mick 4502 Napisano pre 7 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Na pita Tumbe za decu....već za opoziciju. A deca...jbg oni mogu samo donekle suštinski opet treba neko preuzeti. Mada ni to ne bi bio problem ako se uspostave postulati Države.... školstvo, pravosuđe, zdravstvo, javna uprava, poljoprivreda. U tim segmentima mora biti apsolutna disciplina sa nultom tolerancijom na korupciju i ne sme biti mesta za nesposobne i neznalice. To bi trebalo biti suština izbora...promena vlasti i uspostavljanje državnih sistema bez korupcije...nakon toga bi trebali svi ostali delovi da se uklope jer ne bi mogli drugačije da funkcionišu bez gorepomenutih delova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4900 Napisano pre 6 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan To je to @mick. Znamo se lično pa se bolje kapiramo. Inače podržavam 100% ovo što @DuleTs napisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3271 Napisano pre 6 sati Drug član, 1022 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Tumbe je napisao: Ekipa koja ima 45+, jedno pitanje za vas. Mnogi smo 90-ih gutali suzavac i bili u raznoraznim situacijama. Liči li i vama da na talasu ovih protesta možete već da prepoznate buduće vesiće, janjuševiće, kolesare, dinkiće (mogao bi još nabrajati)????? Pitam ekipu 45+ zato što je aktivno i lično učestvovala u ondašnjem svrgavanju tiranije. Verovatno ima i OTPOR-aša ovde. Pa možete prepoznati te "prve međ jednakima" kao i u ono vreme što su se predstavljali. Za studente ne znam da li imaju svog čedu jovanović, ali pojedine organizacije (po ustrojstvu i načinu delovanja) već počinju da mi liče na neke koji će da krenu u preuzimanje biznisa od ovih iz kartela. I s'ove i s'one strane zakona. Samo da se smeni vlas... U svakom slučaju i udba nema više sveže ideje. Svaki 30-ak godina samo copy-paste. A sve gluplji kadrovi... pre 28 minuta, mick je napisao: Hoćeš taksativno ili samo da kažem....oooooo i te kako prepoznajem! Potpisujem ovo što je rekao mick. pre 28 minuta, DuleTs je napisao: Ne mislim tako, ova deca mnogo pametnija i znaju Sta hoce, da menjaju sistem a ne ljude. zato ovoliko dugo i traje, melju na svim poljima. Imali smo i mi iste ideje, samo nas je realizacija ostavila nedorečene. Siguran sam da studenti misle kako neće ponoviti naše greške, ali istorija nas uči da se neko uvijek provuče. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7678 Napisano pre 6 sati Drug član, 2188 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vicem sebi cuti Aleksandre i ne palamudi, ali posle jucerasnje objave BUSa ne mogu da cutim. Glavna oruzija ovih sa vlasti su razdor, podela, manipulacije i medijska propaganda. Sada se vratite i procitajte opet objavu BUS-a Izmanipulisace tako sto ce ih se kao po obicaju skupiti 20-30, sacekace nas 500-1000 koji krecemo kasnije, povesce celu kolonu, busace se kako su oni veliki organizatori. Njihov plan puta, prolaska i parkinga u NS i ukupno celog plana ne znam niti je transparentan. Uradili su to 15.3. U Bg-u i zajebali me ali ovaj put nece. Bicu u NS 1.11. Ali na zalost ne motorom, neko ce reci “cuti” bitna je komemoracija i studenti. Jeste to bitno i na prvom mestu ali necu da cutim, cutimo 40 godina kojekakvima pa takve imamo na celu drzave, opstina, firmi, organizacija…. Zar jedan od ciljeva studentskih protesta nije da ne cutimo vise? Hvale se busovci na sva zvona kako pomazu studentima, super je to ali ne pomaze se da bi se hvalio posle po drustvenim mrezama, televiziji i verovatno jos nekih visih ciljeva. BJB je mnogo vise pomogao mnogim ljudima za ovih par godina koliko sam na forumu i to bez hvalisanja posle toga nego uglavnom sa komemtarima “sad mi je puno srce i to je to, idemo dalje”, nema foto, video, intervju, ja veliki, vidi kolike su mi mosnice i slicno…. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13577 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3070 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Sharky - Alex je napisao: Izmanipulisace tako sto ce ih se kao po obicaju skupiti 20-30, sacekace nas 500-1000 koji krecemo kasnije, povesce celu kolonu, busace se kako su oni veliki organizatori. Zato sam i dao predlog o promeni. Nije kasno... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 386 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog za BJB je, obzirom da BUS ne želi zajednički odlazak, da se promeni lokacija skupljanja, ruta kretanja, ima dovoljno vremena da ljudi vide i prihvate promenu, izguraćemo ako treba i na društvenim mrežama, pa da polako i normalno, kako već treba, odemo do Novog Sada ma komemorativni skup. Naravno, organizatori ove vožnje bi mogli, ako mogu, da stupe u kontakt sa studentima i da se dogovore šta i kako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13662 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: Zato sam i dao predlog o promeni. Nije kasno... Naš je možda manji ali svakako bolji tehničar. I ostavlja bolji utisak. @Blaza evo jedno pozitivno brojanje od mene Promenio pre 6 sati član Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13577 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 3070 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, naš / vaš, manji / veći, ni koga predstavljaš. Ja ovde predstavljam samo sebe, i pričam samo u svoje ime. Ako treba, ići ću i autoputem. Poenta je, stići u Novi Sad ! Kojim putevima, meni lično svejedno. Promenio pre 6 sati član Blaza 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13662 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Blaza je napisao: Ne razumem, naš / vaš, manji / veći, ni koga predstavljaš To je bila zajebancija. A da podržavam tvoj predlog o promeni mesta okupljanja nije zajebancija. Eto. Ako ne budem išao sa BJB ekipom vrlo moguće da odem čamcom Dunavom. Promenio pre 5 sati član Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4502 Napisano pre 6 sati Drug član, 2859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Best je napisao: To je bila zajebancija. A da podržavam tvoj predlog o promeni mesta okupljanja nije zajebancija. Eto. Kasno je za to...na žalost nismo naučili od prošle vožnje jer još uvek funkcionišemo po principu okretanja drugog obraza. Nadam se da ćemo sledeći put biti pametniji... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13577 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3070 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Best Izvini ako malopre nisam dobro razumeo. U sat vremena sam iščitao nekoliko strana, pomešalo mi se u glavi ko o čemu priča. Ima dosta "elektriciteta" pa ne razlikujem šalu od zbilje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15232 Napisano pre 5 sati Cool tip, 3193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidimo se mi na zakazanom mestu, u zakazano vreme i ne berite brigu. Ionako tad svi putevi vode u NS. Ne treba nas niko da ceka, mi smo ovde jedna velika porodica, delimo porodicne vrednosti, i kao takvi cemo otici i odati postu stradalima... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4900 Napisano pre 5 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sale glas razuma. Ipak su čuda moguća... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16584 Napisano pre 5 sati moto merkat °°, 5010 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sad bio Bole 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 41 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ekipa koja stiže iz unutrašnjosti, Kontinuirano se govori za sve nas, koji ne živimo u Beogradu, da smo 'iz unutrašnjosti', verovatno će uskoro da da bude da smo 'iz provincije'... Nije baš lepo! Srpski jezik je dovoljno bogat da možete da napišete i drugačije, zar ne? A inače, da li je bitno čime-kuda-kako a i s kim se dolazi? Bitno je da se dođe i da se uvek zna zbog čega se ide! Promenio pre 5 sati član Astrea gramatičke greške 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1351 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Che011 said: Ja u nijednom trenutku u ovih 11 ispisani strana nisam čuo da je neko iz BUS-a i BZ rekao ljudi organizovali smo to i to, parking tu i tu, ako ne ide sve po planu imamo i plan B. Biće nas toliko i toliko na parkingu ajde da idemo svi zajedno sa istim ciljem ili nešto slično... Koliko znam tj. barem nisam video na zvanicnim instagram profilima NS studenata da je objavljen njihov plan (satnica, lokacije) za 1.11. (mozda gresim) Nekako mi onda i logicno da svi ostali planovi koji zavise od toga ne budu jos izneti, kao sto su ruta i lokacija za motore kad se dodje u NS Iz ove teme jedino sto mi je jasno jeste da sve ekipe iz BG polaze u razlicito vreme. Sve u svemu kada god dosli, dobro ste dosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 219 Napisano pre 5 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto znam za sigurno, ja vas cekam na Miseluku. Inace, kod mene ima mesta za 3 -4 motora, pa izvol'te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12037 Napisano pre 5 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Astrea je napisao: Kontinuirano se govori za sve nas, koji ne živimo u Beogradu, da smo 'iz unutrašnjosti', verovatno će uskoro da da bude da smo 'iz provincije'... Nije baš lepo! Srpski jezik je dovoljno bogat da možete da napišete i drugačije, zar ne? A inače, da li je bitno čime-kuda-kako a i s kim se dolazi? Bitno je da se dođe i da se uvek zna zbog čega se ide! Ima li još neke dlake u jajca da smo našli ? 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1308 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 704 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Astrea said: Kontinuirano se govori za sve nas, koji ne živimo u Beogradu, da smo 'iz unutrašnjosti', verovatno će uskoro da da bude da smo 'iz provincije'... Nije baš lepo! Srpski jezik je dovoljno bogat da možete da napišete i drugačije, zar ne? A inače, da li je bitno čime-kuda-kako a i s kim se dolazi? Bitno je da se dođe i da se uvek zna zbog čega se ide! Ne moramo toliki biti osetljivi na politicku korektnost, niko ne misli lose. Provincija i jeste najtacnija rec iz naseg jezika (osnovno znacenje: oblast/teritorija van glavnog grada ), a izbegava se. Koji ti se eufemizam svidja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 41 Napisano pre 4 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pronađi ih, ako su ti potrebne, mislim na dlake. Usput, ja napisah smisao odlaska a ne da se bavim nevažnim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2879 Napisano pre 4 sati Strucnjak, 1688 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, There is no spoon said: Jedino sto znam za sigurno, ja vas cekam na Miseluku. Jel se ide preko Mišeluka ovaj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16584 Napisano pre 4 sati moto merkat °°, 5010 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ProMaster je napisao: Ima li još neke dlake u jajca da smo našli ? Lako je tebi ti si Beogradjan iz unutrasnjosti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4900 Napisano pre 4 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si Dalibore??? Tvoja kreativnost je neophodna u ovakvim situacijama. Brat moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12037 Napisano pre 4 sati Drug član, 2170 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bdada je napisao: Lako je tebi ti si Beogradjan iz unutrasnjosti. A vi mu iz Šida dođete iz spoljašnosti.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4900 Napisano pre 4 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa terase pisa u EU. Zato se i pravi važan. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...