44 Drug član, 1482 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan @Fireblader koliko su ga puta otvarali pitanje je da li je ostao jedan čitav navoj u njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6582 Napisano Ponedeljak u 22:37 Drug član, 2831 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Kompletna analiza .. https://www.instagram.com/reel/DPeHI5TjKnj/?igsh=MXFrbG9rbzQxdDU4bg== Zasto sam ja sad potrosio 30 sekundi? Pre 1 sat, Desmo je napisao: @Fireblader koliko su ga puta otvarali pitanje je da li je ostao jedan čitav navoj u njemu Mislim da su vec ceo set helicoila potrosili na njega. Sledece je tecni metal, pa dok izdrzi. Salu na stranu, ozbiiiljne povrede koje bi iole normalnog coveka ubogaljile. Bas sam se smorio, iako nisam njegov fan. I onaj hebeni hupster od sljunka, lansirao ih je obojcu kao pracku, da je u ravni, siguran sam da bi bilo mnogo bezazlenije. Neverovatno mi je da je to tako namesteno... Pre 2 sati, Fireblader je napisao: Da je pametan isfenjerašio bi još jednu sezonu na Hondi za 20 milki. Da je još pametniji fenjerašio bi još dve za 100 milki, lagano u borbi sa Savadorijem, ovaj Čantrom za predposlednje mesto. Ali nije jbg. Eto njega časom nazad čim malo zaceli. Fora je sto da razmislja tako (racionalno kao mi obicni smrtnici) verovatno nikada ne bi dostigao uspeh koji je dostigao. Mislim da ti ljudi imaju mind set (ne znam prevod na srpski, hbg) koji mi ne mozemo da shvatimo uopste. Kao predatori! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 103 Napisano Ponedeljak u 23:30 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan ментални склоп кажемо ми у Србији. Тек сад видим како је Фернандез оборио Муњоза и проузроковао лом ноге. Ко хоће да погледа TNT Sports Bikes (@tntsportsbikes) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,291 likes, 38 comments - tntsportsbikes on October 6, 2025: "The move that brought out... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1331 Napisano Utorak u 06:18 Ne silazi, 5704 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Disko Nindža said: Kontam da je već gomilu puta dislocirao rame pa zna kako da ga odma vrati na mesto, jbg krvavi su ti njihovi milioni, al bukvalno, a ne kao fudbalerčići i ostali... Rossista sam, ali rispekt za #93 Priličan broj ljudi koji imaju problem sa ramenom, su izverzirani da ga vrate nazad. Nije lako, ali je jednostavnije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 103 Napisano Utorak u 06:25 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Потврђујем, гледао више пута уживо како се враћа раме док сам играо фудбал Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1199 Napisano Utorak u 08:07 Drug član, 2704 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, realnost said: ментални склоп кажемо ми у Србији. Тек сад видим како је Фернандез оборио Муњоза и проузроковао лом ноге. Ко хоће да погледа TNT Sports Bikes (@tntsportsbikes) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,291 likes, 38 comments - tntsportsbikes on October 6, 2025: "The move that brought out... Nisam ni provalio u prenosu da je noga otišla u tri lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1199 Napisano Utorak u 08:07 Drug član, 2704 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Fireblader said: lagano u borbi sa Savadorijem, ovaj Čantrom za predposlednje mesto. Misliš sa mučenim Pekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 386 Napisano Utorak u 08:34 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Aludirao sam na nekog kome je glavni uspeh bio da obidje Savadorija u poslednjem krugu za predposlednje mesto, dok je klinac na istom tom motoru uzimao titulu. Ali jbg uzmes ček i obložis ego kad dodjes kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1199 Napisano Utorak u 11:38 (promenjeno) Drug član, 2704 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skapirao na koga misliš Promenio Utorak u 11:39 član easy naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...