Igoritza 12 Napisano Septembar 10, 2025 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Google mi navodi da su sve teme o Otpadima za Motore poslednji put diskutovane 2015 otprilike pa reko da otvorim temu ako postoji tako nesto danas Beograd ? Znam da je neko spominjao na tim temama Kragujevac i Kraljevo, ali bi bilo lepo da dobijemo neki update od korisnika koji su bili Gedza auto otpad - ne postoji vise, Gedza je preminuo, a broj koji je koristio niko nije preuzeo tako da to verovatno vise ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16380 Napisano Septembar 11, 2025 (promenjeno) Drug član, 635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nema moto otpada, osim, čini mi se za skutere. Sve se vozi. Promenio Septembar 11, 2025 član Best 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1027 Napisano Septembar 11, 2025 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kanjiza ima jedan,ali cene... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17560 Napisano Septembar 11, 2025 Integrisan, 8683 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cene polovnih delova su mu skuplje od novih delova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 722 Napisano Septembar 11, 2025 Zainteresovan, 353 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas u Kanjizi, a i ugavnom nema sta god da trazis. Ima jedan u Rumi. Ima jedan u Kuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2512 Napisano Septembar 11, 2025 Drug član, 1529 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Taj u Kanjizi, da li mu je lager u Madjarskoj ili trguje preko kao njihovog kp pa donosi ovde to ne znam. Al cena za ostecen far ,,simbolicna". Koliko znam ima u Backoj Topoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1027 Napisano Septembar 11, 2025 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Cene polovnih delova su mu skuplje od novih delova. Nisam hteo bas direktno to da kazem ali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1248 Napisano Septembar 19, 2025 Drug član, 1064 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj kupuje u Mađarskoj. U nekom mestu nedaleko od njega ima neki ogroman moto otpad. A i nemam lepu reč za njega, samo ružne.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3093 Napisano Septembar 19, 2025 Drug član, 538 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Polovnih delova mi se čini da sve manje ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 12 Napisano Septembar 20, 2025 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2025. at 18:47, Best je napisao: Nema moto otpada, osim, čini mi se za skutere. Sve se vozi. Gde ima taj za skutere ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2197 Napisano Septembar 20, 2025 Drug član, 611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika, Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 16380 Napisano Septembar 20, 2025 Drug član, 635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Igoritza je napisao: Gde ima taj za skutere ? Odgovorio ti je kolega @francuz69, mislim da je negde u MMLug. Ne znam tačno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 12 Napisano Septembar 20, 2025 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Beh, "nema kineze", a ja bas hteo da nadjem brdo delova za ovaj Sprint Maxx sto sam dobio u nasledje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka.mladenovic06 39 Napisano juče u 09:48 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda XL650V, Aprilia sportcity 200, Aprilia scarabeo 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim inače da pišem ružno vezano za bilo kakve ljude niti 'biznise', ali smatram da kao kolege treba da se držimo zajedno i ne treba da dajemo da nas mažu i deru. Sad sam bio neprijatno iznenađen cenom u Kanjiži, nova originalna sajla je 60 eura, problem je što se ne proizvodi više. Rekoh daj da pozovem Kanjižu da vidim koje su cene, kad ono 50 eura za polovnu, nit hoće sliku da pošalje jer očigledno nabavlja iz Mađarske, pa nema kod sebe ništa... Inače za skutere imam dobru preporuku za motoroom u Novom Sadu, odlična iskustva i normalne cene. Motoklinika takođe korektna uglavnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24388 Napisano juče u 10:16 Integrisan, 7903 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji model nema sajla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12242 Napisano pre 23 sati Hronični Motociklopata, 7965 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Samo se sačuva bužir napravi se nova sajla, ima onaj Boban sajle u BG, a možeš i sam da izbalkanišeš, uzmeš sajlu na metar, a ima i bužir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16112 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Integrisan, 3349 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan https://maps.app.goo.gl/vpxhGXJsuDEbtrUu9 Tehnomehanika Novi Bgd, radio sam par sajli kod njih. Mogu da opletu i bužir ako nemaš... @luka.mladenovic06 Promenio pre 14 sati član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6239 Napisano pre 14 sati I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2025 at 7:48 PM, Igoritza said: Google mi navodi da su sve teme o Otpadima za Motore poslednji put diskutovane 2015 otprilike pa reko da otvorim temu ako postoji tako nesto danas Beograd ? Znam da je neko spominjao na tim temama Kragujevac i Kraljevo, ali bi bilo lepo da dobijemo neki update od korisnika koji su bili Gedza auto otpad - ne postoji vise, Gedza je preminuo, a broj koji je koristio niko nije preuzeo tako da to verovatno vise ne postoji Nemas u Beogradu. Nama najblizi otpad je u mestu Baja, Madjarska. https://www.sugomotorbonto.hu/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka.mladenovic06 39 Napisano pre 13 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda XL650V, Aprilia sportcity 200, Aprilia scarabeo 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza @Disko Nindža @Motorcyclist Radi se o sajli coka za transalp 650, jedan buzir se totalno deformisao pa je nejednako zatvarao klipcic na oba karba. Razmisljao sam da mi naprave drugu ali kad god sam pravio ranije nikad to nije bilo kao fabrika vec bi ubrzo otislo. Inace nasao sam u austriji istu tu sajlu za 30 40 eura novu, doduse zamensku, tako da sam se odlucio za to. Hvala Vam svakako svima na preporukama, imacu na umu za sledeći put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24388 Napisano pre 8 sati Integrisan, 7903 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, luka.mladenovic06 said: @Blaza @Disko Nindža @Motorcyclist Radi se o sajli coka za transalp 650, jedan buzir se totalno deformisao pa je nejednako zatvarao klipcic na oba karba. Razmisljao sam da mi naprave drugu ali kad god sam pravio ranije nikad to nije bilo kao fabrika vec bi ubrzo otislo. Inace nasao sam u austriji istu tu sajlu za 30 40 eura novu, doduse zamensku, tako da sam se odlucio za to. Hvala Vam svakako svima na preporukama, imacu na umu za sledeći put! Sledeci put pogledaj na sajtu Wemoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1576 Napisano pre 5 sati Drug član, 1096 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nemas u Beogradu. Nama najblizi otpad je u mestu Baja, Madjarska. https://www.sugomotorbonto.hu/Poližeš mi jaja Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3152 Napisano pre 4 sati Drug član, 1100 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prostačino!!! Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...