cezarpa 12151 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 2880 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je metalni ili plasticni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6250 Napisano Septembar 26 Ne silazi, 4629 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pričam iz svog ugla. Kad sam imao Pežo/Simu, to mi je najviše smetalo. Jednom sam se preračunao, pa sam gurao skuter više od kilometra do pumpe, hteo sam dizumrem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2864 Napisano Septembar 26 Drug član, 1161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa metalni. @boza_kg razumemo se i slažem se. Samo, realnost je da ako cepidlačiš, ostaćeš bez goriva i sa većim rezervoarom. Imao sam ja na kombiju 80l pa mi se dešavalo da vozim do pumpe na isparenjima zato što tako imam neke tripove da sipam negde gde zamislim i tako to... U autu uvek točim pun i vozim se 15-20 dana možda i više i ćao, ne mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6250 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 4629 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 sve se razumemo. Kolega sa SR će morati češće na pumpu, ništa strašno, šta je tu je. Sećam se samo situacija na početku, zasvetli lampica, odem na pumpu, čekam u redu, zauzimam mesto, i sipam 3 litre. Kasirka trepuće i proverava 3x dal nije neka greška . Pa sam onda produžavao interval, da bude bar blizu bahatih 5 litara I ebiga, jednom sam se i zeznuo u računu. Ovaj moj sadašnji motorin ima 13l kapacitet, a počne da svetli kad se potroši 10, na svakih 300+ km, sasvim druga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 469 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja sa Scarabeo, poslednjih dva deci mora kap po kap da stane što više 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 291 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kawom uz potrosnju 7-8 l sam isto na ~150 km tocio benzin, nije mi strano, samo cu sada, nadam se, sa duplo manje para da naspem do vrha Sent from my 2201117PG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12151 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 2880 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je metalni rezervoar ,sklon je koroziji kad je prazan.Ako sad u jesen 300km predjes za mesec dana,to je malo dug period. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6250 Napisano Septembar 27 Ne silazi, 4629 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam od čega je rezervoar na mom skuteru. Al i da je metalni, zaštićen je nekim premazima sigurno. Nisam čuo da je neko imao problema sa korozijom rezervoara na novijim skuterima skoro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 291 Napisano Octobar 20 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani @slobasuper9 , zamolio bih te da se licno ukljucis u resavanju mog problema sa novim skuterom, i ubrzas proces, jer se moja kupovina novog vozila pretvorila u tragikomediju. Rec je o automigu iz Nisa.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2864 Napisano Octobar 20 Drug član, 1161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno gde je zapelo, možeš mi poslati na PP poruku pa ako je moguće da probam da pomognem. Svakako, mi smo odvojena pravna lica pa realno ja ne mogu da imam uticaja na unutrašnja pitanja u firmi koja je diler za SYM program. Svakako, konkretno sa njima imam divnu komunikaciju i svakako su firma za preporuku i za saradnju što i jeste razlog zašto su baš oni dileri za taj deo Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 291 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zahvalio bih se svima za pomoc i savete oko skutera, a ponajvise @slobasuper9. Zahvaljujuci vama, iako nisam nikada video, ni probao skuter, odlucio sam se za SYMce i nisam pogresio. Druzimo se vec nekoliko dana, lagana voznja, sve je kako treba i sto je jako interesantno- skuter nista ne trosi. Nabacio sam kappa kofer od 30l, ima dovoljno mesta za sve, kvalitetan je, plastike dobre, jednostavan.Zivi mi i zdravi bili, pozdrav! Sent from my 2201117PG using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2864 Napisano pre 52 minuta Drug član, 1161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Drago nam je da si zadovoljan SYM-om. Da te lepo služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...